Moraš biti na burzi. Mene su nazvali -inače ne bih znala (puno ljudi koje znam nisu bili te sreće, no moš se i sam raspitat pa ih tražit, to bi bilo najbolje, tak ću se ja ubuduće rapitivat) Ima nekoliko vrsta takvih tečajeva, meni su ponudili samo strane jezike (točnije to ili švapski), ima još kako sam čula web dizajn i tak neki informatički tečajevi te strani jezici u dužem trajanju no isto se završi nakon toga 1. stupanj (ovo moje je ubrzani tečaj od mjesec i pol, svaki dan po nekoliko sati trajanja).filmofil wrote:daju novac ako prođeš 1. stupanj? može detalji? jel ima neki uvjet za to? jer čini se prelagano
Ako položiš ispit -dobiješ te novce.
Obveza je da im moraš vratiti novce s kamatama (malo manje od 5 tisuća kuna) ako:
padneš ispit, izostaneš i ne opravdaš s pravom ispričnicom, odbiješ posao poslije toga, ne dođeš u zavod neposredno nakon toga da napraviš novi plan rada, ne prijaviš se tamo neposredno nakon toga, dobiješ posao u tijeku trajanja i ne završiš ovo ili izostaneš s toga zbog posla itd. razne sitnice
Fora je u tome da te za vrijeme trajanja odjavljuju s burze. Fino će to poslužit i kao predizborni trik da se prividno smanji nezaposlenost, jer masa ljudi ide na to. Samo kad zbrojim troznamenkasti broj nas na ubrzanom tečaju.. pa onda normalni tečaj, pa oni osnovni informatički, pa web dizajn tečaj.. uf
Jedino je u kurcu kad vidiš da rade nečiji interesi pa se ubace uvijek neki ljudi koji su pred penziju, tipa od 59 godina. Umjesto da daju nekom mladom da uči jezik/nešto.
Eto.