Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
maddjuro

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by maddjuro » 11 Mar 2011, 19:03

john_constantine wrote:meni nije... imam toliko toga da ne znam što bi zapravo počeo... igrao dragon age ili abbe oddworld... Čitao knjige ili gledao filmove. Ili čitao stripove ili gledao serije... ma pun kufer. :mrgreen:
imam i ja podosta toga za čitati/gledati, ali imam ispit u pon za koji znam da cu past, ali ipak se uvjeravam da cu proć. Tako da mi se ništa eda raditi jer me uvjek izjeda to što imam u pon ispit i to da cu past.

hvala na čestitkama za 5000post
I may be an idiot, but i am no fool.

Ašow

Post by Ašow » 11 Mar 2011, 19:08

john_constantine wrote:baš to. :mrgreen:

a nisam to još govorio ovom svom frendu, ali nešto mislim u zadnje vrijeme. Da li je veza i zajednički život moguće samo ako se dvoje ljudi zaljube? I onda dalje, znaš kako ide... Da li je moguće, da se dvije osobe ne zaljube, pa opet vide da imaju puno toga zajedničkoga, poklapaju se, i sve to. Djeluju kao prijateljski jer nisu zaljubljeni u jedno drugo, ali savršeni su za zajednički život... I onda se zajebaju radi "hormona", ono, zaljube u krivu osobu...

Ma to bi bila dobra rasprava... Mah, ne gnjavim se previše oko toga. Ja sam već par puta rekao "ne mogu zamisliti da se neka uopće zaljubi u mene", i na tome se završilo. :rolleyes: A ne znam kolike su šanse da nađem neku koja bi dala da joj bar jedanput poliznem oko. :mrgreen:

Ali ono o čemu najčešće razgovaramo, je o tome kako je danas teško biti "čovjek". Ono, bez komentiranja drugih njemu u lice. Ili imati predrasude radi običnih stvari. I sve ostalo. Ako si predobar, onda te smatraju budalom. Znaš ono, Dobar=budala. Ako se previše smiješiš, onda si gad. I sve ostalo, baš čitam debilan članak o tome u 24 sata. A komentari još gnjusniji... makar lako se praviti pametan dok si anoniman. Ali samo s godinama vidim kakav je postao mentalitet ljudi danas...
hah, a gle, neč ti srat da ono za svakog ima netko, al polako, laganini samo, nešt će uletit.
najbolje da opljackamo banku i u japan! :D
--------
Last.fm

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Mar 2011, 19:09

john_constantine wrote:je, a i ove godine bar planiram nekamo van, ono, uobičajeno par puta veći izlazak u mom životu. Trash festival (ako ga bude, nadam se) i hodošćašće do Marije Bistrice. Ovaj put u ugodnom društvu, a mogao bi srediti i baš dobar provod.

Ah, frend me poziva da se učlanimo u klub samaca u Vž. Znaš ono, kod Hotela Turist. Ali jebemu, čitam u novinama, ipak ne primaju mlađe od 28 godina. :facepalm: :( Ah, još godinu i pol.. :mrgreen: Ma neka, ionako sam otupio kada je riječ o curama. Radije bi se dao kastrirati, ali to danas smatraju da si psihički slučaj ako ga odrežeš i baciš u WC. :zubifale:
i ja planiram hodočašćem do bistrice, sam s druge strane; a što se tiče cura, nije preveć hitno, imaš vremena do 30.e a onda se počni malo više oko tog živcirati; klub samaca neka ti bude zadnja opcija; samo se suzdrži od najočajnijega načina upoznavanja ljudi (izuzev interneta) a to je speed dating. Nisi jedini koji je otupio kada je rječ o "women of the oposite sex" (da malo citiram allo allo). Ja sam takav asocijalac da ni kada mi se cure "upucavaju" , i to zgodne cure, ne kužim da mi se nabacuju, ili kako god da se to danas kaže. Tek neko vrjeme kasnije skužim njihove nakane.

Image
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Mar 2011, 19:14

Ašow wrote:
john_constantine wrote:baš to. :mrgreen:

a nisam to još govorio ovom svom frendu, ali nešto mislim u zadnje vrijeme. Da li je veza i zajednički život moguće samo ako se dvoje ljudi zaljube? I onda dalje, znaš kako ide... Da li je moguće, da se dvije osobe ne zaljube, pa opet vide da imaju puno toga zajedničkoga, poklapaju se, i sve to. Djeluju kao prijateljski jer nisu zaljubljeni u jedno drugo, ali savršeni su za zajednički život... I onda se zajebaju radi "hormona", ono, zaljube u krivu osobu...

Ma to bi bila dobra rasprava... Mah, ne gnjavim se previše oko toga. Ja sam već par puta rekao "ne mogu zamisliti da se neka uopće zaljubi u mene", i na tome se završilo. :rolleyes: A ne znam kolike su šanse da nađem neku koja bi dala da joj bar jedanput poliznem oko. :mrgreen:

Ali ono o čemu najčešće razgovaramo, je o tome kako je danas teško biti "čovjek". Ono, bez komentiranja drugih njemu u lice. Ili imati predrasude radi običnih stvari. I sve ostalo. Ako si predobar, onda te smatraju budalom. Znaš ono, Dobar=budala. Ako se previše smiješiš, onda si gad. I sve ostalo, baš čitam debilan članak o tome u 24 sata. A komentari još gnjusniji... makar lako se praviti pametan dok si anoniman. Ali samo s godinama vidim kakav je postao mentalitet ljudi danas...
hah, a gle, neč ti srat da ono za svakog ima netko, al polako, laganini samo, nešt će uletit.
najbolje da opljackamo banku i u japan! :D
HPB. :mrgreen:

ma nekamo na lokanje. Čitam da ženske vole grube muškarce. Neka prvo priđu tebi s izgledom neonacista, a onda ja zavalim za svojim pričama o filmovima i što sve. Zainteresiraš ih, a ostalo je povijest. :rock:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Mar 2011, 19:16

Maddjuro - to od Zagreba ideš prema Mariji Bistrici?

meni bi to bilo prvi put. A ne vjerujem da je drukčije od hodanja po autocesti u 23 sata navečer. :zubifale:

Ma dok je riječ o dobrom društvu, zašto ne? :D Ionako mi misa nije obavezna, pa se poslije nekako vratim, ma vidjeti ću. Još je daleko taj datum.

Maddjuro - jep, dobro kažeš. Ma znam da nisam asocijalna osoba, ali sam počeo ono stvarati "neprijatelje". Mislim, već pet godina, na poslu prakticiram. Ako se dobro ponašaš prema meni, i ja ću prema tebi. Ako se grubo ponašaš prema meni, onda ću i ja tako prema tebi... A neprijatelji, samo ih ignoriraš. Ne pozdraviš, ne pogledaš, ne obazireš, ništa... Tko ih jebe. Ne možemo s svima biti dobri... A one s kojima smo dobri, treba zadržati i truditi se.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 11 Mar 2011, 20:12

isss, dođem na posao (u mek), uletim u kuhinju, kad ono komplentno nova :jawbreaker: joj, teško se snać, a tek kako malo mjesta ima u njoj :?
ali ima i super stvari, pecivo se istostira za 5-7 sekundi :mrgreen:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Mar 2011, 20:39

ne znam što bi gledao večeras... Burke and Hare ili 30 days of nights... Imaginarium of doctor Parnauss će me samo uspavati koliko je dosadan.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Mar 2011, 20:41

ja ću se večeras zavaliti uz fotelju i udubiti se u fall of hyperion. još kojih 170 stranica i gotov sam.. :)

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Mar 2011, 20:43

Wendigo wrote:ja ću se večeras zavaliti uz fotelju i udubiti se u fall of hyperion. još kojih 170 stranica i gotov sam.. :)
i onda Endymion. :rock:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 11 Mar 2011, 20:51

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:ja ću se večeras zavaliti uz fotelju i udubiti se u fall of hyperion. još kojih 170 stranica i gotov sam.. :)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 11 Mar 2011, 21:08

jač dva filma pogledat i onda se udubiti u jedan hitac. Ostalo mi je 200 stranica, prije no sto zaspem ostat ce nekih 120-130 brijem.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 11 Mar 2011, 21:59

metallicat wrote:isss, dođem na posao (u mek), uletim u kuhinju, kad ono komplentno nova :jawbreaker: joj, teško se snać, a tek kako malo mjesta ima u njoj :?
ali ima i super stvari, pecivo se istostira za 5-7 sekundi :mrgreen:
uuuuuu :lol:
ja sam bila u svom neki dan i sve je bilo staro, al me možda 18. dočeka novo. ak su me pisali za tad, naravno.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 11 Mar 2011, 22:27

večeras se gleda primal :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Mar 2011, 23:10

callac wrote:
john_constantine wrote:
da da 8)

John_Ryder

Post by John_Ryder » 11 Mar 2011, 23:50

"Zemljina os pomaknula se za gotovo 25 centimetara, priopćio je američki Nacionalni geofizički institut." a jebote pa ovo je mala apokalipsa,cijeli dan ih rokaju potresi,žao mi je tih ljudi,čitajući sav ovaj dnevnik događanja..uf...jezovito http://www.24sata.hr/svijet/japan-pogod ... ada-213029
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Locked