ovo prvo zbog vremenacallac wrote:@elri-a otkako ovdje radim zanima me stomatologija, precizije oralna kirurgija..
veliki zalogaj za tako sitnu curu
![]()
A ako ćemo o hobijima i talentima (sori Dec, znam da "ne postoje" al tako ćemo ih nazvati u nedostatku bolje riječi) dugo sam razmišljala upisati neki tečaj za kozmetičara/vizažistu, al me svaki put odbila skupoća privatnih škola u kojima jedini realno možeš negdje stići, na otvorenom ima upisa, al iz prve ruke znam da bez još dodatnih diploma u tim privatnim školama možeš njihovu objesit mačku o rep... To sam mislila kao u fušu raditi, šminkat ženskice za svadbe i sl. + imam jako puno pacijenata koji rade na TV-u pa sam se mislila tamo ugurati i tak..prevelike ambicije možda. A to što imam bend je stvar koju nikad nisam ganjala u smislu nekog posla, tu mi prvenstveno fali onaj X faktor o kom sam prije pisala, a i prevelika sam tvrdoglavica za našu estradu gdje se manje više prodaju vlastita uvjerenja i glazbeni ukusi za jadnu crkavicu osim ako nisi Severina ili Thompson...
ja sam sebi pri promjeni faksa automatski otpisala medicinu s wishliste zbog dužine studija, između ostalog, no sve više vidim da mi je po svemu ovo moje sada ipak meni bolje i draže...pa sam zadovoljna
a za uguravanje...zaš ne? ne čini mi se da je neka prevelika ambicija u pitanju. sam se treba isticati i nuditi.