Tattoo & Piercing
- la terza madre
Pirsanje jezika uopce ne boli,brada malo pecka a kad sam busila nos su mi suze curile ali nista strasno. Sve to me manje bolilo od busenja usi. Hm...mislim da bradavicu nikad ne bi busila ali svi imamo svoje guste 
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]
- elrania
@metallicat:a nabaci onda jos jednu tetovazu kad nisi za metal po sebi (ako bas zelis nesto staviti) 
a dobro, oko ovog na licu se i ja slazem.. meni je ova moja obrva maksimum; vise od toga bi mi bilo ruzno
al zato torzo pruza brojne mogucnosti
@la terza madre: mene to do pred negdje mj dana nije bas privlacilo, bilo mi je slatko jako na malim grudima, al se nisam vidjela s tim i onda se dogodio prebacaj
i da, jezik zbilja nista ne boli prilikom samog busenja...iznenadilo me to dosta... al sam zato imala obroke koji su trajali po 30-40 min tokom sljedecih 5 dana nakon pirsanja
a dobro, oko ovog na licu se i ja slazem.. meni je ova moja obrva maksimum; vise od toga bi mi bilo ruzno
al zato torzo pruza brojne mogucnosti
@la terza madre: mene to do pred negdje mj dana nije bas privlacilo, bilo mi je slatko jako na malim grudima, al se nisam vidjela s tim i onda se dogodio prebacaj
i da, jezik zbilja nista ne boli prilikom samog busenja...iznenadilo me to dosta... al sam zato imala obroke koji su trajali po 30-40 min tokom sljedecih 5 dana nakon pirsanja
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
- elrania
- Evil Xander
Heh, sjecam se odusevljenja nakon sto sam pirsao obrvu, htio sam barem jos par komada, ali sam stao na vrijeme. 
Danas, par godina kasnije samo dvije tamnije tocke oznacavaju mjesto ex pirsinga, postao mi je preprekom na putu do ljepsih i skupljih stvari.
A i nije to vise to, svaki zemo danas ima pirs ...
Edit: stara fotka...
Danas, par godina kasnije samo dvije tamnije tocke oznacavaju mjesto ex pirsinga, postao mi je preprekom na putu do ljepsih i skupljih stvari.
A i nije to vise to, svaki zemo danas ima pirs ...
Edit: stara fotka...

Last edited by Evil Xander on 20 Jan 2008, 22:05, edited 1 time in total.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Asfodel
- elrania
imam dojam da cu ja skinuti skoro ovo s obrve jer se lagano nazire donja stangica, negdje 1-2mm te me smeta to sto nije vise onako fino lijepo na mjestu ko u pocetku... al ga ne bih jos, zavolih ga jako, no ovo je dovoljno dobar razlog
razmisljam o bridgeu cak, kao zamjeni...meh...
@asfodel: e bas sam se bila pitala sto ti imas, jer se nisam nikako mogla sjetiti postova s foruma
razmisljam o bridgeu cak, kao zamjeni...meh...
@asfodel: e bas sam se bila pitala sto ti imas, jer se nisam nikako mogla sjetiti postova s foruma
- elrania
-
Gosp.