edit: našla mail
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
Re: Last Post Wins !!!11one
e koliko se sjećam, napisala si mi samo br moba, pa ako nije problem i mail
hvala
odmah šaljem.
Last edited by metallicat on 23 Jan 2011, 17:56, edited 1 time in total.

- metallicat
mrzim ove naše buseve. ovo je već treći put u mj dana da su mijenjali raspored vožnje, s tim da su danas opet, i ja zbog njih zakasnila na posao. i baš nigdje nije izvješen novi rasapored i nema na netu. jooooooooj

- metallicat
elri, sutra u mek dolaze 2 nova sendviča, tj jedan koji je svake god, rosty, a drugi je baš novi kod nas, čiken bacon onion

- elrania
koji nazivmetallicat wrote:elri, sutra u mek dolaze 2 nova sendviča, tj jedan koji je svake god, rosty, a drugi je baš novi kod nas, čiken bacon onion![]()
aj, fala na upozorenju
ja radim tek iza 15. 2., vidim da će bit veselo kad se vratim.
a oni baconi ostaju ili?
- metallicat
ne, te promocije ti uvijek odu, budu samo koji mj. nekad se i preskoče koju godinu, kao npr tortilja, tek nakon 4 god se vratila. baš me zanima taj čiken mada mislim da neću probat jer ga ne bi kupila, a nema sastanka da degustiram

- elrania
ah, ok. ma znala sam da ih budu maknuli, sam nisam skužila jesu li to već obavili il ih misle uz ovo novo još malo peć.
ah, ni ja ovaj čikn neću kupiti garant, a nema me tam da probam. oh well
moram priznati da su mi već lagano zgadili i ne gledam jednako na big mac ko prije
ah, ni ja ovaj čikn neću kupiti garant, a nema me tam da probam. oh well
moram priznati da su mi već lagano zgadili i ne gledam jednako na big mac ko prije
- metallicat
zaš?elrania wrote:moram priznati da su mi već lagano zgadili i ne gledam jednako na big mac ko prije

- elrania
previše mi je svih tih nerealnih mirisa mesa i peciva i luka itd.
mogu ga pojest, fin je zbog umaka, al ne mami me više ni za desetinu ko prije.
al i bolje... otkako sam krenula tam raditi, u ono malo vremena sam 4 kile nabila. srećom, brzo sam ih i skinula, al gadno mi je to bilo.
mogu ga pojest, fin je zbog umaka, al ne mami me više ni za desetinu ko prije.
al i bolje... otkako sam krenula tam raditi, u ono malo vremena sam 4 kile nabila. srećom, brzo sam ih i skinula, al gadno mi je to bilo.
- metallicat
treba pazit koliko se papa tamo
ja stvarno najviše jednom u 2tj, tako da nisam od mekić ni kilu dobila. samo od tiramisua

- elrania
a ja nemam baš doma niš i jeftinije mi je 10kn dat tamo, neg ić do trgovine svaki dan.
u menze mi se pak ne ide nakon 8h što tam budem i jedva čekam doma doć i leć.
sad imam, nadam se, tih nekoliko dana za odraditi u komadu u 2. mjesecu i budem se potrudila možda od doma neš uzet ili tamo rađe pojest koji laganiji sendvić, npr. fish.
u menze mi se pak ne ide nakon 8h što tam budem i jedva čekam doma doć i leć.
sad imam, nadam se, tih nekoliko dana za odraditi u komadu u 2. mjesecu i budem se potrudila možda od doma neš uzet ili tamo rađe pojest koji laganiji sendvić, npr. fish.
- metallicat
e da probala sam fiš, nije mi baš dobar, samo umak kako tako.
ja doma najčešće imam bar sira, pa usput kupim pecivo, i jogurt. dođe me manje od 10 kn. ili kupim 2,3 banane + možda neku euforiju il sl.
ali da, 10 kn je baš malo. kad razmisliš ljudi to ajmo reć plate 29.
ja doma najčešće imam bar sira, pa usput kupim pecivo, i jogurt. dođe me manje od 10 kn. ili kupim 2,3 banane + možda neku euforiju il sl.
ali da, 10 kn je baš malo. kad razmisliš ljudi to ajmo reć plate 29.

- elrania
ma joj, meni je već tih peciva dosta, jela sam ih prve 2-3 godine kak sam bila u zgu.
i tijesta i riža i sendviča...
prebrzo si stvorim zasićenje nekom hranom, a kak ne jedem dosta toga, jer ne mogu il mi zaista ne valja, nastane problem
i tijesta i riža i sendviča...
prebrzo si stvorim zasićenje nekom hranom, a kak ne jedem dosta toga, jer ne mogu il mi zaista ne valja, nastane problem
- metallicat
hm, neznam šta drugo, osim ako ti samo voće nije dosta svaki dan. ja bi popizdila
možda kruh da je crn, integralni, sa/bez sjemenka..pa sastojke unutra mijenjat, pa možda dodat tvoj slatko kiseli unutra
+ jogurt

- elrania
sad mi ovo govoriš ko da imam 100kila pa mi se obrok svodi na one dijeta-orijentirana jela
voće može, tog se i držim što više, a za ostalo budem vidjela. nastojat ću doma što više ciljati na pahuljice i tunu i sl. stvari, možda opet malo pileća prsa i sirne namaze...
uf, sad sam gladna
voće može, tog se i držim što više, a za ostalo budem vidjela. nastojat ću doma što više ciljati na pahuljice i tunu i sl. stvari, možda opet malo pileća prsa i sirne namaze...
uf, sad sam gladna
- metallicat
joj ne
samo pokušavam predlagat, jer je kruh takav drukčijeg okusa
ja nemam drugih ideja osim baš ručak od doma nosit, a to mi se neda. sry