Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Andrej

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Andrej » 11 Apr 2011, 20:24

Bub wrote:„Komšijin Wireless“ proglašen za provajdera godine u Srbiji

:prayer: :prayer: :prayer:

Andrej brate jel ga i ti peglaš po komšiji? :zubifale:
Brate, trudim se da peglam komšinice, ali kad kriza udari..... :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 11 Apr 2011, 20:39

Ah znaš kako kažu, tko bira...

...ili ako može upalit svjetlo dobra je :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2011, 21:24

he, kako je kod mene na poslu, ne poznajem ga, dobio otkaz radi alkohola... Ono, znao je dolaziti pijan ujutro na posao. I stalno su ga upozoravali, sve dok ga nije uhvatila služba za sigurnost. I policija, mjerenje krvi, 3 promila... I nisu mu dali drugu priliku. Gadno...

ali kvragu, ujutro dolaziti pijan na posao?
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Apr 2011, 00:12

koju glazbu biste htjeli da vam svira na vjenčanju? ako se ikad mislite ženit/udavat,neznam običaj su tamburice i te pizdarije,ja neznam kako ću to istrpit :facepalm: nije da se ženim ili neš ali me potaknulo da razmišljam o tome :?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Apr 2011, 00:25

John_Ryder wrote:koju glazbu biste htjeli da vam svira na vjenčanju? ako se ikad mislite ženit/udavat,neznam običaj su tamburice i te pizdarije,ja neznam kako ću to istrpit :facepalm: nije da se ženim ili neš ali me potaknulo da razmišljam o tome :?
Nemaš ti šta trpit ako biraš glazbu.. Jedino ako pustiš da netko drugi to odabere :lol:

Dragi običaji, crknite
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Apr 2011, 00:50

hm...ako bih ja stavio po svojem ukusu,mislim da bi se 80% obitelji diglo i otišlo a i starcima bi slomio dušu :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Info

Post by Info » 12 Apr 2011, 01:25

Ja znam što će se puštat na mojem vjenčanju ako.do.tog.dođe. Image
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

metallicat

Post by metallicat » 12 Apr 2011, 11:51

za sad se ne kanim nikad udat, al ako se to promjeni, onda kod matičara, tako da ću si doma pustit što god me volja :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Apr 2011, 12:55

svadbe su čista glupost, radije bih za te novce sa ženom otišao na krstarenje ili na neko egzotično putovanje, nego častio 150 daljnih članova obitelji i prijatelja koje vidim jednom u 10 godina. fuck that...
plus što mi je lagano muka od plesanja, svadbenih običaja, glazbe i sl.

sad čekam da me se napadne kako nisam normalan, kako mi nedostaje ljudskosti, itd. :mrgreen:
Last edited by Wendigo on 12 Apr 2011, 12:58, edited 1 time in total.

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Apr 2011, 12:57

ja volim ic u svatove :partyman: :partyman: iako ne zelim iste :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Apr 2011, 13:54

Wendigo wrote:svadbe su čista glupost, radije bih za te novce sa ženom otišao na krstarenje ili na neko egzotično putovanje, nego častio 150 daljnih članova obitelji i prijatelja koje vidim jednom u 10 godina. fuck that...

sad čekam da me se napadne kako nisam normalan, kako mi nedostaje ljudskosti, itd. :mrgreen:
heh, ista stvar i kod mene. mi smo to ovak riješili; haljinu nisam mogla nać kakvu sam htjela, pa sam sašila sama (fala mama kaj si me naučila šit :seksualische: ). u podne kod matičara (kum moj brat, a kuma njegova seka), onda sa fotografom u park, pofotkli, i onda na ručak, nema muzike ni plesanja (fala ti bože), a nas sve skupa 10. (roditelji jedni i drugi, moj brat, njegove 2 seke i jendina živuća baka).
već smo u 6 popodne išli kupovat cugu za navečer, pozvali ekipu i zapili se. kud ćeš bolje, barem nama.
Image

Scarface

Post by Scarface » 12 Apr 2011, 14:00

Po meni je idealno vjenčanje jedna lipa večerica, samo s užim obiteljima i kumovima/kumama i ostatak nek ode na medeni mjesec. Čemu zvat 150 ljudi i gledat njihova gadljiva licemjerna lica koja se kisele od prijezira i/ili ljubomore. Bija san nažalost i na previše tih svadbi, i do jedna je takva. Mislin, mi smo, mlađa generacija, ipak svjesni koliko su ti elementi neke tradicije glupi i pregaženi od strane vremena i logike, i prema tome, to jednostavno nema smisla.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 12 Apr 2011, 14:03

Decadentor wrote:ja volim ic u svatove :partyman: :partyman: iako ne zelim iste :lol:
iss, ja to hejtam, a naravno da imam ogromnu rodbinu.
--------
Last.fm

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Apr 2011, 14:06

Wendigo wrote:svadbe su čista glupost, radije bih za te novce sa ženom otišao na krstarenje ili na neko egzotično putovanje, nego častio 150 daljnih članova obitelji i prijatelja koje vidim jednom u 10 godina. fuck that...

Same here.

Cura i ja planiramo svadbu na godinu, i oboje bi smo htjeli da bude što manja moguće...posebice ona. Ono, bez tradicionalnih kerefeka, vjenčanje i večera sa samo najbližom familijom koju i ovako viđam svako malo, i to je to. Čemu traditi cirkus od toga i bacat pare na tonu hrane koja se niti ne pojede...

Bub

Post by Bub » 12 Apr 2011, 14:12

Šta ja znam, ja volim svatove. Bio sam jednom i kum, jednom pratnja (moja bivša je bila kuma), te sam bio u hrpu svatova, ali najviše mi se sve to zgadilo kad sam bio u svatovima u kojim se čita tko je šta dao....koja panika je nastala u svatovim kad su to objavili. :facepalm:

Neki prave što veće svatovi da bi što više zaradili, ali ako zbog toga praviš onda me nemoraš ni zvati. Ja sam isto za da bude nešto malo skromno s najbližim ljudima, ali kod nas je običaj da svi znaju da se ti ženiš i da se priča o tome još par mjeseci nakon toga. Sva sreća što nisam jedan od onih što moram podilazit roditeljima i sam odlučujem o svemu plus što znaju da ne smiju ništa reći i ako se naljute da će mi biti drago, malo odmora od njih svih i da me boli lijevo jaje što će komšija Pero mislit. :zubifale:

Doduše promjenio sam mišljenje jer sam isto želio veliko vjenčanje, ali nepotrebno.

Locked