a gle, nemam pojma, predaleko mi je govoriti
Parafilija
- Ašow
Re: Parafilija
hah sandi, ti to ozbiljno haha
- john_constantine
Da li se na party može doći u ovakvom kostimu?

Last edited by john_constantine on 03 Dec 2010, 21:26, edited 2 times in total.
Michel puši karu.
- sandi
@Ašow-pa ja najozbiljnije...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- john_constantine
- elrania
@sandi - sad sam ponovno pregledala slike s jedne parafilije i primjetila sam da im je neki tip došao u onom zelenom kiruškom odijelu. pa ono, prihvatljivo je svakako i ovdje mi je čak ok što on nije bio skroz udešen krvlju. ostatak je dosta ciljao na pvc i kožu.
teško mi je sad baš ovak za tebe reć; najjednostavnije ti je skombinirat neke pvc hlače s mrežastom majicom, npr.
to sam nudila dečku isto ko najbanalniju soluciju, al mu je pregay valjda (no ne znam što se buni, garant bi uživao u tome).
možeš poslati zahtjev za prijateljstvo rubelle parafiliji na fejsu pa joj malo prošvrljaj kroz galerije.
a za cilindar, uf!! ak je neki dobar, ne bih im ga najrađe ni vratila
meni je mali problem što imam neku averziju prema posuđivanju stvari pa mi je nekako bed uzimati
, no ajd za svaki slučaj pitaj pa se čujemo u vezi toga 
teško mi je sad baš ovak za tebe reć; najjednostavnije ti je skombinirat neke pvc hlače s mrežastom majicom, npr.
to sam nudila dečku isto ko najbanalniju soluciju, al mu je pregay valjda (no ne znam što se buni, garant bi uživao u tome).
možeš poslati zahtjev za prijateljstvo rubelle parafiliji na fejsu pa joj malo prošvrljaj kroz galerije.
a za cilindar, uf!! ak je neki dobar, ne bih im ga najrađe ni vratila
meni je mali problem što imam neku averziju prema posuđivanju stvari pa mi je nekako bed uzimati
- sandi
ok...sve mi je jasno!Mislim ipak da ce ici ova medicinska varijanta...A za cilindar ti sve javim...
- elrania
e sandi, aj da te ipak ne gnjavim, pustimo cilindar na miru 
ima mi zapravo 50% šanse da ću nositi ovo opisano pa mi glupo da se raspituješ možda bezveze oko toga. a i kalkuliram si kombinaciju sa što više stvari koje već imam (i da se ne smrznem ko pička na putu do tamo) i došla sam do nečeg sasvim desetog (pvc+lateks kombo), ali zadovoljavajućeg gdje mi kapica ne treba
ima mi zapravo 50% šanse da ću nositi ovo opisano pa mi glupo da se raspituješ možda bezveze oko toga. a i kalkuliram si kombinaciju sa što više stvari koje već imam (i da se ne smrznem ko pička na putu do tamo) i došla sam do nečeg sasvim desetog (pvc+lateks kombo), ali zadovoljavajućeg gdje mi kapica ne treba
- sandi
hahahahaha i ja sam od medicine odustao:)...ako se svejedno predomislis javi, nije nikakav problem ni gnjavaža.I tako sam u tom kazalistu kad god stignem...
- elrania
sve više sam sigurna da mi je nova ideja bolja tak da vrlo vjerojatno da neće trebati 
a ti si odustao pa dalje smišljaš il imaš već neš drugo u planu?
a ti si odustao pa dalje smišljaš il imaš već neš drugo u planu?
- sandi
dobio sam jos jednog suputnika, pa smo zajedno smislili nesto novo... 
- elrania
- sandi
a nisam hahahah...za sada smo se odlucili za 'priest' varijantu...samo budemo si potrgali rukave i zbrijali se na irokeze (zapravo on ju vec ima a ja moram)...Vidio sam na fotkama puno časnih sestara ima, pa najbolje onda da mi imamo bijelo oko vrata...jos moramo neka raspela naci 
- elrania
odličan izbor!!
bizzare/elegant kombinacija! sviđa mi se
bizzare/elegant kombinacija! sviđa mi se
- sandi