mora malo napasti ispoljit iz sebe
Last Post Wins !!!11one
- Jane Doe
Re: Last Post Wins !!!11one
hehe, to i mene povremeno doček, ali i iznenadi i kad sam doma. krivac biježi i skriva se čim ju pogledaš (nemoram ni vidit da je neš napravila, sama se otkrije bijegom
). al sad jako rijetko to radi od kad ima malu prijateljicu koja je po tom pitanju super uredna mica.

- metallicat
mace se ne ponašaju čudno ako su neš napravile, tj mačak nikad ništa nije napravio u niti jednom pogledu. ali pas, uđem u kuću, i ako leži + noga u zraku, kriv je

- Jane Doe
- john_constantine
jbm mu sve, ja mislio da sam ono "šutljiv", a kada šutim duže od pola sata, onda svi misle da mi se nešto dogodilo ili da sam loše volje.
Mah, vrijeme je. Treba odrasti... Brbljam, pričam, radim, što god treba, nema više problema s time... ok, osim što mi je nezamislivo razgovarati s strancem u vlaku, eh.
Baš obožavam svoj posao, sada kada su se svi problemi riješili.
Makar sam primijetio sitni "upad" od tog bolesnika - ono u smislu da bi htio izaći iz svog posla koji obavlja. Ali nema šanse, makar morao i sam utjecati na to, krepati će tamo gdje sada radi... Samo nam još fali debil koji ne zna niti zbrojiti 12 + 12, kriči gluposti i zivčani na sve živo.
Bar se više ništa ne govori o tehnološkom višku (iako znam da ću sigurno opet biti među njima), ali ima vremena...
Već bi ona bivša bezobrazna kučka htjela ići svaki dan prečicem kroz naše skladište, ali već smo kolega i ja smislili kako ćemo joj napakostiti.
Baš obožavam svoj posao, sada kada su se svi problemi riješili.
Već bi ona bivša bezobrazna kučka htjela ići svaki dan prečicem kroz naše skladište, ali već smo kolega i ja smislili kako ćemo joj napakostiti.
Michel puši karu.
- Bub
A ne ne, ne valja ti to, ja si planiram kupit dudu.john_constantine wrote:jbm mu sve, ja mislio da sam ono "šutljiv", a kada šutim duže od pola sata, onda svi misle da mi se nešto dogodilo ili da sam loše volje.Mah, vrijeme je. Treba odrasti...
SpoilerShow
A i kažu mi roditelji da sam dosta dugo sisao, valjda otud ovisnost o sisama. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
he.
Ma kada širim pozitivno raspoloženje... Ali istini za volju, najčešće šutim kada sam baš ono, loše volje ili me nešto muči. Ma bolje da pitaju nego da te ignoriraju.
Eh, jedva čekam da bude proljeće... Bar da krenem opet s meetinzima, pokušati ću opet dati šansu tome.
Eh, jedva čekam da bude proljeće... Bar da krenem opet s meetinzima, pokušati ću opet dati šansu tome.
Michel puši karu.
- Bub
Di si Džejn, kako je?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
- Andrej
Jel to reklama za Yugo 45?Jane Doe wrote:eto Bubo, ide pa staneBub wrote:Di si Džejn, kako je?
We're all mad here...
- Bub
Kod mene stoji već jedno vrijeme, nikako da se pokrene.
- Jane Doe
bilo bi bolje da se pokrene, al ok je i dok stoji, bilo bi loše da počne padatBub wrote:![]()
![]()
Kod mene stoji već jedno vrijeme, nikako da se pokrene.

- Jane Doe
izgleda da je kod nas dosta toga u rangu 45-iceAndrej wrote:Jel to reklama za Yugo 45?Jane Doe wrote:eto Bubo, ide pa staneBub wrote:Di si Džejn, kako je?

- Bub
A ima i zato rješenje, samo kažu da ga ne valja mješat s alkoholom.Jane Doe wrote:bilo bi bolje da se pokrene, al ok je i dok stoji, bilo bi loše da počne padatBub wrote:![]()
![]()
Kod mene stoji već jedno vrijeme, nikako da se pokrene.![]()
- Andrej
Kad ti pada, samo uradi stoj na rukamaBub wrote:A ima i zato rješenje, samo kažu da ga ne valja mješat s alkoholom.Jane Doe wrote:bilo bi bolje da se pokrene, al ok je i dok stoji, bilo bi loše da počne padatBub wrote:![]()
![]()
Kod mene stoji već jedno vrijeme, nikako da se pokrene.![]()
We're all mad here...
- metallicat