Last Post Wins !!!11one
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
e, nisam se strpala tu, ali svejedno mi nije zvučalo dobro kako si to generalizirala.
bolje da ne nastavljamo tu, forum i internetske rasprave samo gluposti izrode pa može na kavi sutra, ak ima potrebe!
bolje da ne nastavljamo tu, forum i internetske rasprave samo gluposti izrode pa može na kavi sutra, ak ima potrebe!
- Jane Doe
- Bub
Jebeš mi sve kad sam ja to napisao ili rekao da tako mislim, daj stvarno ovo izvlačenje riječi iz konteksta vam je stvarno loše, eto to ste napravili sad i callac, jednostavno ne mogu vjerovat da ste tako potumačili moje postove. I onda mi pričate o tome kako ja nisam...ma bezveze, neću se živcirati zbog gluposti i što drugi ne shvaćaju kad se diskutira o nećem. Ovaj put se čak neću ni ispričavati, ako se netko uvrijedio slučajno, jer ni u jednom trenutku nikad od mog dolaska na ovaj forum nisam nikoga uvrijedio, neću sad ni na odlasku.Jane Doe wrote:a ovo kaj sam napisala za elraniu se odnosilo na do da joj bub spočitava kaj nema majčinske instinkte, jer bi joj kao bilo vrijeme da ih ima.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
zašto tako ograničeno razmišljaš? pa nije ničija dužnost napraviti dijete...ja osobno ne mrzim djecu, ali znam da nikada neću imat jedno...nazovi ti to sebičnost, ali to je moja slobodna volja i život kakav sam odabrao...a i općenito, zašto bi svaki čovjek trebao težiti djetetu po tebi?? razmišljaj malo izvan kutije...Bub wrote:Ja ne mogu vjerovat da samo callac misli pozitivno u vezi djece, a da svi toliko mrzite i samo tražite neke negativne stvari što se tiće poroda, te odgoja. Ma kad djete dođe na svijet zaborave se sve te recimo loše stvari, bez ljutnje svima, ali ja jednostavno ne mogu shvatiti ljude koji ne vole djecu, meni to nije ljudski i da jako je sebično misliti samo na svoju guzicu i koliko čitam vama je djete kao neka prepreka u životu, besmisleno.
This is the Zodiac speaking.
- Jane Doe
a jabamu sve sada, kakav odlazak...Bub wrote:Jebeš mi sve kad sam ja to napisao ili rekao da tako mislim, daj stvarno ovo izvlačenje riječi iz konteksta vam je stvarno loše, eto to ste napravili sad i callac, jednostavno ne mogu vjerovat da ste tako potumačili moje postove. I onda mi pričate o tome kako ja nisam...ma bezveze, neću se živcirati zbog gluposti i što drugi ne shvaćaju kad se diskutira o nećem. Ovaj put se čak neću ni ispričavati, ako se netko uvrijedio slučajno, jer ni u jednom trenutku nikad od mog dolaska na ovaj forum nisam nikoga uvrijedio, neću sad ni na odlasku.Jane Doe wrote:a ovo kaj sam napisala za elraniu se odnosilo na do da joj bub spočitava kaj nema majčinske instinkte, jer bi joj kao bilo vrijeme da ih ima.
meni je sad bed, neki puta u žaru rasprave znam bit preoštra, ne želim sada de se tu ignoriramo ili nešto gore.
naravno da kad se raspravlja da se može krivo shvatit i protumačit i vadit iz konteksta krivo i tebe i mene i callac....
ja nisam takva da se radi toga durim i pamtim, to su gluposti....

- Asfodel
Nikad nisam bila tip osobe koji obožava djecu, ali znam da će mi se s vremenom taj osjećaj za njih stvoriti. Smatram se zlatnom sredinom, ne spadam u krajnosti. Ukratko, imat ću djecu kad dođe vrijeme za to.
Da mi se sad dogodi trudnoća, rodila bih. No bilo bi mi isprva jako krivo što se još ne mogu uživati u najboljim godinama. To još uvijek sada želim: bezazleno uživati.
Slažem se s Jane da je odlično i odgovrono ako netko sebi prizna da nije za dijete.
Puno bolje, nego izroditi par komada odmah nakon srednje dok još kurca ne znaš o životu. Ili neki gori scenarij.
Netko je jednom rekao da je najveća šteta što za vožnju auta moraš imati dozvolu, a za najteži posao na svijetu (odgajanje djeteta) - ne trebaš!
A što se tiče samih peripetija uz tehnikalije poroda, zahvalna sam što sam tjelesno građena kao potencijalni stroj za rađanje, jer ovako razmišljajući -zbilja ne bih željela carski (što ne znači da će to i tako biti, naravno). Moja stara je rodila 2 djece na carski, jer ne može fizički drukčije (muška građa: kukovi mali, struka bez). To je naravno, slučajnost, mnogi su normalno rodili s tim istim karakteristikama. Sad ima tako ružan ožiljak da to nije normalno
Da mi se sad dogodi trudnoća, rodila bih. No bilo bi mi isprva jako krivo što se još ne mogu uživati u najboljim godinama. To još uvijek sada želim: bezazleno uživati.
Slažem se s Jane da je odlično i odgovrono ako netko sebi prizna da nije za dijete.
Puno bolje, nego izroditi par komada odmah nakon srednje dok još kurca ne znaš o životu. Ili neki gori scenarij.
Netko je jednom rekao da je najveća šteta što za vožnju auta moraš imati dozvolu, a za najteži posao na svijetu (odgajanje djeteta) - ne trebaš!
Za većinu ljudi bi to bio problem, al dobro, uvijek se nađe negdje uspjeha.Jane Doe wrote:danas nije niš kasno, meni je recimo, prije 35-40 to sasvim ok
A što se tiče samih peripetija uz tehnikalije poroda, zahvalna sam što sam tjelesno građena kao potencijalni stroj za rađanje, jer ovako razmišljajući -zbilja ne bih željela carski (što ne znači da će to i tako biti, naravno). Moja stara je rodila 2 djece na carski, jer ne može fizički drukčije (muška građa: kukovi mali, struka bez). To je naravno, slučajnost, mnogi su normalno rodili s tim istim karakteristikama. Sad ima tako ružan ožiljak da to nije normalno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
ma, nema potrebe nastavljati nešto što je samo po sebi štabi/kadbi/dalbi situacija . Al eto, uspjeli smo jedni druge fino uvrijediti, krivo se shavtiti, možda i reći nešto što nismo trebali ili htjeli i sl. kao i u većini "ozbiljnijih" tema na forumu. I ne znam koji mi je k da sam uopće napisala išta, valjda mi bilo dosadno kad sam u pauzama između rintanja po stanu sjela da zapalim cigaru.elrania wrote:e, nisam se strpala tu, ali svejedno mi nije zvučalo dobro kako si to generalizirala.
Sutra kava i one najpovršnije teme koje samo žene mogu imati
Kad dođeš??
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
I eto, svi lijepo posvađani.
A za mene, mah, tako sam i mislio, ali nakon što sam upoznao slične nagluhe poput sebe i gluhonijeme, takvi imaju zdravu djecu i dobri su roditelji usprkos poteškoćama. Ionako mi nagluhost nije nasljedna na djecu. Ali jedina moja životna briga je kako ću se buditi na posao kada ne čujem budilicu. Ostaje mi samo doživotno spavati na leđima s slušnim aparatima i naviknuti se na buku okoline dok spavam...
A za mene, mah, tako sam i mislio, ali nakon što sam upoznao slične nagluhe poput sebe i gluhonijeme, takvi imaju zdravu djecu i dobri su roditelji usprkos poteškoćama. Ionako mi nagluhost nije nasljedna na djecu. Ali jedina moja životna briga je kako ću se buditi na posao kada ne čujem budilicu. Ostaje mi samo doživotno spavati na leđima s slušnim aparatima i naviknuti se na buku okoline dok spavam...
Michel puši karu.
- Jane Doe
ma znam, ma valjda ja to sebi pomičem granicu pa da se imam vremena još odlučit dok se situacija sredi
a jebiga, život fakat tako brzo leti, jednostavno pokušavamo sve stič na vrijeme ..
da budem iskrena, nije da sad ne želim, a nije ni još da sad želim to neznam koliko, ono, bi, al nebi još.... a vremena sve manje
a i strah me je, ono najiskrenije
a jebiga, život fakat tako brzo leti, jednostavno pokušavamo sve stič na vrijeme ..
da budem iskrena, nije da sad ne želim, a nije ni još da sad želim to neznam koliko, ono, bi, al nebi još.... a vremena sve manje
a i strah me je, ono najiskrenije

- Jane Doe
da, tako izgleda.john_constantine wrote:I eto, svi lijepo posvađani.![]()
meni je baš žao kad tako ispadne
imam sad potrebu poslat par pm-ova, neznam...

- john_constantine
ma pošalji samo te pm - ove, ništa ne košta.
Tebi je lakše, i ovima kojima si poslala pm - ove je lakše. Ja to ionako stalno radim, čak i na poslu se ispričam s njim osobno kada je bilo nešto gadno, što je danas stvarno rijetkost...
Ja sam dobio svoju potvrdu i drugo mi više ne treba. He, kada se samo smislim, da bi ja bio na listi za "istrijebljenje" kada bi se govorilo o savršenom svijetu, ili nešto slično tome... Nije me trebalo roditi, da.
Ja sam dobio svoju potvrdu i drugo mi više ne treba. He, kada se samo smislim, da bi ja bio na listi za "istrijebljenje" kada bi se govorilo o savršenom svijetu, ili nešto slično tome... Nije me trebalo roditi, da.
Michel puši karu.
- Scarface
Uf, sad tek vidin da je na 5 stranica neka svađa. Ma, pročitat ću to kasnije, iako mogu pretpostavit oko čega. Ma, sve je to ok. Imat dite je nečija želja i odgovornost u isto vrime, i naravno da to nije tek tako jednostavno, ne triba osuđivat nikoga ko to ne želi, a ni onoga koji želi, a nema uvjete za to. Ja smao znan da su mi svi bliski prijatelji (malo stariji od mene naravno) rekli kako je taj osjećaj kad prvi put ugledaš svoje dite neprocjenjiv, al iako zvuči izlizano, stvarno je. I to su mi rekli ljudi koji žive puno površnije od mene i ne razmišljaju o životu na baš toliko načina, i rekli su mi dobronamjerno- "ma štagod ti mislija i mene sad uvjerava kako tebi to ne triba za sriću, viruj mi stari, ne živiš doista dok to ne doživiš." Eto, pa sad nek ovo svak uzme kako želi, bez uvrede.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
OVO DA SI SAD POMISLIJA I VIŠE NIKAD, JEL JASNO?!!!!john_constantine wrote:
Po čemu to ti nisi dostojan ovoga svita? Jer si nagluh? Pa sad ti be ispleska, da znaš!
Ne mogu ti reć ništa pametno, a šta već sam ne znaš, dosta je više tog mazohizma. Čovik si veći od mene i 90 % ljudi na svitu. Pa sad ti, stari moj i dalje misli ovako. Pozdrav!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
da se i ja priljučim ovoj raspravi.
Ja svakako jednoga dana želim imati sina + još jedno djete. Naravno prvo želim biti u braku s osobom koju volim, i s kojo sam spreman provesti cjeli život. Trenutno imam 24godine, i nebi imao ništa protiv da i sada započmem obitelj da imam osiguranu egzistenciju, tj. posao s kojim mogu prehranjivati obitelj, i naravno da imam djevojku istih mišljenja. Ali još sam student pa ima vremena.
A to što se tiče da neki govore da se boje da ce im djece biti bolesna ili tko zna što. Tu vam nema pomoći, ja velim božja volja.Možte vi neznam što poduzimati, ali jedina stvar koja se da utvrditi dali djete ima prije poroda je downow sindrom, ostalo je sve nesigurno. Čuh od prijateljice da je neka njezina oznanica u bosni dobila sina crnca, a biološki su roditelji oboje bjelci( utvrđeno testiranjem) a zato jer je njezina baka bila "jako bliska" s nekim crncem na jednom ljetovanju tko zna kada.
Ja svakako jednoga dana želim imati sina + još jedno djete. Naravno prvo želim biti u braku s osobom koju volim, i s kojo sam spreman provesti cjeli život. Trenutno imam 24godine, i nebi imao ništa protiv da i sada započmem obitelj da imam osiguranu egzistenciju, tj. posao s kojim mogu prehranjivati obitelj, i naravno da imam djevojku istih mišljenja. Ali još sam student pa ima vremena.
A to što se tiče da neki govore da se boje da ce im djece biti bolesna ili tko zna što. Tu vam nema pomoći, ja velim božja volja.Možte vi neznam što poduzimati, ali jedina stvar koja se da utvrditi dali djete ima prije poroda je downow sindrom, ostalo je sve nesigurno. Čuh od prijateljice da je neka njezina oznanica u bosni dobila sina crnca, a biološki su roditelji oboje bjelci( utvrđeno testiranjem) a zato jer je njezina baka bila "jako bliska" s nekim crncem na jednom ljetovanju tko zna kada.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Asfodel
Istina. Ja vjerujem da je to doista tako. (Mislim da svi vjeruju btw)Scarface wrote:viruj mi stari, ne živiš doista dok to ne doživiš."
Ali isto tako zbilja ne želim takav život još uvijek.
Želim sve one gluposti koje dolaze prije toga, a to tek poslije. Mislim da je bitno iživjeti se, a ne kasnije pomisliti kako želiš otputovati negdje (karikiram) i istovremeno biti frustriran što si to ne možeš priuštiti zbog djeteta.
(to ne govorim Ghostu vezano uz post, nego filozofiram)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out