Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 27 Jan 2011, 21:43

callac wrote:@elri- :lol: a otkako ovdje radim zanima me stomatologija, precizije oralna kirurgija.. :) veliki zalogaj za tako sitnu curu :mrgreen:
A ako ćemo o hobijima i talentima (sori Dec, znam da "ne postoje" al tako ćemo ih nazvati u nedostatku bolje riječi) dugo sam razmišljala upisati neki tečaj za kozmetičara/vizažistu, al me svaki put odbila skupoća privatnih škola u kojima jedini realno možeš negdje stići, na otvorenom ima upisa, al iz prve ruke znam da bez još dodatnih diploma u tim privatnim školama možeš njihovu objesit mačku o rep... To sam mislila kao u fušu raditi, šminkat ženskice za svadbe i sl. + imam jako puno pacijenata koji rade na TV-u pa sam se mislila tamo ugurati i tak..prevelike ambicije možda. A to što imam bend je stvar koju nikad nisam ganjala u smislu nekog posla, tu mi prvenstveno fali onaj X faktor o kom sam prije pisala, a i prevelika sam tvrdoglavica za našu estradu gdje se manje više prodaju vlastita uvjerenja i glazbeni ukusi za jadnu crkavicu osim ako nisi Severina ili Thompson...
ovo prvo zbog vremena :|
ja sam sebi pri promjeni faksa automatski otpisala medicinu s wishliste zbog dužine studija, između ostalog, no sve više vidim da mi je po svemu ovo moje sada ipak meni bolje i draže...pa sam zadovoljna :lol:

a za uguravanje...zaš ne? ne čini mi se da je neka prevelika ambicija u pitanju. sam se treba isticati i nuditi.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jan 2011, 21:44

callac wrote:
john_constantine wrote:je, kada se smislim onog tečaja za masažu... Ali ne znam koliko imaš koristi od toga kada ju jedanput završiš s obzirom da 80 % Hrvata masažu povezuje s seksom. :facepalm:

he,he, jedna učiteljica je htjela davati instrukcije iz engleskog ili nečega. I stavila svoj oglas na oglasnike, a javljali joj se većinom muškarci koji su ili htjeli čuti njezin glas ili tražiti "posebne" instrukcije. Pa je odustala...
:lol:
maserka ne bih bila nikad, nikad...iako dobro i masiram :lol: (još referenci, ha elri :mrgreen: ) al svaka ženska koja masira završi sa palčevima veličine lopate!! :shock: a ja sam ponosna na svoje tanke i duge prstiće.. i plus što to nije ko u filmovima nego bi ugl, masirala bake i dede koji imaju problema sa kičmom :lol:
he, he, i to mene isto odbija od masiranja. :prayer:

ali baš mislim kako sam negdje pročitao oglas besplatnog tečaja engleskog. Ograničen broj mjesta, naravno. Ali baš mislim, u čemu je uopće kvaka? Ne vjerujem da će netko baš besplatno podučavati engleski...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 27 Jan 2011, 21:46

john_constantine wrote: ali baš mislim kako sam negdje pročitao oglas besplatnog tečaja engleskog. Ograničen broj mjesta, naravno. Ali baš mislim, u čemu je uopće kvaka? Ne vjerujem da će netko baš besplatno podučavati engleski...
to sam vidjela da nude oni mladi momci u bijelim košuljama s isusom pod rukom.
valjda neka fora da onda budeš njihov član, šta ja znam

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jan 2011, 21:50

elrania wrote:
john_constantine wrote: ali baš mislim kako sam negdje pročitao oglas besplatnog tečaja engleskog. Ograničen broj mjesta, naravno. Ali baš mislim, u čemu je uopće kvaka? Ne vjerujem da će netko baš besplatno podučavati engleski...
to sam vidjela da nude oni mladi momci u bijelim košuljama s isusom pod rukom.
valjda neka fora da onda budeš njihov član, šta ja znam
baptisti? :zubifale:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 27 Jan 2011, 22:29

Brale, brale, vidiš bojeee i ludila, neeean pojmaaaaa.

:zubifale:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Jan 2011, 22:38

Ja sam išla na to kad sam bila klinka i nema nikakve kvake! Oni dovedu puno Amera da te podučavaju, raspoređeni ste u grupe po stupnjevima znanja, bla bla, ne sjećam se koliko to traje (a onak po ljetu, mjesec dana, možda više) To je bilo zakon uglavnom zbog iskustva i zabave. Upoznaš puno ljudi, još se i sad sjećam kako se tko zvao, iz koje je bio države i grada čak :lol: Ti učitelji dovedu svoju djecu pa se imaš s kim družiti svojih godina. Ja bih to preporučila uglavnom klincima da idu. :lol:
Te Baptiste Hrvate ni ne vidiš, jedino imaš prevoditelje u svakoj grupi da bi učitelji mogli komunicirati s učenicima. Zapravo je došaptavanjem došlo do nas da su to baptisti :lol: nije se isticalo.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Jan 2011, 22:41

Scarface wrote:
Aryx wrote:vecer i dovidjenja, odoh na nile :D
:facepalm:
Sis i ja ispratile dečke, i još puno derana s njima :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 27 Jan 2011, 22:53

Asfodel wrote:
Scarface wrote:
:facepalm:

Ne mogu te pratit. Ne kužin o čemu ti?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 27 Jan 2011, 23:12

Scarface wrote:
Asfodel wrote:

Ne mogu te pratit. Ne kužin o čemu ti?
dečki su im također otišli na Nile!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 27 Jan 2011, 23:13

Ah, fala, gledan wtf je sad ovo. :mrgreen: :mrgreen:

callac

Post by callac » 27 Jan 2011, 23:13

Scarface wrote:Ah, fala, gledan wtf je sad ovo. :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 27 Jan 2011, 23:14

john_constantine wrote:metallicat jedina na forumu skuplja original VHS - ove?
da :mrgreen: šta daš :zubifale: ?
@ghost - vjerovatno je mislila da su ona i sis ispratile svoje dečke na koncert.
Image

Scarface

Post by Scarface » 27 Jan 2011, 23:18

Recite mi da i vi navijate za Jacquesa da pobijedi na Dori i uljepšajte mi ovu večer. :supz: :supz:

metallicat

Post by metallicat » 27 Jan 2011, 23:20

šta je dora na tv? :lol:
Image

Scarface

Post by Scarface » 27 Jan 2011, 23:21

Svake subote, navijan za njega godinama i ovaj put konačno ima šanse. :supz: :supz:

Locked