kak mi je zao takvih, onak rodjeni da pate pa bog te jebo
Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- Andrej
Re: Last Post Wins !!!11one
Pa to ceo dan razmišljam....Decadentor wrote:kak mi je zao takvih, onak rodjeni da pate pa bog te jebo
Čoveče..2011 godina, 4D ultrazvuk, po bolnici u kojoj je dete rođeno se vidi da imaju top tehnologiju, a krava i idioti dopuste da ne prekinu trudnoću.
Poprilično sam neutralan što se tiče teme - "abortus, za i protiv", ali ovo je neodgovorno i nehumano mučenje.
We're all mad here...
- Info
Znaimljivo 

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Decadentor
slicno razmisljanje....Andrej wrote:Pa to ceo dan razmišljam....Decadentor wrote:kak mi je zao takvih, onak rodjeni da pate pa bog te jebo
Čoveče..2011 godina, 4D ultrazvuk, po bolnici u kojoj je dete rođeno se vidi da imaju top tehnologiju, a krava i idioti dopuste da ne prekinu trudnoću.
Poprilično sam neutralan što se tiče teme - "abortus, za i protiv", ali ovo je neodgovorno i nehumano mučenje.

- alecto
aj mi kolektivno držite fige sutra da se ne ispostavi da ću izgubit godinu, hvala 

we are such stuff as dreams are made on
-
veliki naklon svima koji rade u mcdonaldsu, it's fucking pain the ass
meni je bio prvi dan i već sam morao radit ko lud od početka do kraja...u pola sata su u mene nabubali hrpu informacija kako raditi svaki sendvič i onda dođe narudžba 8 hamburgera i kao idem se ja malo odmorit poslije toga i dođe nova narudžba od 8 i tako 4 sata
najviše sam popizdio na odnos među ljudima koji je totalno robotski i formalan, nitko se tamo ne razgovara niti šali...sve se vrti oko tog posla
najapsurdnije je da i kad nemaš ništa za radit moraš čistit površine, čak i ako su čiste
meni je bio prvi dan i već sam morao radit ko lud od početka do kraja...u pola sata su u mene nabubali hrpu informacija kako raditi svaki sendvič i onda dođe narudžba 8 hamburgera i kao idem se ja malo odmorit poslije toga i dođe nova narudžba od 8 i tako 4 sata
najviše sam popizdio na odnos među ljudima koji je totalno robotski i formalan, nitko se tamo ne razgovara niti šali...sve se vrti oko tog posla
najapsurdnije je da i kad nemaš ništa za radit moraš čistit površine, čak i ako su čiste

This is the Zodiac speaking.
- Ašow
- Info
Ako ćeš držati sad fige za našu dobru hrvaticu Dariu Knezer koja će sad nastuati na Eurosongu, ja ću držati fige za tebe, što kažeš?alecto wrote:aj mi kolektivno držite fige sutra da se ne ispostavi da ću izgubit godinu, hvala
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- alecto
možeInfo wrote:Ako ćeš držati sad fige za našu dobru hrvaticu Dariu Knezer koja će sad nastuati na Eurosongu, ja ću držati fige za tebe, što kažeš?alecto wrote:aj mi kolektivno držite fige sutra da se ne ispostavi da ću izgubit godinu, hvala
we are such stuff as dreams are made on
- john_constantine
+ 1. A baš to... jebeš taj crkveni stav o životu da svatko ima pravo na život. Ja mislim da to dijete, ako i preživi što je velika rijetkost kod takvih slučajeva, i samo bi odlučilo o abortusu... Ja sam već iznosio stav o tome. Invalidno ijete koje ima inteligenciju 3 godišnjaka i koji će do kraja života ležati na krevetu, ali baš doslovce na krevetu... To meni nije život, nego više muka za dijete i za roditelje, najčešće samohrane roditelje, takva teška odgovornost uvijek uzrokuje raspad braka... Ovako se samo muči cijeli život pod posebnim brigama za mnogo toga što nikada neće imati, nego samo dane provoditi gledajući u prazno i ležeći...Andrej wrote:Pa to ceo dan razmišljam....Decadentor wrote:kak mi je zao takvih, onak rodjeni da pate pa bog te jebo
Michel puši karu.
- john_constantine
prvi dan u životu si na poslu?filmofil wrote:veliki naklon svima koji rade u mcdonaldsu, it's fucking pain the ass
Michel puši karu.
- john_constantine
he, kako je lijepo vidjeti poslije bivše radnike koji su otišli u penziju i popričati s njima...
I prisjetiti se starih priča, zajebancija, gluposti i to... Uf, bila je tu jedna radnica koja je stalno kritizirala i vrijeđala sve oko sebe. A taj lik, smjestio se kraj nje dok je tipkala na kompjutoru. I ona se nešto preseravala s rukom, imala ju je kraj sebe otvorenu kao da želi nešto primiti, a da ne gleda... I frajer izvadi svoju alatku i stavi joj u ruku, a ona je cijelo vrijeme mislila da je to plastična flaša, dok nije stisnula...
Brutala...
Ali ovaj, koji bar ima srednju, se baš uzoholio... Mislim, staviti prazne složene iskorištene kutije na putu gdje roba stalno ide? To nema uopće zdrave logike, a toliko mjesta... Nije bilo šanse da ću sada to premještati, pa sam tražio krivca i našao. A ova bitanga, što mi je prijetila je krepala od smijeha. I kako se na kraju završilo? Ja sam završio s tim putom jer mi danas više ništa nije trebalo, a ta bitanga je na kraju umjesto njega morala prebaciti kutije.
He, još mu i kune majku, a više mu nije smiješno. 
Baš su sve bolji odnosi s ljudima na poslu, ma samo treba razdvojiti loših od dobrih, i napraviti kategoriju od njih, koji su vrijedni truda, koji su dobri, koje treba doživotno ignorirati, a koji su dobri za pomoć na poslu ili podložni...

Ali ovaj, koji bar ima srednju, se baš uzoholio... Mislim, staviti prazne složene iskorištene kutije na putu gdje roba stalno ide? To nema uopće zdrave logike, a toliko mjesta... Nije bilo šanse da ću sada to premještati, pa sam tražio krivca i našao. A ova bitanga, što mi je prijetila je krepala od smijeha. I kako se na kraju završilo? Ja sam završio s tim putom jer mi danas više ništa nije trebalo, a ta bitanga je na kraju umjesto njega morala prebaciti kutije.

Baš su sve bolji odnosi s ljudima na poslu, ma samo treba razdvojiti loših od dobrih, i napraviti kategoriju od njih, koji su vrijedni truda, koji su dobri, koje treba doživotno ignorirati, a koji su dobri za pomoć na poslu ili podložni...
Michel puši karu.
-
nop, radio sam na mjestu gdje pola ljudi nije završilo srednju školu i svejedno sam se osjećao bolje...oni su isto priča za sebe, ali barem nisu imali tako ispran mozak i glumili nekakvu finoću za ne znam čiji ugledjohn_constantine wrote:prvi dan u životu si na poslu?filmofil wrote:veliki naklon svima koji rade u mcdonaldsu, it's fucking pain the ass
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
pa zar u mc donaldsu imate nekakvu mogućnost napredovanja?
Ma to je uvijek tako prvih dana na poslu, kasnije se s vremenom vidi tko je najveći seronja, a tko gubitnik...
Ma to je uvijek tako prvih dana na poslu, kasnije se s vremenom vidi tko je najveći seronja, a tko gubitnik...
Michel puši karu.
-
ma nebi nikad htio radit u megiću,ko da si u rudniku
to je ok za studente da si zarade džeparac ili za što im treba