Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
filmofil

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by filmofil » 12 May 2011, 13:48

ja plaćam 10kn za gablec na licu mjesta ili mi to uzmu od plaće?

btw hvala na odgovorima
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 12 May 2011, 13:49

daješ na blagajni kad si uzimaš jelo. odeš do floora servisa da ti naplati.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 May 2011, 17:53

metallicat wrote:
filmofil wrote:ono 'sir u osam!' /quote]
sira na osam :finga: :lol:
šalu na stranu, ma normalno da se može izdržat, sigurno ima puno gorih poslova :mrgreen: neke stvari jednostavno pređu u naviku, pa ni ne razmišljaš kako je glupo to što moraš reć. i na mene su se na početku derali jer nisam htjela reć hvala/molim, pogotovo na bl kad se moraš derat da ostaje i sl pred gostima :lol:
taj filmić je izbačen pred dosta mjeseci iz orijentacija jer u biti baš ni nema previše smisla, to je ionako neki am mcd, i 10x više ufurani.
mi sad imamo tu bop liniju, i super je. sam si svoj flk, nikom se nemoraš obraćat i ako ti dođe MS, dobivaš ti pare, a ne pravi flk. ako sam u kuhinji, tu me najčešće stave jer još uvijek samo par ljudi tamo zna radit, pa meni super. (ali da, tu se skršiš od posla)
i zab sam napisat još tad, cons je rekao da nezna dal se može napredovat, a ja feštala na forumu kad su mene promakli :facepalm: :lol: znači, promaknuća ima, to je po meni veliki +.
a neki imaju život izvan neta... :zubifale:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 May 2011, 17:55

Bub wrote:
filmofil wrote:metallicat, elrania

vi ste full time? kako je to raditi 8 sati ako sam ja nakon 4 sata jedva stajao na nogama i proklinjao svoj život? kolko dugo ste radili u kuhinji kad ste došli tamo? u koje doba su najveće gužve? oće me nakon nekog vremena prestat tretirat kao smeće ili je taj 'odnos' stalan? otkad se računa popodnevna satnica (ona 30% veća)? tako da si sam izračunam to jer sam čuo da dosta kradu na plaći pa je bolje sam računat

i zašto ja jebeno ne mogu pojest ni popit tamo ništa? štede na svim mogućima prilozima i zarađuju valjda 500% na svakom sendviču, a zaposlenicima ne daju ništa
Dobro došao u kotačić, neki rade i puno teže poslove po 12h, pa ostanu na nogama, znam iz osobnog iskustva. :wink:
lol, kako me to s filmofilom nasmije, a tek je počeo... Takvi su svi poslovi na kojima počneš raditi. Od ljudskih odnosa do posla, treba vremena za sve to. Ja sada nakon 5 godina imam dobre ljudske odnose, radnu naviku i posao koji volim. A to što sam se danas naradio kao pas, dok su ostali drkali kurac, ne zamaraš se time, to ionako šef vidi, pa i takvi najebeju...

Ja sam 8 sati bio na nogama, bez pauze, morao sam iči u KTC da kupim nešto za jesti, kao da je blizu, damn... Prenatrpan poslom i još bi trebao raditi "tuđe" poslove dok ovi puše vani... Ma ajde u kurac, već sam bio umoran kao pas, i onda nakon 15 minuta hodanja, a noge me bole, zaboravim kupiti kartu za vlak jer sam samo htio konačno sjesti na "fotelju" u vlaku... Da ne spominjem da uvijek ostanem i duže na poslu kada treba. Jedanput i više od 12 sati dok su većina doslovce pobjegla s posla, a i uvijek pobjegnu s posla čak i kada treba ostati jednu uru, iako doma nemaju nikakvih obaveza.

Kao ovaj govnar od jučer, seronja pobjegne s posla iako je najbliže doma, ali je ono siromah gladan... A ja pojedem nešto tek u 9 sati i onda ništa do 17 sati kada tek dođem doma, nakon 2 sata sam tek doma. I moram si sam napraviti jesti u određenim tjednima, dok ova mamina maza umire od gladi, pa ga doma čeka ručak od teško bolesne invalidne žene i onda se vozi biciklom radi vlastitog zdravlja...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 12 May 2011, 19:01

o meku tu, o meku tamo i mek meni na mobitelu. zvali me baš dok sam pisala nešto danas i idem do njih da vidim što žele.
vjerojatno da se pita jel ja mislim uopće doć natrag i zaš mj i po odgađam sanitarnu dić i tak.. možda čak i dam otkaz danas, jer neću moć raditi do 15.7., a za dalje ne znam koliko sam u zgu itd.
najidealniji su zbija jesenski mjeseci. sad se topim i znojim, ne mogu zamisliti kako bi mi bilo da sam u kuhinji iza. :(

filmofil

Post by filmofil » 12 May 2011, 21:26

evo danas sam imao solidno iskustvo...bila je druga smjena ljudi i odmah bolja i opuštenija atmosfera...ovaj šef je čak bio u kuhinji i s nama radio sendviče, a onaj jučer je samo stajao i govorio nam narudžbe, još nam je usput pjevao, ali nije baš da mi se u tom trenutku sluša nečije pjevanje :)

i tek sam danas dobio karticu i provukao ju na odlasku, nadam se da to ne znači da mi gadovi neće platit jučerašnji dan...inače, naučio sam sve sendviče raditi i rekli su mi da je to pohvalno s obzirom da imaju curu koja je 5 dana tamo, a ne zna big mac složit :mrgreen:

eto, cilj mi je skupiti nekih 1000kn u ovom prvom mjesecu rada, a ako sam dobro izbrojao već je malo više od 150kn in the pocket 8)
This is the Zodiac speaking.

metallicat

Post by metallicat » 12 May 2011, 22:02

elrania wrote:najidealniji su zbija jesenski mjeseci. sad se topim i znojim, ne mogu zamisliti kako bi mi bilo da sam u kuhinji iza. :(
stvarno da, što se tiče topline, ali posla užas.

vi ste full time? kako je to raditi 8 sati ako sam ja nakon 4 sata jedva stajao na nogama i proklinjao svoj život? kolko dugo ste radili u kuhinji kad ste došli tamo? u koje doba su najveće gužve? oće me nakon nekog vremena prestat tretirat kao smeće ili je taj 'odnos' stalan? otkad se računa popodnevna satnica (ona 30% veća)? tako da si sam izračunam to jer sam čuo da dosta kradu na plaći pa je bolje sam računat

i zašto ja jebeno ne mogu pojest ni popit tamo ništa? štede na svim mogućima prilozima i zarađuju valjda 500% na svakom sendviču, a zaposlenicima ne daju ništa
ne, obje pt. ja sam radila cca 4mj samo u kuhinji, pa me prešaltali na bl, i tamo 2 mj u šutu i poludila sam jer nemogu trpit te ljude i njihove pizdarije. rekla sam im, i od tad sam miješano, s tim da mi je kuhinja odlična, obožavam tamo bit. ok mi je radit 8h na više, ali opet kažem, teže mi je psihički na blagajni, pogotovo kad određeni šrefovi rade i stvaraju ti veliki pritisak. kod nas nikog tako loše ne tretiraju, tako da neznam, ali postane lakše na svim razinama već nakon par tj, ovisno koliko često radiš. satnica kako je elri rekla, poslije 22h, i obavezno si piši kako radiš i koliko, jer se svima može dogodit greška, pogotovo sad s ovim novim pravilima. meni je npr prošlo mj falilo 120kn, rekla, provjerili, i platili mi ovaj mj.
od hrane ti je to za 10kn, a colu/fantu/sprite možeš uzet bez obzira dal jedeš tamo ili ne, samo u onu manju plastičnu čašicu.

ne znači da ti neće platit jučerašnji da, jer se sve bilježi u komp. čak se nemoraš ni otkucavat, glavno da se ukucaš.
ako se budeš stalno pisao na rasp, mogao biš i više nego što misliš zaradit, jer sve što idu ljepši dani, ima puno više posla. evo ja sam danas bila 9,30h i ubila se. još sam sve salate u cijelom meku morala potapat u vodu da vidim koja je vrećica puknuta, loša serija valjda :lol:
i sad, puno toga ovisi o šefovima, tako da oko nekih stvari ti nemogu pomoć. npr, mi za floora kuhinje u 95% nemamo plavokošuljaša, nego običnog trenera u majici, tako da nam je to +.
Image

Sammy

Post by Sammy » 12 May 2011, 22:26

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Aryx

Post by Aryx » 12 May 2011, 22:31

vecer svima :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Asfodel

Post by Asfodel » 12 May 2011, 22:39

Hello stranger :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 12 May 2011, 22:42

Aryx wrote:vecer svima :D
opa, večer 8)
i tebi asfić :mrgreen:
i tebi sammy :D
Image

Bub

Post by Bub » 12 May 2011, 23:02

john_constantine wrote:
Bub wrote:

Dobro došao u kotačić, neki rade i puno teže poslove po 12h, pa ostanu na nogama, znam iz osobnog iskustva. :wink:
lol, kako me to s filmofilom nasmije, a tek je počeo... Takvi su svi poslovi na kojima počneš raditi. Od ljudskih odnosa do posla, treba vremena za sve to. Ja sada nakon 5 godina imam dobre ljudske odnose, radnu naviku i posao koji volim. A to što sam se danas naradio kao pas, dok su ostali drkali kurac, ne zamaraš se time, to ionako šef vidi, pa i takvi najebeju...

Ja sam 8 sati bio na nogama, bez pauze, morao sam iči u KTC da kupim nešto za jesti, kao da je blizu, damn... Prenatrpan poslom i još bi trebao raditi "tuđe" poslove dok ovi puše vani... Ma ajde u kurac, već sam bio umoran kao pas, i onda nakon 15 minuta hodanja, a noge me bole, zaboravim kupiti kartu za vlak jer sam samo htio konačno sjesti na "fotelju" u vlaku... Da ne spominjem da uvijek ostanem i duže na poslu kada treba. Jedanput i više od 12 sati dok su većina doslovce pobjegla s posla, a i uvijek pobjegnu s posla čak i kada treba ostati jednu uru, iako doma nemaju nikakvih obaveza.

Kao ovaj govnar od jučer, seronja pobjegne s posla iako je najbliže doma, ali je ono siromah gladan... A ja pojedem nešto tek u 9 sati i onda ništa do 17 sati kada tek dođem doma, nakon 2 sata sam tek doma. I moram si sam napraviti jesti u određenim tjednima, dok ova mamina maza umire od gladi, pa ga doma čeka ručak od teško bolesne invalidne žene i onda se vozi biciklom radi vlastitog zdravlja...
:zubifale: :mrgreen: :) :lol:

ovo ostalo brate...svaka ti dala, pa i ja ću ti dati ako me riješiš kuhanja, brisanja prašine, glačanja i pranja rublja...jbg mijenjam seksualnost za takve stvari bez pardona. :zubifale:

Ašow

Post by Ašow » 12 May 2011, 23:30

ma bub, qe ti je :)
to je bar najmanji bed :)

al istina, dobro dođe ženska ruka uvijek.
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 12 May 2011, 23:32

Ašow wrote:ma bub, qe ti je :)
to je bar najmanji bed :)

al istina, dobro dođe ženska ruka uvijek.
hehehehehe :mrgreen:
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 12 May 2011, 23:41

Al, dobro, i sam sam uredan kol'ko-tol'ko.
Doma je kombinacija stara/sestra za sve osim kuhanja.
Tu smo stara/ja kombinacija.

Za ostalo, šovinistički im prepuštam. :zubifale:

Al dok sam sam il nemam cimericu... isto drzim do te urednosti, al manje si peglam i tak XD
--------
Last.fm

Locked