Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 20 Apr 2011, 17:40

john_constantine wrote:uf, upala mi je zličica za kavu u wc školjku na poslu, dok sam prao posuđe za kavu od pauze... Nitko još nije skužio da je još unutra. :oops: :zubifale:
još je tamo. :facepalm:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 20 Apr 2011, 18:34

dan. baš sam krepana, ali sutra ne radim, napokon :partyman: danas 1 film, malo br ba, pa lost :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Apr 2011, 18:55

izgleda da je ubijanje žena kod nas postala normalna stvar u Hrvatskoj... mislim, većinom hladno gledamo na crnu kroniku i to, ali ne može se ne zamijetiti da skoro više puta tjedno pojavi vijest da je neki dečko, bivši, muž ili netko ubio, zaklao, razneseo, upucao svoju bivšu djevojku, bivšu ženu, curu koja ga je ostavila i slično... Naročito ona gamad koja ne samo da ubije ženu, već i vlastitu djecu... I danas opet novo ubojstvo, muž ubio svoju ženu koja se htjela pomiriti s njime kada mu se vratila, a on je ubije užetom...

čekaj, kvragu... kako nekome uopće može pasti na pamet da ubije svoju ženu užetom? Mislim, uopće da ju ubije... Prekid/razvod je uvijek težak, ali tako da natjera čovjeka da ubije ženu? To su tako česti slučajevi da je to postalo normalna stvar u Hrvatskoj.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 20 Apr 2011, 18:57

john_constantine wrote:izgleda da je ubijanje žena kod nas postala normalna stvar u Hrvatskoj... mislim, većinom hladno gledamo na crnu kroniku i to, ali ne može se ne zamijetiti da skoro više puta tjedno pojavi vijest da je neki dečko, bivši, muž ili netko ubio, zaklao, razneseo, upucao svoju bivšu djevojku, bivšu ženu, curu koja ga je ostavila i slično... Naročito ona gamad koja ne samo da ubije ženu, već i vlastitu djecu... I danas opet novo ubojstvo, muž ubio svoju ženu koja se htjela pomiriti s njime kada mu se vratila, a on je ubije užetom...

čekaj, kvragu... kako nekome uopće može pasti na pamet da ubije svoju ženu užetom? Mislim, uopće da ju ubije... Prekid/razvod je uvijek težak, ali tako da natjera čovjeka da ubije ženu? To su tako česti slučajevi da je to postalo normalna stvar u Hrvatskoj.

lik je seljak i to je za njega bila povreda casti...a vjerovatno je bio u ratu pa ce se izvlacit na PTSP :roll:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Apr 2011, 20:04

Decadentor wrote:
john_constantine wrote:izgleda da je ubijanje žena kod nas postala normalna stvar u Hrvatskoj... mislim, većinom hladno gledamo na crnu kroniku i to, ali ne može se ne zamijetiti da skoro više puta tjedno pojavi vijest da je neki dečko, bivši, muž ili netko ubio, zaklao, razneseo, upucao svoju bivšu djevojku, bivšu ženu, curu koja ga je ostavila i slično... Naročito ona gamad koja ne samo da ubije ženu, već i vlastitu djecu... I danas opet novo ubojstvo, muž ubio svoju ženu koja se htjela pomiriti s njime kada mu se vratila, a on je ubije užetom...

lik je seljak i to je za njega bila povreda casti...a vjerovatno je bio u ratu pa ce se izvlacit na PTSP :roll:
da, ali problem je onda što ima previše takvih seljaka i tih povreda časti... svaki dan ili skoro svaki drugi dan je takva vijest.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 20 Apr 2011, 20:48

john_constantine wrote:
Decadentor wrote:

da, ali problem je onda što ima previše takvih seljaka i tih povreda časti... svaki dan ili skoro svaki drugi dan je takva vijest.
Ček a šta je tu čudno, naravno žalosno je, ali takovih stvari će uvijek biti. Pogledaj samo dalje što svega ima...Amerika, Brazil, Kolumbija tj. cijela J. Amerika, Aziija, Afrika etc...nažalost takove stvari se događaju i takvih stvari će uvijek biti, neovisno o kakvim se slučajevima radi bilo to ratni veteran, normalna mirna osoba koja poubija djecu u školi etc...

Svi se uvijek pitamo zašto i kako, te da li se moglo riješiti na civiliziraniji način, očito da ne.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Apr 2011, 21:36

ne treba uvijek rat krivit,ali osobama koji su lablnije psihe to je bio fini dodatak da se recimo zapale,počnu rezat zbog presude gotovini,itd.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Bub

Post by Bub » 20 Apr 2011, 21:44

Meni je to jasno i ne krivim rat, čak štoviše u više slučajeva rat nema veze s činom koji netko napravi, pogotovo nedje izvan Hrvatske. Koliko je samo slučajeva bilo da normalne osobe naprave ubojstva ili što već. Meni to više nije za čudit, možda sam se čudio prije 10 god sad je to nažalost postala normala.

Andrej

Post by Andrej » 20 Apr 2011, 23:55

Nema tu ništa čudno. Svi smo u okruženju promenili društveno-ekonomski sistem i ovo su posledice toga.
Sad smo u sistemima surove tržišne ekonomije tipa "Dog eat dog" i za koju godinu očekujte da poludeli otpušteni radnik uzme kalašnjikov i izroštilja šefa i pokojeg radnika usput.
Uvalili su nam umesto pravog, liberalni kapitalizam, bez pravila i uređenja, gde te sistemi teraju da radiš tri posla da bi mogao da preživiš, a ne možeš ni jedan da nađeš.
Naravno da će ljudi da se vataju za sitnice iz očaja i kad im neko poremeti taj mali krug pomrači im se svest i prave sranja.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 21 Apr 2011, 00:01

Andrej wrote:Uvalili su nam umesto pravog, liberalni kapitalizam, bez pravila i uređenja, gde te sistemi teraju da radiš tri posla da bi mogao da preživiš, a ne možeš ni jedan da nađeš.
Točno to, baš smo neki dan slično pričali o tome na cugi i bit će samo sve gore, a ne bolje. Pogotovo što ljude koji imaju moć boli lijevo jaje za nas obične smrtnike i samo te tjeraju da preživljavaš, robovi budućnosti.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 21 Apr 2011, 10:46

neznam dal ste primjetili, ali ljudi općenito su jako nervozni i nestrpljivi. ono, ako nemaš oči na leđima da se nekom žuri, samo te trkne i ode dalje, mena "pardon", "može samo malo" ne, to se ko stoka gura i sudara. da ne pričam na blagajni ako munjevitom brzinom ne pokupiš stvari, a nedaj bože da pogledaš nekog....
a iz vlaka treba izić, jebote, pa to nezna da bi ljudi trebali prvo se izkrcat, da bi oni mogli uć..... neće se pomaknut, jebote ludi svijet....
ispada da ak se sam neznaš progurat izbacit lakat ili martu (doslovce i u prenesenom značenju) ljudi te zgaze (i doslovce i u prenesenom značenju)
ono, imam osječaj da bi se ljudi pogledima pobili, a ni ne poznaju se... baš smo od sve ove sjebane situacije i života od danas do sutra, postali kao tempirane bombe; nema više strpljivosti ni par sekundi da se neko sam pomakne, ne, treba ga gurnut.... ono, koji nam je kurac...
ja znam da smo svi na pol 12, ali kao da će nam ovo pomoć (hoće, jedino da još brže zaradimo neku bolest od "smirenog" života)
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 21 Apr 2011, 14:30

mene bas briga ja sam ladovina :D osim kad popijem i postanem hiperaktivan :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 22 Apr 2011, 12:02

dobar dan :D
danas napokon u trst :partyman:
Image

Sammy

Post by Sammy » 22 Apr 2011, 13:26

jutro...ili dan?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Info

Post by Info » 22 Apr 2011, 13:43

Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu. Jbg., meni je recimo žao kada vidim gladnu djecu u Africi ili nešto slično, ali kako se tu može pomoći? Jednostavno zažmirim na to i prvo gledam moju obitelj, sebe ma koliko to bilo sebično. Uvijek ću prvo gledati u svoje dvorište
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Locked