Last Post Wins !!!11one
-
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
e dec, baš me nekak ovo sjetilo na tebe 

SpoilerShow

- Decadentor
awwww nesto najljepse sto mi je itko ikad rekaoelrania wrote:e dec, baš me nekak ovo sjetilo na tebe
SpoilerShow

- callac
potpiselrania wrote:e dec, baš me nekak ovo sjetilo na tebe
SpoilerShow

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
Decadentor wrote:awwww nesto najljepse sto mi je itko ikad rekaoelrania wrote:e dec, baš me nekak ovo sjetilo na tebe
SpoilerShow![]()
![]()
![]()
![]()

- metallicat
ali totalno hahaelrania wrote:e dec, baš me nekak ovo sjetilo na tebe
SpoilerShow

@ghost, uživaj

- Asfodel
Postoje slučajevi s lažnim popisivačima
a onog osuđenog neonacista su (hvala ti bože) konačno premjestili na neki drugi posao u vezi s popisima, neće ulaziti u kuće.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Šta to vrijedi, ako i dalje ima pristup svim podacima isti vrag, tko zna što je sve i stanju takav čovjek da napravi poslije nekog vremena.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Pa ne znamo jel ima pristup podacima, bitno da su skužili propust u organizaciji i da će pripaziti zbog novinara..
Ono je bilo kao da osuđenog pedofila stavimo da bude teta u vrtiću. Pored svih poslova ovog svijeta.
Ono je bilo kao da osuđenog pedofila stavimo da bude teta u vrtiću. Pored svih poslova ovog svijeta.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Ja se nadam da nema, ma da koliko sam čuo (ne znam koliko je istina) kad se zapošljavalo za popisivače bilo je dva radna mjesta, jedni koji popisuju i jedni koji unose podatke u bazu, treće ne znam što bi bilo i da postoji.
Mene najviše živcira u ovoj našoj državi što tek kad dođe do nekog propusta i kad se čuje na sva zvona, onda se tek naprave neki rezovi. Zašto uopće i dolazi do takvih stvari, za mene je to veliki propust i baš mi se sviđa tvoja usporedba, jer ne bi me ništa čudilo da neki pedofil radi u nekom vrtiću. To je velika sramota svim nadležnim osobama, komotno ti može na vrata pokucati serijski ubojica kojeg nisu mogli osuditi zbog nedostatka dokaza, karikiram.
Mene najviše živcira u ovoj našoj državi što tek kad dođe do nekog propusta i kad se čuje na sva zvona, onda se tek naprave neki rezovi. Zašto uopće i dolazi do takvih stvari, za mene je to veliki propust i baš mi se sviđa tvoja usporedba, jer ne bi me ništa čudilo da neki pedofil radi u nekom vrtiću. To je velika sramota svim nadležnim osobama, komotno ti može na vrata pokucati serijski ubojica kojeg nisu mogli osuditi zbog nedostatka dokaza, karikiram.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
ma daj odi u PM...
sinoć zaspim u pola 11, jutros se probudim u 7:30 i jedva otvorim oči i ustanem iz kreveta.
what the fuck?
sinoć zaspim u pola 11, jutros se probudim u 7:30 i jedva otvorim oči i ustanem iz kreveta.
what the fuck?