Deimos wrote:za ashowa :
ja sam sam molio da pošaljete mail našoj ambasadi za čile ili čileanskoj ambasadi. nisam točno sve specificirao jer nisam baš ni svoj ovih dana. pritisak javnosti uvijek nešto znači; već su članci u svim novinama i na radiu.
mogu ti reći da nije nikoga napastovao, silovao, ubio da bi zaslužio ovo kaj mu se desilo. ak se već nekom smrtno zamjerio, onda metak u čelo i zbogom. dečko je 6 sati ležao u nesvijesti i onda je otpremljen u bogzna kakvu bolnicu. i prije nego me pitaš tašto je tam uopće išao, to sada uopće nema veze. čovjek je u komi i treba mu pomoć.
da je meni neko digo živce, pogodio bi ga i kad padne - doviđenja. njemu je razbijena lubanja, plućno krilo kolabriralo i slomljena šaka. to je iživljavanje. ne životinjsko nego čista ljudska zloba. a ti se pitaj ak češ ikad imat djece da se to tvom djetetu desi. ako su ga htjeli ubit, metak u glavu bi bio bolje rješenje
i kaj se tiče da kog znamo da je dobio batina bez veze. ja. prije 15 godina na kaptolu. njih 8, neki sa pendrecima, i lupali su me dok nije jedan dečko došel i izvukao me. ja sam prošao samo sa čvrgama i hematomima, niti blizu ovoga. tak da di stari fino si malo razmisli o životu
Ma, sve 5 buraz, nije mi bila namjera da se svađam.
Puno srece tvom kumu u daljnjem raspletu situacije.
Ja si o zivotu necu razmisljati, znam kak je dobiti batine, a i znam drugu stranu. Tak da..
Sve 5.
Samo sam ispo kreten bzvz