jutroSammy wrote:jutro...ili dan?

+1Info wrote:Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu. Jbg., meni je recimo žao kada vidim gladnu djecu u Africi ili nešto slično, ali kako se tu može pomoći? Jednostavno zažmirim na to i prvo gledam moju obitelj, sebe ma koliko to bilo sebično. Uvijek ću prvo gledati u svoje dvorište
pravi primjer čiste evolucije!Info wrote:Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu. Jbg., meni je recimo žao kada vidim gladnu djecu u Africi ili nešto slično, ali kako se tu može pomoći? Jednostavno zažmirim na to i prvo gledam moju obitelj, sebe ma koliko to bilo sebično. Uvijek ću prvo gledati u svoje dvorište
+ 1.elrania wrote:pravi primjer čiste evolucije!Info wrote:Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu. Jbg., meni je recimo žao kada vidim gladnu djecu u Africi ili nešto slično, ali kako se tu može pomoći? Jednostavno zažmirim na to i prvo gledam moju obitelj, sebe ma koliko to bilo sebično. Uvijek ću prvo gledati u svoje dvorište
ne bismo ni dogurali gdje smo sad da nam naši prethodnici nisu jednako ovako razmišljali, a ni naši budući neće, ak postanemo mimozice.
doduše, ja pak nisam osoba koja se može toliko ograditi i previše emocija ulažem u xy osobe kojima ne znam ni ime, ali osjećam potrebu da pomognem, ako mogu i smatram da svatko zaslužuje iskrenu pristojnost i poštovanje (dok se ne pokaže suprotno). empatija je na visokom nivou, al ima i to svojih loših strana. zato valjda jesam cmizdrava i ne baš previše stabilna ličnost, al ajd, netko mora bit i ono što će evolucija samljet
I onda je lako krivit druge, ili sebe utapajući se u gnjevnom samosažaljenju. I znaš da je to (ne)ljudski, i opet ne givaš fuck. Bravo. Svit je pun govana upravo zbog takvih, jer ja u Bubovoj priči ne krivin napadača koliko te prolaznike bez trunčice hrabrosti i časti. Napadač je zaslužija metak u čelo i presudu po brzom postpuku, oni nešto puuuuno gore.Ašow wrote:Ne givam fuck, ali primjećujem i to me uvijek rastuži i napuni nekom mržnjom.
Više sam se vodio ovim što je info rekao nego ovom pričom od buba.Scarface wrote:I onda je lako krivit druge, ili sebe utapajući se u gnjevnom samosažaljenju. I znaš da je to (ne)ljudski, i opet ne givaš fuck. Bravo. Svit je pun govana upravo zbog takvih, jer ja u Bubovoj priči ne krivin napadača koliko te prolaznike bez trunčice hrabrosti i časti. Napadač je zaslužija metak u čelo i presudu po brzom postpuku, oni nešto puuuuno gore.Ašow wrote:Ne givam fuck, ali primjećujem i to me uvijek rastuži i napuni nekom mržnjom.
Naravno, zato i nisam odgovorio na one gore upise od Buba i Elranie zato što su krivo skužili i krenuli sa pomaganjem prolazniku na ulici i slično. Naravno da bi tu pomogao, nije to problem, ali ja sam isključivo mislio na onu sirotinju u Africi i slične stvari, i zato sam rekao da ću prvo uvijek gledati u svoje dvorište i uvijek ću prvo pomoći obitelji i sebi.Ašow wrote:Više sam se vodio ovim što je info rekao nego ovom pričom od buba.Scarface wrote:I onda je lako krivit druge, ili sebe utapajući se u gnjevnom samosažaljenju. I znaš da je to (ne)ljudski, i opet ne givaš fuck. Bravo. Svit je pun govana upravo zbog takvih, jer ja u Bubovoj priči ne krivin napadača koliko te prolaznike bez trunčice hrabrosti i časti. Napadač je zaslužija metak u čelo i presudu po brzom postpuku, oni nešto puuuuno gore.Ašow wrote:Ne givam fuck, ali primjećujem i to me uvijek rastuži i napuni nekom mržnjom.
Ne, ne givam fuck, zasto bi? Svijet je ionako pun jebene boli
Napredak je i kad primjetim. Da vidim kak se netko previja, pomogao bih, pa nisam bas toliki kreten.