Last Post Wins !!!11one
- Studeni
Re: Last Post Wins !!!11one
Stvar je da (kod nas) ne padne. Kao i onaj od 650kg za kojeg su dobili c/b gdje,kad,kako...
Ali, nema veze, ionako nismo Švedska. I ajd mi, pliz, objasni kako uspijevaš izjednačiti konzumenta i dilera? Ili nemoj, jer smo ošli u neke druge vode.
Sve što rekoh jeste da se kod nas guzi na sitno. U svim sferama. Ne padaju mega gospodarski kriminalci nego sitniš, ne hvataju se pirati nego ti ti isti pirati naplate taksu za prazan CD i kao u Minority Report te unaprijed proglase kriminalcem...itd.itd. Ne zbog suradnje kriminala i politike nego zato što je kriminal odavno preuzeo stvar (državu).
Ali, nema veze, ionako nismo Švedska. I ajd mi, pliz, objasni kako uspijevaš izjednačiti konzumenta i dilera? Ili nemoj, jer smo ošli u neke druge vode.
Sve što rekoh jeste da se kod nas guzi na sitno. U svim sferama. Ne padaju mega gospodarski kriminalci nego sitniš, ne hvataju se pirati nego ti ti isti pirati naplate taksu za prazan CD i kao u Minority Report te unaprijed proglase kriminalcem...itd.itd. Ne zbog suradnje kriminala i politike nego zato što je kriminal odavno preuzeo stvar (državu).
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Bub
Mislim da si ti prvi naveo onoga što puši sitna riba i velika, neznam dobro nije bitno, ali kriminalci su svi isti, znači bave se nekim ilegalnim stvarima...znači lopov koji ukrade šteku cigareta 30x nije isti kao onaj što opljačka banku jedanput? Lopov je lopov, tako je i ovdje samo što kao što i govorimo jedan je sitna riba, a drugi malo veća. Komotno mogu staviti sve u isti koš, kriminalci koji nepoštuju zakon i sve ih treba hvatati, a moja usporedba je bila što malih ima više nego velikih, pa ih više padne. Možda taj konzument je čak i gori, pošto vjerojatno nema love i snalazi se na brutalne načine, dobro to su sad nijanse, detalji i naravno da se razlikuju, ali kao što kažem kriminalac je kriminalac. S ovim ostalim se generalno slažem, kriminal vlada u svakom djelu.Studeni wrote:Stvar je da (kod nas) ne padne. Kao i onaj od 650kg za kojeg su dobili c/b gdje,kad,kako...
Neda mi se sad tražiti po netu, ali ako gledaš dnevnik ili takove emisije ima toga di padne velika riba, to što oni izađu što prije to nije stvar o kojoj pričamo...jbg...i onaj bogati tatin sinčić što je 3 puta skrivio nesreću autom, mislim da je i bilo žrtava hoda slobodno vani, da je netko od nas bio već bi gulio...nažalost je to tako, tko je moćniji taj može svašta i taj vlada. Ne znam da li si negdje vidio da pingvin pojede morskog psa? Baš sam neki dan gledao emisiju s velikim lignjama i kako napadnu morskog psa i ubiju, naravno u grupi (nema snimke, ali su ti vrsni poznavalaci pričali)...razumiješ što mislim reći s ovime.
Evo jedan primjer, brate 3 puta si sjebao, a dali smo ti priliku i to ne jednom nego tri puta, nema više diskusije gotov si i taj služi kao primjer ostalima. Trebao se odseliti negdje di zakoni nisu toliko drastični.
Da se opet ponovim, da ljudima na vrhu odgovara da padne neki veći boss, on će i morati pasti, čisto kao primjer i da se vidi da se nešto radi. Uvijek postiji veća riba i to je začarani krug, ali da padaju i veliki i mali jep, a ti i ja jedino možemo diskutirati i misliti kako je došlo do toga, te imati svoje neko mišljenje, a mislim da ni jedan nije blizu istine, teorija i zavjera postoji mali milion.

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
Asfodel wrote:Jel zvuk jači?
(pita osoba kojoj je i u cinestaru prejako)
zvuk je kristalno čist i jasan,taman glasan

- Info
Jutro 

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Info
Baš sam nešto razmišljao... Slušam samo strani rock, uvijek i samo to, najviše 50e i 60e godine. Domaće i muziku sa ovih naših prostora uopće ne slušam osim Dine Merlina. E o tome razmišljam, probao sam slušati sve sa ovih prostora, ali nedje i nejde osim Merlina. Ne znam koja je stvar sa njim, ali nekako mu je muzika nostalgična, pametne riječi, glazba, ne znam... baš i to nekako čudno da ne mogu ništa drugo poslušati od balkana osim njega.
- callac
Ne mogu reći da sam upoznata sa njegovom glazbom, al ono što sam čula mi i nije baš muzika koju bi okarakterizirala "pametni stihovi"
I sama imam problem sa domaćom glazbom, ali nađe se par grupa koje mogu poslušati,EKV mi je No1 od ovih "nostalgičnih. sa naših područja mogu slušati Urbana i sad od novijih Quasarr. nađe se još po koji pjesmuljak od ostalih izvođača, ali ne i dovoljno dobrih da bi poslušala sve albume i nešto slično. Ne smatram da je to neki problem koji postoji u meni jer ako ima strane glazbe koja me sasvim solidno zadovoljava, naše mi i nisu toliko bitne. Uostalom, kad god razmišljam o glazbi, uglavnom razmišljam na engleskom jeziku, nekako odmah lijepše zvuči
I sama imam problem sa domaćom glazbom, ali nađe se par grupa koje mogu poslušati,EKV mi je No1 od ovih "nostalgičnih. sa naših područja mogu slušati Urbana i sad od novijih Quasarr. nađe se još po koji pjesmuljak od ostalih izvođača, ali ne i dovoljno dobrih da bi poslušala sve albume i nešto slično. Ne smatram da je to neki problem koji postoji u meni jer ako ima strane glazbe koja me sasvim solidno zadovoljava, naše mi i nisu toliko bitne. Uostalom, kad god razmišljam o glazbi, uglavnom razmišljam na engleskom jeziku, nekako odmah lijepše zvuči

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Slažem se EKV, Azra, Bare/Majke, Gibo, Urban, Đole, Bajaga i Pušenje (vraća u mladost), Pipsi stare pjesme, Let 3, Opća opasnost etc...šta ja znam ima toga što se može poslušati, a da nije toliko loše, čak i neki reperi TBF, Elemental, Edo etc... Ma da i ja više slušam stranu glazbu i te neke naše starije, dok ove nove pogotovo CRO POP ne slušam.
Mislim da je to više do jezika, ali u principu ni engleske pjesme se ne razlikuju toliko po lyricsima, ima i tamo glupih tekstova kao i kod nas, samo što recimo bolje zvuči nego naš gadan jezik.
Mislim da je to više do jezika, ali u principu ni engleske pjesme se ne razlikuju toliko po lyricsima, ima i tamo glupih tekstova kao i kod nas, samo što recimo bolje zvuči nego naš gadan jezik.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
- Bub
To to

SpoilerShow

- Info
Mislim prvenstveno na one manje poznate i balade, ali i općenito nisu njegove pjesme pjesmjuljci kao od Rozge i sličnih gdje su zbilja glupi stihovi... Ne znam, meni on ima nostalgučnu notu i super pjesme, a ostalo ne slušam, slušao sam, ali nije mi dobra domaća ili neka druga bosanksa muzika. Ni Azra, ni Bajaga, ni kazalište, valjak i ostalocallac wrote:Ne mogu reći da sam upoznata sa njegovom glazbom, al ono što sam čula mi i nije baš muzika koju bi okarakterizirala "pametni stihovi"
- Info
- Asfodel
Mislila sam jel jači od zvuka u cinestaru, jel se primjeti da je glasnije i toJohn_Ryder wrote:Asfodel wrote:Jel zvuk jači?
(pita osoba kojoj je i u cinestaru prejako)
zvuk je kristalno čist i jasan,taman glasančak se i rimuje

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Imamo dosta različit glazbeni ukus pa ne vrijedi da ti nešto preporučam. bilo to domaće ili strano. i sam si rekao da su ti 50-te 60-te naj, meni su 80-te vrh, i ima dosta kvalitetne glazbe iz devedesetih. pa se i tu razilazimo. oprosti, ali koje je bilo pitanje?
ili je samo konstatacija?

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Info
Ma samo konstatacija da ne slušam ništa sa ovih prostora osim Merlina dok strano najviše rock iz 50ih i 60ih. Znam i nešto poslušat iz 70ih i 80ih. Springsteen je uglavnom iz 70ih i 80ih, a ostalo samo pioniri rocka, ništ me ostalo ne zanima. Baš sam specifičan