Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
metallicat

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by metallicat » 22 Apr 2011, 13:51

Sammy wrote:jutro...ili dan?
jutro :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 22 Apr 2011, 14:03

Info wrote:Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu. Jbg., meni je recimo žao kada vidim gladnu djecu u Africi ili nešto slično, ali kako se tu može pomoći? Jednostavno zažmirim na to i prvo gledam moju obitelj, sebe ma koliko to bilo sebično. Uvijek ću prvo gledati u svoje dvorište
+1
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 22 Apr 2011, 14:06

koliko god ružno zvučalo, to je tako. jer ako ću ja svaki put kad je meni teško razmišljat o djeci u africi ili sl., pa di bi došla. jednostavno nemam šta za njih napravit. drugo da sam bogatun, pa da nešto čak i mogu...
Image

Bub

Post by Bub » 22 Apr 2011, 14:32

To je dobro u nekoj mjeri ili u nekim situacijama, ali zbog takvog razmišljanja nam je država u kurcu, zato što svatko gleda u svoje dvorište pogotovo ljudi na visokim pozicijam, te im se jebe za sve, nažalost je došlo takvo vrijeme. Meni više brine što će postati primjer kao u Americi, kad vide čovjeka da leži na ulici samo ga prekoče ili zaobiđu, tako će biti i kod nas, a već i je...to me jako ražalosti. Nedaj Bože da dobiješ moždani udar i da padneš na ulicu i da ti nitko ne želi pomoći jer ih boli kurac i gledaju samo svoja posla.

Upamtio sam slučaj koji se zbio prije godinu ili dvoje dana u Americi, zaboravio sam koji grad. Gdje je dobar čovjek u mjesec, dva dana bankrotirao, ostao bez obitelji, kuće, posla i završio na ulici. U noći je napadač napao ženu i želio joj uzeti torbu, te je beskućnik priskočio u pomoć, žena je pobjegla, a njega je ubo nožem i pobjegao. Kamera s ulice s nekog hotela je snimala, kako tip leži nekih 5, 6 sati previja se i ujutro kad je svanulo ljudi su ga samo zaobilazili i nisu mu htjeli pomoći, te je na kraju umro. Strašno nekad mi se ljudi jako gade, a samo je želio pomoći i imao je još toliko ljudskosti u sebi nakon svega što mu se dogodilo.

Ašow

Post by Ašow » 22 Apr 2011, 14:38

Ne givam fuck, ali primjećujem i to me uvijek rastuži i napuni nekom mržnjom.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 22 Apr 2011, 16:49

Info wrote:Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu. Jbg., meni je recimo žao kada vidim gladnu djecu u Africi ili nešto slično, ali kako se tu može pomoći? Jednostavno zažmirim na to i prvo gledam moju obitelj, sebe ma koliko to bilo sebično. Uvijek ću prvo gledati u svoje dvorište
pravi primjer čiste evolucije!
ne bismo ni dogurali gdje smo sad da nam naši prethodnici nisu jednako ovako razmišljali, a ni naši budući neće, ak postanemo mimozice.

doduše, ja pak nisam osoba koja se može toliko ograditi i previše emocija ulažem u xy osobe kojima ne znam ni ime, ali osjećam potrebu da pomognem, ako mogu i smatram da svatko zaslužuje iskrenu pristojnost i poštovanje (dok se ne pokaže suprotno). empatija je na visokom nivou, al ima i to svojih loših strana. zato valjda jesam cmizdrava i ne baš previše stabilna ličnost, al ajd, netko mora bit i ono što će evolucija samljet :lol:

Bub

Post by Bub » 22 Apr 2011, 16:57

Imaš pravo ima to i svojih loših strana, čak bi rekao više loših nego dobrih, ali ja sam isto takav i uvijek ću pomoći, bilo to starija osoba, skitnica, bogataš, pa čak i moj najgori neprijatelj. Kad bih prestao tako razmišljati mislim da bi izgubio dobar dio svoje ljudskosti, naravno ako netko počne to iskorištavati da je onda drugačiji stav prema svemu tome.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Apr 2011, 17:13

elrania wrote:
pravi primjer čiste evolucije!
ne bismo ni dogurali gdje smo sad da nam naši prethodnici nisu jednako ovako razmišljali, a ni naši budući neće, ak postanemo mimozice.

doduše, ja pak nisam osoba koja se može toliko ograditi i previše emocija ulažem u xy osobe kojima ne znam ni ime, ali osjećam potrebu da pomognem, ako mogu i smatram da svatko zaslužuje iskrenu pristojnost i poštovanje (dok se ne pokaže suprotno). empatija je na visokom nivou, al ima i to svojih loših strana. zato valjda jesam cmizdrava i ne baš previše stabilna ličnost, al ajd, netko mora bit i ono što će evolucija samljet :lol:
+ 1.

Ma istina da ne možemo svi biti Jesus Cnrist, ali možemo bar onako pomoći drugima koliko možemo. Najgori su mi oni koji i ovako imaju težak život, pa onda ga još drugima zagorčavaju. Mislim ono... prije par mjeseci je jedna vozačica autom upala u grabu. I nitko nije stao osim nas - nismo bili sudionici, nego prolaznici. Izašli, pogledali, pitali kako je, treba li pomoć, pomogli i slično. Nije to bilo nešto strašno, ali lakše je i nama, a i njoj. Onda se zamisliš kako bi bilo da se vama dogodi da doživite nesreću i nitko vam ne pomogne...

Bub: da, to je baš strašno. Mene je šokirala ta vijest, i to da ljudi mogu ravnodušno prolaziti kroz umirućega, a uzrujavaju se oko vijesti da ih vlastiti iphone špijunira. Previše je toga negativnoga u svijetu, pa ne vidim zašto moramo drugima uništavati život.

Baš kako moj prijatelj zna reći "Danas je teško biti čovjek".
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 22 Apr 2011, 18:10

Ašow wrote:Ne givam fuck, ali primjećujem i to me uvijek rastuži i napuni nekom mržnjom.
I onda je lako krivit druge, ili sebe utapajući se u gnjevnom samosažaljenju. I znaš da je to (ne)ljudski, i opet ne givaš fuck. Bravo. Svit je pun govana upravo zbog takvih, jer ja u Bubovoj priči ne krivin napadača koliko te prolaznike bez trunčice hrabrosti i časti. Napadač je zaslužija metak u čelo i presudu po brzom postpuku, oni nešto puuuuno gore.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 23 Apr 2011, 00:41

za micoljupce :D
SpoilerShow
Image

Image

Image

metallicat

Post by metallicat » 23 Apr 2011, 00:46

baš fora :D
Image

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 23 Apr 2011, 02:38

And I feel this coming over like a storm again.

Sammy

Post by Sammy » 23 Apr 2011, 11:55

jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Ašow

Post by Ašow » 23 Apr 2011, 13:25

Scarface wrote:
Ašow wrote:Ne givam fuck, ali primjećujem i to me uvijek rastuži i napuni nekom mržnjom.
I onda je lako krivit druge, ili sebe utapajući se u gnjevnom samosažaljenju. I znaš da je to (ne)ljudski, i opet ne givaš fuck. Bravo. Svit je pun govana upravo zbog takvih, jer ja u Bubovoj priči ne krivin napadača koliko te prolaznike bez trunčice hrabrosti i časti. Napadač je zaslužija metak u čelo i presudu po brzom postpuku, oni nešto puuuuno gore.
Više sam se vodio ovim što je info rekao nego ovom pričom od buba.
Ne, ne givam fuck, zasto bi? Svijet je ionako pun jebene boli
Napredak je i kad primjetim. Da vidim kak se netko previja, pomogao bih, pa nisam bas toliki kreten.
--------
Last.fm

Info

Post by Info » 23 Apr 2011, 18:41

Ašow wrote:
Scarface wrote:
Više sam se vodio ovim što je info rekao nego ovom pričom od buba.
Ne, ne givam fuck, zasto bi? Svijet je ionako pun jebene boli
Napredak je i kad primjetim. Da vidim kak se netko previja, pomogao bih, pa nisam bas toliki kreten.
Naravno, zato i nisam odgovorio na one gore upise od Buba i Elranie zato što su krivo skužili i krenuli sa pomaganjem prolazniku na ulici i slično. Naravno da bi tu pomogao, nije to problem, ali ja sam isključivo mislio na onu sirotinju u Africi i slične stvari, i zato sam rekao da ću prvo uvijek gledati u svoje dvorište i uvijek ću prvo pomoći obitelji i sebi.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Locked