simpatičan je za izmust neki poklon
a i svake godine ga odgodim nekoliko dana zbog ispita itd.
ovo je lijepo čuti. baš planiram uzeti neke knjige.Ašow wrote:Ja sam isto googlao i razmisljao gdje bi mogao biti, ali... nist mi ne pada na pamet konkretno.
A algoritam ima 7.2 rodjendan. moguce je da dan ili dva prije najave brutalna snizenja
mah, kolona ljudi koji kupe 25 - 30 knjiga na sniženjima, a jedva će jednu od tih pročitati...Ašow wrote:iskreno se nadam da ce najaviti to snizenje.
treba pratiti vijesti i otici kampirat.
Čuj, stati ću i ja u kolonu.john_constantine wrote:mah, kolona ljudi koji kupe 25 - 30 knjiga na sniženjima, a jedva će jednu od tih pročitati...Ašow wrote:iskreno se nadam da ce najaviti to snizenje.
treba pratiti vijesti i otici kampirat.
pa e, upravo to.john_constantine wrote:Ah, Gogolj...Makar više obožavam Dostojevskog. Stari mi je pričao da je Gogolj znao pisati horor priče, ali u Ivancu u knjižnici nisam baš našao neki veliki izbor. Samo kabanica i još jedna knjiga. A valjda imaju veći izbor Dostoljevskog. Zločin i kaznu sam pročitao već dva puta, a baš dobivam poticaj da pročitam još jedanput. Ali to tek poslije Idiota i Braće Karamazove... Tolstoj je isto zanimljiv, ali ubije u Ani Karenjini za svojim političkim tekstovima i slično...
Ma kolona - ako pročitaš sve to što kupiš, odlično onda.
Ja bi radije prevedeni komplet Millennium, ali ne znam da li će to biti na sniženju...