Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Ženski kutak

Post by metallicat » 06 Aug 2011, 14:06

i meni, ali ostalo koliko sam vidjela sam kič, previše.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Aug 2011, 22:56

Ovo sam trebala spojiti u mali mozaik, kao što sam jednom nekome sve svoje boje noktiju uhvaćene slikom :lol: ..al kad treba pojašnjenje pa ajd bez spajanja
SpoilerShow
Kontrast tek obojanih tamnijih vrhova i ispranog onog ostalog
Image

Isprani vrhovi došli do željene boje
Image

Na nekim slikama općenito boja zna izgledati gotovo narančasto
Image

A zapravo je svijetlocrvena uživo
Image
Btw, već me neko vrijeme kopka pomisao da postanem skroz crvenokosa :facepalm: (al ništa ovdje ne govorim :lol: ) Dakle da pustim da polako izraste crna gornja farba i onda još malo šišam da proces ne bude baš stoljetnog trajanja i naposljetku - obojam. Kao ovo što sad imam na slikama, ta farba ispod. Mislim otprilike, nebitno je zapravo koja je farba i nijansa, bitna je odluka. ALI kad znam da će to biti koma iz toliko razloga 1)imat ću slamu, 2)morat ću se redovnije farbati zbog izrasta, 3)kad dobijem neki prišt ili nešto bit će iste boje kao kosa! :lol: 4)kad nemam korektor kosa i podočnjaci će se slagati u boji (crna sve to malo umanjuje)
Itd. itd.
Pitanje: jel bi bilo bolje da imam kosu takvu kakvu imam da ostane ove kvalitete ili da imam sve crveno i malo ružniju oštećenu kosu? (teoretski, kako biste vi to sebi odvagale da odlučujete? ..jel vrijedno toga kad vidim koliko nekvalitetnije mi crveni dijelovi izgledaju)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 09 Aug 2011, 23:06

bez da se koncentriram na sve ove točke (i posebno govorim kako mislim da to nije pametna ideja zbog nekih navedenih razloga) - samo bih rekla da ja tebe ne bih micala iz crne. dakle, ubit i ono ispod i sve u crno.

btw, riblja kost izgleda super!

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Aug 2011, 23:11

elrania wrote:bez da se koncentriram na sve ove točke (i posebno govorim kako mislim da to nije pametna ideja zbog nekih navedenih razloga) - samo bih rekla da ja tebe ne bih micala iz crne. dakle, ubit i ono ispod i sve u crno.

btw, riblja kost izgleda super!
Jelda? Slažem se. Mislim da bih izgubila previše toga samo da dobijem kompletnu promjenu boje.

Da imam normalnu kosu za podočnjake i slično ne bih toliko marila, al kad sam osuđena s ovom suhom pizdarijom sklonu oštećenjima i bez imalo težine. Kad će nešto izumiti da trajno izmijeniš tip kose ili kože? :lol:

elrania

Post by elrania » 09 Aug 2011, 23:15

kad se će ljudi s dobrom kožom prestati žaliti na nju? :P

a ne bi niš skratila? npr. do ramena malo pa da se možda osvježi tako? ipak ne bi ni bila toliko teška i lakše bi je digla feniranjem ili lakom.

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Aug 2011, 23:20

Sad sam imala takvu sličnu, mrvicu preko ramena i to mi je koma, jer bude kao kišbran. Slovo A, kako da objasnim, kužiš jel. Mora biti malo duža da nemam oblik kao osoba gljiva.
I daj, šta ovo s kožom, pa ne možete znat preko nekvalitetnih slika kakvu imam kožu - mješovitu, tu i tamo nešto poludi pa imam puno piknjica po čelu kao sad, ergo koma :D Nećemo o tome sad :lol:

Btw, hvala na pomoći, sad nek svi tako kažu da se urazumim i da me to prestane kopkat :facepalm:

elrania

Post by elrania » 09 Aug 2011, 23:26

nakon 3 mjeseca žešćih i bolnih problema s kožom (and counting), mogu ti reć da je tvoja odlična, tak da budi zahvalna :lol:

znam na što misliš s kosom, al zato moš' uvijek probati blago stepenasto. i dobro feniranje (i lak) isto može pomoći da se digne malo s vrha glave. meni skoro ista stvar stvara probleme i takva mi je kosa da sam tek na ovoj sad dužini uspjela doć skoro pa na kraj s njom. i slučajno sam otkrila da zeleni taft (4) odlično pomaže u tom postizanju volumena.

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 00:10

evo, ja se slažem sa elri, ti si crnka, snjeguljica i ja te ne bih mjenjala. e sad, ako želiš neku promjenu i ipak odlučiš na crveno, obavezno stepenasto šišanje, što zato jer ćeš morati zbog vrhova, a nadalje jer će slojevi dati dodatnu ljepotu crvene boje kose. ( iako bi ja tebe rađe u narančasto, nego u crveno, kažem, ako si odlučila da mjenjaš i to u tamnu narančastu)
jao, cure moje, kako sam se ja spasila odlukom o nepeglanju i puštanjem kose :prayer: :prayer: imam ravno deset minuta posla s kosom, skupa sa pranjem. i budući da se kovrčava kosa suprotno ponaša od ravne kada ju se ne pere dulje vrijeme (znači, sve je jače suha, dok se ravna kosa masti) zna se dogodit da ju ne operem do pet dana, frizura bude čak i najbolja taman prije pranja :lol:
sutra neplanirano gibam na more i konačnose neću opterećivati kako izgledam kad izađem iz vode :facepalm: 8)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 00:15

a nije da nisam još pred mjesec dana rekla da je ono kovrčavo odlično i da nemaš što jadikovat kad nakon kupanja nije više ravna :P

da je bar moja makar malo valovita da ne izgledam ko da imam metlu na glavi kad se posuši nakon kupanja.
još je ok ono što se spušta oko lica, ali šiške...ajme. :facepalm:

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 00:20

elrania wrote:a nije da nisam još pred mjesec dana rekla da je ono kovrčavo odlično i da nemaš što jadikovat kad nakon kupanja nije više ravna :P

da je bar moja makar malo valovita da ne izgledam ko da imam metlu na glavi kad se posuši nakon kupanja.
još je ok ono što se spušta oko lica, ali šiške...ajme. :facepalm:
:) ono što si ti vidjela na slici je polumokra kosa koja nije kovrčava već valovita, sad je to druga priča. a šiške su takve da ih čak ni ne smijem tavnati jer ulaze tada u oči, a o mrrrrziiiiiim!!! problem izboranog čela riješavam skretanjem pažnje na neš drugo na svom licu, nadam se da pali i kod drugih, ne samo u mojim očima :lol:
tvoj friz je super i ja ga ne bih mjenjala na tvom mjestu, a iz vode izađeš par puta godišnje (da te netko vidi, ne računam kupaonu :lol: ) tako da te zaboli ona stvar kak izgledaš!
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 00:26

ma već bih ja to s vodom riješila nekim šeširom, no grozota mi je baš to sa šiškama kad se posuši. ne da se živjeti bez okrugle četke :lol:
mislim da ću ih probati malo pustiti sad, al ne previše, pa na stranu s njima da vidim kak će to ić. pozdravila sam se s frizurama bez njih tak da u kakvom god obliku da bile, ostaju.

a problem izboranog čela vjerojatno vidiš samo ti i možda još pokoja osoba. dam se kladit da 90% ljudi ni ne primjeti to. to je ona fora da si sami radimo probleme, jer mislimo da smo pod reflektorom, al ipak na kraju skoro nitko niš ne skuži. :D
razumijevanje toga u zadnje vrijeme mi je poštedilo masu gubljenja živaca oko sveg mogućeg :lol:

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 00:34

joj, da ja moram sam šiške od cijele kose proći četkom, zauvijek bih imala onaj friz.... eto, možeš sa šiškicama eksperimentirati, malo ih pustiš, kad dojadi odrežeš. ja ih se na žalost moram riješiti, nikad mi se nije sviđalo na meni kontrast-ravne šiške, frćkava kosa. još kad se figarom naprave valovi, kao što većina cura radi, to mi je najs, al brijem da bih izgledala kao umobolno čeljade. zapravo, još se lomim, lako ih dignem rajfom il nečim, a kad ju izravnam imam šiške da pokriju čelo..hmmmmm velika dilema :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 00:44

pa ide sve četkom, ne samo šiške, al one su mi glavne i oko tog imam najviše zajebancije. kosa leti posvuda kak je lagana i imam s njima natezanja svaki put za poludit. zato i idu sad malo na stranu. solidno izgleda i manje je posla. :)

i da, nije baš najbolji kontrast ono...možda uz neke određene frizure, al ne ovak na tvoju dužinu.
a digni ih za promjenu! garant te bore nisu neš vidljive i nemoj da sad to sakrivaš dok su još u pitanju mladi dani. a i jesu, jer će doć doba kad će se imat što pokriti i onda će ti bit žao što si prije na ništa kvocala. :P

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 00:56

aaa, sooo, znači i ti moraš cijelu kosu proć... ajd, bar ne moraš peglat :P
ma znam ja da ću (uskoro) izgledati sve gore, i nije da mi samo čeone bore odaju godine, al ono, nekako si utuviš u glavu da ako ih sakriješ, izgledaš mrvicu mlađe ili šta već..
baš me neki dan puknulo razmišljanje o starosti, smrti, šta nakon toga..ono, klasična situacija panike. i mislim si, treba živjeti, zajebavati se, raditi sa sobom i svojim tijelom sve i svašta, pa mi na pamet palo čak i tetoviranje :lol: onda znaš kolko sam zaglibila. :facepalm:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 01:03

a ne moraš ni ti peglati :lol:
ko ni ja stavljat viklere il figaro paliti. a i žali bože mi bude to većinom, jer mi se opusti sam tak. :|
ALI čini se da pali s onim spužvastim štapićima oko kojih se namotaju pramenovi pa se sfrču. trebalo mi je nekoliko godina da njh probam, al ajd, bar je i taj dan došao. plus što ne trgaju i pale kosu :D
sad samo da naučim kako dobro namotati premanove da svaki bude ok kad se raspusti s nesfufljanim vrhovima. :)

i kad planiraš onda tetovirati neš? trebaš društvo u salonu? :lol:
ak neš to, odi onda pirsat nešto; evo, kak ne možeš na facu stavljati, moš uvijek bradavice :lol:

Post Reply