Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Decadentor

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Decadentor » 08 Mar 2011, 17:16

Nevezano uz slucaj... Previse puta se dogadja da murjak nekog uhapsi ili napise kaznu, pa bude znas ti ko je moj tata... I te sheme te ostanu bez posla zato sto su ga radili kako treba ili moraju malom kretenu progledat kroz prste...
I sto se tice pravosudja pre strasno je to sro ce neko dobit manju kaznu za ubojstvo nego ja za dim
Image

Ašow

Post by Ašow » 08 Mar 2011, 17:18

Decadentor wrote:I sto se tice pravosudja pre strasno je to sro ce neko dobit manju kaznu za ubojstvo nego ja za dim
to da. I to je mnogo zalosno.
Frendu vrećicu izvagali. 0.2 grama. Kazna 5.000kn. A nije unutra bilo niceg osim prašine.
et
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Mar 2011, 17:19

Ašow wrote:Nije puno toga u redu, al opet, ideš dalje :)
baš to...

Eh, koji dan na poslu. :mrgreen: Ono, opet fešta. :facepalm: Kolega na biciklu kao da pokušava voziti motor. Ono, kada pokušavate nogom dati gas. :zubifale: Drugi kolega pijan tako da se nije mogao koncetrirati na posao. A ostalima sam dao do znanja da više nema zajebancije da mi samo ulaze unutra u našu kancelariju i brbljaju, uzimaju stvari, sjede na mom stolcu. Ili ćete se kontrolirati ili idem direktoru. I majmun mi još preuzme moj posao načas (inače je prije brbljao s kolegicom, odnosno, on samo priča, a ona šuti i pokušava slušati, pa kao nije imao vremena pomoći joj. Pa sam joj ja pomagao i preselio se na drugo radno mjesto i sada me drugi poštuju i više cijene.). A na papir se ne bi potpisao, pa sam ja potpisao njegovo ime. I naravno da je roba bila zajebana, ali lijepo se vidjelo na papiru tko je zajebao. Može on pizditi na mene koliko hoće... :mrgreen:

Ovaj tjedan je ludnica, moram sve nadzirati i kontrolirati i sortirati. I samo mi ovi drugi otežavaju... Ne znam, ja sam od prvog dana svoj posao shvaćao ozbiljno i odgovorno, a svim drugima je posao samo zajebancija. I sada na novom radnom mjestu, posao je još odgovorniji, jer neću samo ja najebati, nego će i drugi. I naravno, gubitak tog radnog mjesta i povratak na staro. Ali njima se jebe. A neće se oni dugo smiješiti i praviti se "licemjerni". :mrgreen:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 08 Mar 2011, 17:21

hihihihi
imate vi zagorci jednu izreku

"svaka rit dođe na svoj šekret"

uvijek je istinita :)
--------
Last.fm

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Mar 2011, 17:46

[quote="john_constantineA mladić... Ja ću samo reći da mi ga nije previše žao. Po slikama gdje se drži u borbenim položajima, se vidi da je bio razbijač. Sigurno nasilnik u srednjoj školi. I što sve. Mislim, radi malo zakačenja s ramenima, udari nepoznatog čovjeka starijeg od sebe? Živio je razbijačkim životom i kao razbijač je poginuo. Previše je visoko dizao nos, s visokim samopouzdanjem i razbijačkim stavom. Na kraju je to platio i zato mi ga nije žao. [/quote]

Sve ovo si zakljucio na osnovi jedne slike?!Steta sto nisi studirao psihologiju,mislim da bi bio jedan od vodecih u Hrvatskoj na tom podrucju,i zaradivao bi masnu lovu.
A sad ozbiljno-malo si licemjeran,bez uvrede.Ako ti kroz zivot hodas pognute glave,presucujes sto ti pljuvaju u lice i slicno-ne mora znaciti da netko tko je "problematican" automatski zasluzuje da ga netko ubije.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Mar 2011, 18:18

GreenHornet wrote:[quote="john_constantineA mladić... Ja ću samo reći da mi ga nije previše žao. Po slikama gdje se drži u borbenim položajima, se vidi da je bio razbijač. Sigurno nasilnik u srednjoj školi. I što sve. Mislim, radi malo zakačenja s ramenima, udari nepoznatog čovjeka starijeg od sebe? Živio je razbijačkim životom i kao razbijač je poginuo. Previše je visoko dizao nos, s visokim samopouzdanjem i razbijačkim stavom. Na kraju je to platio i zato mi ga nije žao.
Sve ovo si zakljucio na osnovi jedne slike?!Steta sto nisi studirao psihologiju,mislim da bi bio jedan od vodecih u Hrvatskoj na tom podrucju,i zaradivao bi masnu lovu.
A sad ozbiljno-malo si licemjeran,bez uvrede.Ako ti kroz zivot hodas pognute glave,presucujes sto ti pljuvaju u lice i slicno-ne mora znaciti da netko tko je "problematican" automatski zasluzuje da ga netko ubije.[/quote]

naravno da to ne znači da automatski zaslužuje da ga netko ubije, ali takvim ponašanjem sigurno ne možeš očekivati da će ti netko dati pusu u obraz ili da će ti oprostiti. U ovakvoj sredini kakvo je postalo u zadnje vrijeme, možeš takvim ponašanjem dobiti samo šaku u glavu. On je dobio više, metak u leđa.

Kakav si prema ljudima, takvi su i prema tebi. Mislim, meni sigurno ne bi nikad palo na pamet da udarim čovjeka nogom ili šakom u glavu. I to nepoznatog čovjeka, noću, na Jarunu. On je udario jer je mislio da će se izvući nekažnjeno, da se drugi dan u srednjoj pravi važan i slično. Kada je skužio da ga ovaj cijelu noć traži, bolje se prestrašio i instiktivno reagirao nasiljem. Nasiljem se i završilo...

Možda jesam licemjeran, ali jednostavno mi nije stalo do tog balavca. Ja sam se nagledao takvih i takvi su uvijek prošli na najgori način. Biti će ljudi koji će još dugo trpjeti njihovo ponašanje, ali jedanput će naići netko tko mu to neće oprostiti. Sigurno nije prvi put da je tukao ljude, samo što je ovaj bio policajac izvan službe i s službenim pištoljem. Mladić je sam kriv što je sada 2 metra ispod zemlje.

Da ga je policajac ubio samo iz čistog hira, jer ga je ono "ogrebao" po ramenu, onda bi mi ga bilo žao. Ali ja neću naći razumijevanja za 18 godišnjaka koji je kasno navečer radi sitnice išao tući 41 godišnjaka. Žao mi je samo roditelja koji su izgubili dijete lošim odgojem. Oni su ti koji moraju živjeti s time, kao i policajac kojemu je život uništen. S time treba živjeti.

Ionako, baš to kako kažeš za mene "Ako ti kroz zivot hodas pognute glave,presucujes sto ti pljuvaju u lice i slicno", ja sam još živ već 25 godina. On nije hodao pognute glave i prešućivao, i dobio je tri metka u leđa u 18 - toj godini.
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 08 Mar 2011, 19:22

:lol: baš sad malo čitam o Dori i Žak je izgubio. Gledam malo na youtubu snimku kada su proglasili pobjednicu, tu Dariu i kako je Žak to primio. Prvo je pljeskao, nekakav kiseli smiješak, i onda samo otišao. I sad čitam da je izjavio kako su ga pokrali te da će iznijeti pravu istinu http://www.vecernji.hr/scena/razocarani ... nak-261406 obožavam ovakve stvari pratit :lol:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Mar 2011, 19:58

A Dora i Eurosong su ionako sramota... :facepalm: Sjeća li se tko afrike, paprike? :zubifale:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 08 Mar 2011, 20:50

Info wrote::lol: baš sad malo čitam o Dori i Žak je izgubio. Gledam malo na youtubu snimku kada su proglasili pobjednicu, tu Dariu i kako je Žak to primio. Prvo je pljeskao, nekakav kiseli smiješak, i onda samo otišao. I sad čitam da je izjavio kako su ga pokrali te da će iznijeti pravu istinu http://www.vecernji.hr/scena/razocarani ... nak-261406 obožavam ovakve stvari pratit :lol:
i mene takvi ispadi naših estradnjaka baš uveseljavaju :lol: dok je u granicama dobrog ukusa, neki dan slučajno naletila na Gotovčevu potragu za novom ženicom... :facepalm: bilo me sram dok sam čitala, jer sam ženska osoba, mislim, koje su to spodobe, za ne povjerovati......
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Mar 2011, 20:52

callac wrote:
Info wrote::lol: baš sad malo čitam o Dori i Žak je izgubio. Gledam malo na youtubu snimku kada su proglasili pobjednicu, tu Dariu i kako je Žak to primio. Prvo je pljeskao, nekakav kiseli smiješak, i onda samo otišao. I sad čitam da je izjavio kako su ga pokrali te da će iznijeti pravu istinu http://www.vecernji.hr/scena/razocarani ... nak-261406 obožavam ovakve stvari pratit :lol:
i mene takvi ispadi naših estradnjaka baš uveseljavaju :lol: dok je u granicama dobrog ukusa, neki dan slučajno naletila na Gotovčevu potragu za novom ženicom... :facepalm: bilo me sram dok sam čitala, jer sam ženska osoba, mislim, koje su to spodobe, za ne povjerovati......
Ante Gotovac? U vezi njega sam našao neki novi članak da će biti osuđen radi zlostavljanja neke čistačice ili nešto. :zubifale:
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 09 Mar 2011, 11:33

[quote="john_constantineja sam još živ već 25 godina. On nije hodao pognute glave i prešućivao, i dobio je tri metka u leđa u 18 - toj godini. [/b][/quote]

Ali zato dok je bio ziv nije pokusavao samoubojstvo.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Mar 2011, 11:52

a siroto malo prasence...

Info

Post by Info » 09 Mar 2011, 12:19

Wendigo wrote:
a siroto malo prasence...
A danas u jutarnjem nekakav opis njegovog teškog djetinjstva, kako nije imao para plaćati si nekakav studij :lol:

I kako čak 500-tinjak fanova nije moglo glasati. Valjda nekakkva urota protiv njega, kakav trash :prayer:

http://www.net.hr/film-glazba/page/2011 ... tml?pos=n1
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Scarface

Post by Scarface » 09 Mar 2011, 14:04

Meni je osobno Jacques simpatičan, i jedino se u sjebanoj državi ka šta je ova može desit da nas predstavlja neki anonimac koji još k tome praktički nije Hrvat(ica). I svak imalo inteligentan kuži da je ovo namještaljka. Može on bit i ovo i ono, i ova pressica mu ne triba, al eto, zamislin sebe u takvom položaju, trudiš se za nešto toliko godina, i stalno te neko jebe. I ja bi se kiselo smija i razljutija. Vi ne bi?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 09 Mar 2011, 15:46

Scarface wrote:Meni je osobno Jacques debel...
FIXD.
--------
Last.fm

Locked