Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Decadentor

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Decadentor » 10 May 2011, 20:30

kak mi je zao takvih, onak rodjeni da pate pa bog te jebo
Image

Andrej

Post by Andrej » 10 May 2011, 21:02

Decadentor wrote:
Pa to ceo dan razmišljam....
Čoveče..2011 godina, 4D ultrazvuk, po bolnici u kojoj je dete rođeno se vidi da imaju top tehnologiju, a krava i idioti dopuste da ne prekinu trudnoću.
Poprilično sam neutralan što se tiče teme - "abortus, za i protiv", ali ovo je neodgovorno i nehumano mučenje.
We're all mad here...

Info

Post by Info » 10 May 2011, 21:03

Znaimljivo Image
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Decadentor

Post by Decadentor » 10 May 2011, 21:06

Andrej wrote:
Decadentor wrote:
Čoveče..2011 godina, 4D ultrazvuk, po bolnici u kojoj je dete rođeno se vidi da imaju top tehnologiju, a krava i idioti dopuste da ne prekinu trudnoću.
Poprilično sam neutralan što se tiče teme - "abortus, za i protiv", ali ovo je neodgovorno i nehumano mučenje.
slicno razmisljanje....
Image

alecto

Post by alecto » 10 May 2011, 21:29

aj mi kolektivno držite fige sutra da se ne ispostavi da ću izgubit godinu, hvala :seksualische:
we are such stuff as dreams are made on

filmofil

Post by filmofil » 10 May 2011, 21:32

veliki naklon svima koji rade u mcdonaldsu, it's fucking pain the ass

meni je bio prvi dan i već sam morao radit ko lud od početka do kraja...u pola sata su u mene nabubali hrpu informacija kako raditi svaki sendvič i onda dođe narudžba 8 hamburgera i kao idem se ja malo odmorit poslije toga i dođe nova narudžba od 8 i tako 4 sata

najviše sam popizdio na odnos među ljudima koji je totalno robotski i formalan, nitko se tamo ne razgovara niti šali...sve se vrti oko tog posla

najapsurdnije je da i kad nemaš ništa za radit moraš čistit površine, čak i ako su čiste :roll:
This is the Zodiac speaking.

Ašow

Post by Ašow » 10 May 2011, 21:34

Every time a good time.
--------
Last.fm

Info

Post by Info » 10 May 2011, 21:38

alecto wrote:aj mi kolektivno držite fige sutra da se ne ispostavi da ću izgubit godinu, hvala :seksualische:
Ako ćeš držati sad fige za našu dobru hrvaticu Dariu Knezer koja će sad nastuati na Eurosongu, ja ću držati fige za tebe, što kažeš?
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

alecto

Post by alecto » 10 May 2011, 21:49

Info wrote:
alecto wrote:aj mi kolektivno držite fige sutra da se ne ispostavi da ću izgubit godinu, hvala :seksualische:
Ako ćeš držati sad fige za našu dobru hrvaticu Dariu Knezer koja će sad nastuati na Eurosongu, ja ću držati fige za tebe, što kažeš?
može
we are such stuff as dreams are made on

john_constantine

Post by john_constantine » 10 May 2011, 21:59

Andrej wrote:
Decadentor wrote:
+ 1. A baš to... jebeš taj crkveni stav o životu da svatko ima pravo na život. Ja mislim da to dijete, ako i preživi što je velika rijetkost kod takvih slučajeva, i samo bi odlučilo o abortusu... Ja sam već iznosio stav o tome. Invalidno ijete koje ima inteligenciju 3 godišnjaka i koji će do kraja života ležati na krevetu, ali baš doslovce na krevetu... To meni nije život, nego više muka za dijete i za roditelje, najčešće samohrane roditelje, takva teška odgovornost uvijek uzrokuje raspad braka... Ovako se samo muči cijeli život pod posebnim brigama za mnogo toga što nikada neće imati, nego samo dane provoditi gledajući u prazno i ležeći...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 May 2011, 22:01

filmofil wrote:veliki naklon svima koji rade u mcdonaldsu, it's fucking pain the ass

meni je bio prvi dan i već sam morao radit ko lud od početka do kraja...u pola sata su u mene nabubali hrpu informacija kako raditi svaki sendvič i onda dođe narudžba 8 hamburgera i kao idem se ja malo odmorit poslije toga i dođe nova narudžba od 8 i tako 4 sata

najviše sam popizdio na odnos među ljudima koji je totalno robotski i formalan, nitko se tamo ne razgovara niti šali...sve se vrti oko tog posla

najapsurdnije je da i kad nemaš ništa za radit moraš čistit površine, čak i ako su čiste :roll:
prvi dan u životu si na poslu?
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 May 2011, 22:06

he, kako je lijepo vidjeti poslije bivše radnike koji su otišli u penziju i popričati s njima... :) I prisjetiti se starih priča, zajebancija, gluposti i to... Uf, bila je tu jedna radnica koja je stalno kritizirala i vrijeđala sve oko sebe. A taj lik, smjestio se kraj nje dok je tipkala na kompjutoru. I ona se nešto preseravala s rukom, imala ju je kraj sebe otvorenu kao da želi nešto primiti, a da ne gleda... I frajer izvadi svoju alatku i stavi joj u ruku, a ona je cijelo vrijeme mislila da je to plastična flaša, dok nije stisnula... :prayer: :facepalm: :zubifale: Brutala...

Ali ovaj, koji bar ima srednju, se baš uzoholio... Mislim, staviti prazne složene iskorištene kutije na putu gdje roba stalno ide? To nema uopće zdrave logike, a toliko mjesta... Nije bilo šanse da ću sada to premještati, pa sam tražio krivca i našao. A ova bitanga, što mi je prijetila je krepala od smijeha. I kako se na kraju završilo? Ja sam završio s tim putom jer mi danas više ništa nije trebalo, a ta bitanga je na kraju umjesto njega morala prebaciti kutije. :finga: :mrgreen: He, još mu i kune majku, a više mu nije smiješno. :mrgreen:

Baš su sve bolji odnosi s ljudima na poslu, ma samo treba razdvojiti loših od dobrih, i napraviti kategoriju od njih, koji su vrijedni truda, koji su dobri, koje treba doživotno ignorirati, a koji su dobri za pomoć na poslu ili podložni...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 10 May 2011, 22:26

john_constantine wrote:
filmofil wrote:veliki naklon svima koji rade u mcdonaldsu, it's fucking pain the ass

prvi dan u životu si na poslu?
nop, radio sam na mjestu gdje pola ljudi nije završilo srednju školu i svejedno sam se osjećao bolje...oni su isto priča za sebe, ali barem nisu imali tako ispran mozak i glumili nekakvu finoću za ne znam čiji ugled
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 May 2011, 22:29

pa zar u mc donaldsu imate nekakvu mogućnost napredovanja?

Ma to je uvijek tako prvih dana na poslu, kasnije se s vremenom vidi tko je najveći seronja, a tko gubitnik...
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 10 May 2011, 22:43

ma nebi nikad htio radit u megiću,ko da si u rudniku :lol: to je ok za studente da si zarade džeparac ili za što im treba
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Locked