još je tamo.john_constantine wrote:uf, upala mi je zličica za kavu u wc školjku na poslu, dok sam prao posuđe za kavu od pauze... Nitko još nije skužio da je još unutra.![]()

još je tamo.john_constantine wrote:uf, upala mi je zličica za kavu u wc školjku na poslu, dok sam prao posuđe za kavu od pauze... Nitko još nije skužio da je još unutra.![]()
john_constantine wrote:izgleda da je ubijanje žena kod nas postala normalna stvar u Hrvatskoj... mislim, većinom hladno gledamo na crnu kroniku i to, ali ne može se ne zamijetiti da skoro više puta tjedno pojavi vijest da je neki dečko, bivši, muž ili netko ubio, zaklao, razneseo, upucao svoju bivšu djevojku, bivšu ženu, curu koja ga je ostavila i slično... Naročito ona gamad koja ne samo da ubije ženu, već i vlastitu djecu... I danas opet novo ubojstvo, muž ubio svoju ženu koja se htjela pomiriti s njime kada mu se vratila, a on je ubije užetom...
čekaj, kvragu... kako nekome uopće može pasti na pamet da ubije svoju ženu užetom? Mislim, uopće da ju ubije... Prekid/razvod je uvijek težak, ali tako da natjera čovjeka da ubije ženu? To su tako česti slučajevi da je to postalo normalna stvar u Hrvatskoj.
da, ali problem je onda što ima previše takvih seljaka i tih povreda časti... svaki dan ili skoro svaki drugi dan je takva vijest.Decadentor wrote:john_constantine wrote:izgleda da je ubijanje žena kod nas postala normalna stvar u Hrvatskoj... mislim, većinom hladno gledamo na crnu kroniku i to, ali ne može se ne zamijetiti da skoro više puta tjedno pojavi vijest da je neki dečko, bivši, muž ili netko ubio, zaklao, razneseo, upucao svoju bivšu djevojku, bivšu ženu, curu koja ga je ostavila i slično... Naročito ona gamad koja ne samo da ubije ženu, već i vlastitu djecu... I danas opet novo ubojstvo, muž ubio svoju ženu koja se htjela pomiriti s njime kada mu se vratila, a on je ubije užetom...
čekaj, kvragu... kako nekome uopće može pasti na pamet da ubije svoju ženu užetom? Mislim, uopće da ju ubije... Prekid/razvod je uvijek težak, ali tako da natjera čovjeka da ubije ženu? To su tako česti slučajevi da je to postalo normalna stvar u Hrvatskoj.
lik je seljak i to je za njega bila povreda casti...a vjerovatno je bio u ratu pa ce se izvlacit na PTSP
Ček a šta je tu čudno, naravno žalosno je, ali takovih stvari će uvijek biti. Pogledaj samo dalje što svega ima...Amerika, Brazil, Kolumbija tj. cijela J. Amerika, Aziija, Afrika etc...nažalost takove stvari se događaju i takvih stvari će uvijek biti, neovisno o kakvim se slučajevima radi bilo to ratni veteran, normalna mirna osoba koja poubija djecu u školi etc...john_constantine wrote:da, ali problem je onda što ima previše takvih seljaka i tih povreda časti... svaki dan ili skoro svaki drugi dan je takva vijest.Decadentor wrote:john_constantine wrote:izgleda da je ubijanje žena kod nas postala normalna stvar u Hrvatskoj... mislim, većinom hladno gledamo na crnu kroniku i to, ali ne može se ne zamijetiti da skoro više puta tjedno pojavi vijest da je neki dečko, bivši, muž ili netko ubio, zaklao, razneseo, upucao svoju bivšu djevojku, bivšu ženu, curu koja ga je ostavila i slično... Naročito ona gamad koja ne samo da ubije ženu, već i vlastitu djecu... I danas opet novo ubojstvo, muž ubio svoju ženu koja se htjela pomiriti s njime kada mu se vratila, a on je ubije užetom...
lik je seljak i to je za njega bila povreda casti...a vjerovatno je bio u ratu pa ce se izvlacit na PTSP
Točno to, baš smo neki dan slično pričali o tome na cugi i bit će samo sve gore, a ne bolje. Pogotovo što ljude koji imaju moć boli lijevo jaje za nas obične smrtnike i samo te tjeraju da preživljavaš, robovi budućnosti.Andrej wrote:Uvalili su nam umesto pravog, liberalni kapitalizam, bez pravila i uređenja, gde te sistemi teraju da radiš tri posla da bi mogao da preživiš, a ne možeš ni jedan da nađeš.