Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Scarface

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Scarface » 14 Feb 2011, 22:46

Decadentor wrote:ja sam skuzio tipa... pati zbog zene, al ona to nekuzi, onda malo depresije i na kraju bit ce bolje...
@ edit umjesto zene mos stavit bilo koju osobu :mrgreen:
Ne, nije to. Ovo me čak malo vriđa, mislija san da znate da san ja ipak malo dostojanstveniji od toga. Ne, tema je nešto ipak globalnije. To šta je prva asocijacija svima kad je žensko lice u pismi neka ljubavna jadarija, je već probelm druge vrste.

Nisan čeka prvu negativnu kritiku, već nešto konkretno od nekoga ko se u to razumi, a to je bija taj elranijin prijatelj. No, nema brige, ionako nisan bija zadovoljan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 14 Feb 2011, 22:51

callac wrote:ma, ti si samo tražio jednu negativnu kritiku da bi mogao odustati od njih... po tom smo pitanju vrlo slični.. eto, ja sam skužila o čemu se radi u pjesmi i na tvom mjestu ne bi ih odbacila u potpunosti, možda da nadodaš još nešto. Al ono, znam da nećeš jer nisam relevantna osoba.
Čemu sad ovo?

Bez uvrede ikome, al ni sam sebe ne smatran relevantnim za glazbu i pisanje, tako da san ovo pita s nadom da će se nać neko ko se baš razumi. Da, ispalo je licemjerno, al šta sad. Nemojte se ljutit, nije mi to bila namjera. :)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 14 Feb 2011, 22:52

a gle, on jako puno sluša slične stvari i voli to na što ti ciljaš, piše neke pjesme itd. sad jel zbilja netko tko se jako u to razumije, ne znam (mislim da ni on ne misli to za sebe) i ne bih se sam tak hvatala za to što je on rekao.

callac

Post by callac » 14 Feb 2011, 22:52

Ja sam pjesmu skužila kao nešto tipa da su ljudi općenito neosjetljivi na tuđu patnju i probleme ( na početku se obraćaš pojedincu u ovom slučaju onome tko čita/sluša) a kraj daje nadu da ipak postoji neka povezanost među nama svima.. možda i ja vrijeđam tvoju inteligenciju svojim tumačenjem i nisam nikakav ekspert kao elrijim frend, ali u pjesmama su mi riječi važnije od glazbe i ponosno mogu reći da sve pjesme koje slušam-znam i riječi napamet i uvijek se trudim shvatiti:šta je pjesnik htio reći"
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 14 Feb 2011, 22:58

Da, tako je. Mada, ovo je tribala bit samo polovica pisme, međutim, nema veze. Eto, elrania, poruči prijatelju da je malo slow. :zubifale: Šalin se, naravno.

elrania

Post by elrania » 14 Feb 2011, 23:02

Scarface wrote:Da, tako je. Mada, ovo je tribala bit samo polovica pisme, međutim, nema veze. Eto, elrania, poruči prijatelju da je malo slow. :zubifale: Šalin se, naravno.
:lol:

evo, veli ovo za kraj :"sto se tice same pjesme... ima dosta pjesama poznatih bendova sto nisu uopce bolje od ove :D"

Scarface

Post by Scarface » 14 Feb 2011, 23:11

Ma u redu je, napravit ću nešto bolje na sličnu šemu. :)

elrania

Post by elrania » 14 Feb 2011, 23:24

evo me opet...
sjetila sam se kak mi je isticao da su mu rishloo jako lijepi što se tekstova tiče.
osobno su mi također dosta zanimljivi i evo nečeg što mi se baš svidjelo i mislim da bi miglo i tebi pasati.

SpoilerShow
Turning Sheep into Goats

And may every seed you sow stretch out your mortal skin
so you dreams can grow to know the web you weave within
the healing process has begun, carving lessons on our arms
I hope you'll always look with love on the early days

reaching, reach through the healing
finding out you found your way home

got just what you wanted, didn't you?
stopped the whole fuckin' world, didn't you?
are you happy now?

tracing pathways in the sand, clutched tight to trembling whims
for the moment whole enough to know the feeling when
curiosity still calls, if only I could have grasped
the notion long enough to truly understand
meni jedino onaj 'fucking' malo upropaštava fini dojam pjesme. nisam za takve izraze baš u ovom stilu.

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Feb 2011, 01:13

@Ghost - da to kojim slučajem jesu stihovi o ljubavnim jadima, ne znam zašto bi to trebalo biti sramotno. Al dobro.. Skoro pa sam se ja uvrijedila na tvoj negativni stav prema tome :mrgreen: Mislim nisam, al samo kažem.

@Bub - ajde, simpatična su ti takva izvlačenja :lol: Slučajno si upotrijebio stvari poput :facepalm: i :roll: ... a inače savršeno dobro biraš smajliće. Mdaaa :mrgreen: Neka, sve pet, nema frke ni ljutnje, samo da ne misliš da nisam vidjela post.
Sad ćeš ti odgovorit: jooj, uopće ne kužiš, ja sam se samo šalio, isuse.
Moj budući odg na to: Jupi, jedva čekam da i ja tebi lijepim fejspalmove i rolleyesove ponegdje pa onda na nekim mjestima ću se šaliti, na nekima ne. :lol:

Oki, sad sam gotova s predviđanjem budućnosti i mogu pajkit :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 15 Feb 2011, 01:54

@scarface

ovo sto si napisao vise vuce na bendove ala mogwai i na nesto sto bi zvucalo ko pjesma od isisa, malo ima godflesha ubačeno, al to je samo zbog štiha. (Ako ces gledati po bendovima)

U sustini, tekst je kao klisej koji sam pisao prije 6-7godina kad sam pocimao pisati. Ideja kao ideja za pjesmu je zanimljiva, ali mislim da je bit propuštena ili čak promašena.
Nemoj nista bacat, stavi sa strane. Ja nisam svoj niti jedan jedini tekst bacio, stoje svi u rokovnicima, kao i tabovi za pjesme koje smislim i riffove itd. nista se ne baca, sve se moze iskoristiti. Trust me :)
Doradit ces sa vremenom.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 15 Feb 2011, 01:59

Ašow wrote: U sustini, tekst je kao klisej koji sam pisao prije 6-7godina kad sam pocimao pisati.

Hahahahahahahahahahaha!!!

Ašow

Post by Ašow » 15 Feb 2011, 02:03

qe je smjesno? :)
ako zelis, kad dodjem u đakovo uzet cu svoj prvi rokovnik i izvuči nekoliko slicnih pjesama
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 15 Feb 2011, 02:11

Ašow wrote:qe je smjesno? :)
ako zelis, kad dodjem u đakovo uzet cu svoj prvi rokovnik i izvuči nekoliko slicnih pjesama
Šta je smišno? Možda to šta mi pišeš ka nekom mulcu koji je prvi put nešto napisa u životu? Kao, "čuvaj ti to, doradit ćeš s vremenom". Pita san za normalan savjet, a ne za promociju svog ega maskiranu u dobronamjerni savjet. Ti izgleda i dalje misliš da nema pametnijeg i sposobnijeg od tebe, pa smatraš ostale za budale, je li? No, volija bi ti ovo sve reć uživo, samo znaj da ja neću trpit tvoja mnogobrojna kurčenja po ovom forumu, ne reagiran na njih inače (poput tvojih spontanih poetskih izljeva), al sad kad se ti već mene dotičeš, dobit ćeš odjeb kakav i zaslužuješ. Već san ti davno reka šta mislin o tvom pisanju, i ti o mom, i na tome smo ostali ( i o glazbi), al ne, ti jednostavno moraš i dalje provocirat. Reka san ti, o ovome ćemo uživo raspravit ka ljudi. Maglu prodaji drugome.

Ašow

Post by Ašow » 15 Feb 2011, 02:22

Cek samo malo, pa reko sam ti iskreno misljenje.
Ti ga uzmi ili ostavi, zaboli me kurac.
Kojeg vraga si uopce stavljao ovo gore ako ne zelis dobiti neku kritiku?
Od koga si ocekivao kritiku kad si postavio pjesmu na spam sekciju foruma?
Od koga? Zalazi nas 10ak tu i to je to. Sta se odma okomljavas na mene?
I kakva mrtva kurcenja i neka samopromocija, ne kurcim se nigdje. To sto ti tak to shvacas nije moj problem.
Pametnijeg i sposobnijeg uvijek ima i bit ce. I od mene i od tebe, kojeg vraga napadas?
Rekoh sto bi ja napravio i kak ja radim, nista ne bacam. Ostavim pa doradim. Nemoraš odma dizat rogove.
Ne shvacam sto sam ti tu lose rekao, samo sam ti rekao da ne bacas.

I neznam samo zasto ti sve ispadne krivo, nije mi namjera bila da ispadne ovaj gornji post kao samopromocija.

Reko sam ti na koje me bendove podsjetilo (ako ti je pjesma za bend) i rekao sam da imam osjecaj da je bit promasena, ali da tekst ima potencijala. Sto je sad tu jebeno lose reci mi?
Pa nisam reko da si zabijes tekst u dupe koliko ti je jadan, nego sam rekao da bi ga samo trebalo doraditi.
Ako neces na ovaj nacin shvacati, nemoj ni shvatiti i napravi ovo iz prvog dijela zadnje rečenice, jer na drugaciji nacin nisam mislio, a pogotovo nisam mislio na svoju jebenu samopromociju. Nemoras se osjecati napadnuto ako ti netko da malo dobronamjerne kritike.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 15 Feb 2011, 02:25

Ašowe, nisan ja budala. O ovome ćemo, kad za to dođe vrime. Drži me za rič. A sad laku noć.

Locked