Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 12 Apr 2011, 16:30

Decadentor wrote:ja volim ic u svatove :partyman: :partyman: iako ne zelim iste :lol:
ista stvar!

ovi moji iz familije se sam krenuli ženiti unatrag koju godinu i već smo riješili dve sestrične, bratić će sad u 5. mjesecu, računam da će jedna druga sestrična za koje dve godine i onda ih ima još 6 za koje čekamo da odrastu il si nađu nekoga :lol:

kod mene to i ispadne više nekak domaće, ono, harmonike, zastave, one fore s izlaženjem fejk mladenki pa plaćanjem da izađe prava, pijenjem i jelom od zore do zore i tak i baš mi je nekak ugodno to jer nas je gomila. i koliko god mi bili neki članovi familije grozni, super mi je kad se svi nakupe tako i budu ok bar taj jedan dan.
nisam bila baš na previše 'vanjskih' svadbi, al nije mi bed otić na to, bude ok. to mi je valjda jedino kad mogu prožvakat oj ano, oj anice i ja se konja bojim itd :lol:

al što se mene tiče, ne bih takvo što priređivala i rađe bih nešto za mali krug ljudi bez dodatnih cirkusa, ak se bude ženilo.

callac

Post by callac » 12 Apr 2011, 17:52

meni se brat ženi u 6. mjesecu i baš se zapravo veselim, ovo nam je prva svadba u tako uskom kruku obitelji. Bit će 300-tinjak ljudi, muzika će biti solidna jer mi brat ima dobar ukus i birao je bend koji ne zna svirati narodnjake i tome slično :lol:
a moja, ako je bude, je planirano jednostavna. ( mada moram priznati da sam u ovoj euforiji bratove cure oko vjenčanica našla za sebe idealnu haljinu u kojoj se želim udati :oops: ) :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 12 Apr 2011, 18:00

Kad sam bio kum pjevao sam tešanj poslije govora i molitve, sve na mikrofon :zubifale: a govor sam zaboravio, pa sam čitao s papira...jampika kao deva i još su sve to snimili, strašno, kao kum mora sa svima nazdravit ufff. :facepalm:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Apr 2011, 19:13

jaoo ja nikad nebi htio bit kum ,preveliki bed bi mi bio to čitat pred svima :lol: sviđa mi se kako razmišljaju wendigo i jane,nisam nikad bio tip za te brije i uvijek sam izbjegavao svadbe,ali nažalost jednu nisam mogao izbjeć,al sam zbriso oko pol 10 doma bez da se javim ikome :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Ašow

Post by Ašow » 12 Apr 2011, 19:57

John_Ryder wrote:jaoo ja nikad nebi htio bit kum ,preveliki bed bi mi bio to čitat pred svima :lol: sviđa mi se kako razmišljaju wendigo i jane,nisam nikad bio tip za te brije i uvijek sam izbjegavao svadbe,ali nažalost jednu nisam mogao izbjeć,al sam zbriso oko pol 10 doma bez da se javim ikome :lol:

Tak i ja.
A jebiga, ak buem ikad kum, growlat ću i neč molit.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Apr 2011, 20:01

Potpis na Sandija, volim ići (žderati i piti :tonqe:), ali si ne bih takvo što poželjela..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 12 Apr 2011, 20:36

nikad nisam bila na vjenčanju i sva sreća jer ja pojma nemam što bi na noge obula, niti sam kad sudjelovala u bilo čemu vezano uz vjen.
Image

Studeni

Post by Studeni » 13 Apr 2011, 01:58

metallicat wrote:nikad nisam bila na vjenčanju i sva sreća jer ja pojma nemam što bi na noge obula, niti sam kad sudjelovala u bilo čemu vezano uz vjen.

a,di ti živiš??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Andrej

Post by Andrej » 13 Apr 2011, 02:51

Kakva crna svadba. I onako se svi razvode posle dve godine.
Koji kurac da ponavljam pred matičarom "u dobru i u zlu" kad se sve raspadne pri najmanjoj gluposti.
Mnogo su zadnje generacije na ovim prostorima propatile i izguble strpljenje za bilo šta i bilo koga.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Apr 2011, 05:53

Wendigo wrote:svadbe su čista glupost, radije bih za te novce sa ženom otišao na krstarenje ili na neko egzotično putovanje, nego častio 150 daljnih članova obitelji i prijatelja koje vidim jednom u 10 godina. fuck that...
plus što mi je lagano muka od plesanja, svadbenih običaja, glazbe i sl.

sad čekam da me se napadne kako nisam normalan, kako mi nedostaje ljudskosti, itd. :mrgreen:
ma kakvi... odlično kažeš. Niti meni takve svadbe na koje potrošiš životnu usteđevinu nemaju smisla...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Apr 2011, 05:55

Andrej wrote:Kakva crna svadba. I onako se svi razvode posle dve godine.
Koji kurac da ponavljam pred matičarom "u dobru i u zlu" kad se sve raspadne pri najmanjoj gluposti.
Mnogo su zadnje generacije na ovim prostorima propatile i izguble strpljenje za bilo šta i bilo koga.
he, da, čitao sam razloge rastava. Svi valjda misle da je brak med i mlijeko. I čim nastane neki problem poput novca, onda se rastanu...
Michel puši karu.

alecto

Post by alecto » 13 Apr 2011, 10:50

ja osobno ne vidim razliku između života s voljenom osobom a da nismo vjenčani, i braka s tom istom osobom, u smislu ovih negativnih komentara :? brak je samo formaliziranje nečega što već postoji. i u nevjenčanoj vezi će doć do istih problema kao i u braku (novci, svađe...) tak da ne kužim čemu takva averzija prema braku.
naravno, podrazumijevam da su obje osobe normalne, da se vole, i da imaju kakav takav ok pogled na svijet.

edit: oko svadbi se slažem donekle, ali npr ja imam ogromnu obitelj i svi smo dosta povezani pa će moja svadba silom prilika morat bit oveća :lol:
we are such stuff as dreams are made on

filmofil

Post by filmofil » 13 Apr 2011, 10:58

ja pak ne kužim potrebu da se nešto stavi na papir...čemu brak služi uopće?
This is the Zodiac speaking.

alecto

Post by alecto » 13 Apr 2011, 11:06

filmofil wrote:ja pak ne kužim potrebu da se nešto stavi na papir...čemu brak služi uopće?
ak niš drugo, praktičnije je zbog djece. mada je recimo meni to velika stvar, nije mi samo potpisivanje papira.
we are such stuff as dreams are made on

filmofil

Post by filmofil » 13 Apr 2011, 11:20

alecto wrote:
filmofil wrote:ja pak ne kužim potrebu da se nešto stavi na papir...čemu brak služi uopće?
ak niš drugo, praktičnije je zbog djece. mada je recimo meni to velika stvar, nije mi samo potpisivanje papira.
dobro, da, zaboravih na religiju...al ne ulaze ljudi u brak valjda samo zbog crkve? mislim, može malo šire objašnjenje? ne rugam se ni ništa takvo
This is the Zodiac speaking.

Locked