Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Tattoo & Piercing

Post by metallicat » 17 Jun 2011, 00:22

Bub wrote:
SpoilerShow
Dvije ljepotice. :oops:
SpoilerShow
pod dvije si mislio ovu na leđima i ovu sliku što mi je zaljepljna na vratu :lol: ?
Image

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2011, 00:25

svakako popunjavati! :) (nisam ni sumnjala da nećeš :lol: )

osobno to ne bih tak izvela, jer mi se čini nespretnim dodavati motive na nešto starije na tako veeelikoj površini. ja to moram sve sebi skombinirati u glavi pa onda ide od crte do crte sve kak se zacrtalo :D

metallicat

Post by metallicat » 17 Jun 2011, 00:34

ma mislim da se s godinama stopi, da se ne vidi toliko razlika. evo ova frendica s kojom sam išla pred koji mj da se tetov, nadovezivala je na svoju staru par godina, i već sad je super :rock: tako će nam bit sa svima, rukama nogama.. :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2011, 00:43

ma ne mislim na to da će se vidjeti razlika u tetovažama koje se nadodaju, nego bih za tako veliku površinu morala prvo srediti potpunu sliku do zadnjeg detalja bez da puštam da nešto uleti kasnije.
s desnom rukom i dobrim dijelom nogu će mi biti tako, al leđa i lijeva ruka se planiraju ovako kak sam rekla, do zadnjeg detalja prije samog crtanja :)

metallicat

Post by metallicat » 17 Jun 2011, 00:51

aha to. ja ne bi mogla sve unaprijed smislit jer stalno nešto ''uleti'' zanimljivo što bi moglo sve promjenit. ali razumijem te, i super je što možeš sve pomno isplanirat :) ja onako idem od trenutka do trenutka :lol:
jedino mi je žao što mi je jedna super ideja za ruku sinula tek 2mj poslije tetoviranja :?
Image

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2011, 01:00

ja sam sebi ruku planirala 2 godine i ono što bude išlo s unutarnje strane će biti nešto što je dosad u najkraćoj fazi razrade, recimo oko pola godine. naravno, računajući da će se tetovirati u 10.-11. mj.
sljedeće je jedan motiv ispod pupka (bub ga se sjeća sigurno :lol: ) i 2 taman da vire otraga iznad ruba gaća. za ta zadnja dva neću niš tu pričati dok se ne naprave. :D

metallicat

Post by metallicat » 17 Jun 2011, 01:02

sjećam se i ja tog motiva :D ruku onda nećeš u ''šutu'' cijelu? čekaš da vidiš zbog posla?
Image

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2011, 01:18

desnu bih do lakta. iako već imam i ideju za sam lakat i za ispod lakta :facepalm:
nakon te desne nadlaktice ide ovo po torzu i onda vjerojatno noga.
e, nakon toga ne znam što bude dalje. rado bih neš po prsima, ali to ću pustiti da se dobro slegne, jer se bojim tu "nabacivati" stvari.

leđa već neko vrijeme imam dosta razrađena, ali sad samo treba veličinu srediti i boje i okvire itd., no budu došla puuno kasnije na red.

a lijevu ruku bih rado u nekom akvarelastom lakšem stilu, no to bih da bude baš pun rukavić do pola podlaktice...al sad, to još ne mogu dok ne vidim kak će posao, da :(

metallicat

Post by metallicat » 17 Jun 2011, 01:22

da, i ja pazim od sad dok ne budem imala pravi posao, samo kako znat da neću poslije tog imat još 10 poslova..teško je to. i jadno što uopće moramo mislit o tome jer možda nećemo nać posao radi tetov :?
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 17 Jun 2011, 07:35

oho, meni je predobro, bez prenemaganja. ako neko zna napravit dobar portret, onda je to super, a kolko vidim, ovaj lik zna. jako dobro odrađen kes i neka mržnja u očima. meni su zubi dobri, sviđa mi se što su dosta prirodni, ono, ne izgledaju kao da su nataknuti, onako savršeni. očnjaci su super, kratki (relativno u usporedbi kaj se sve vidi po filmovima da misliš kak to stane u usta :zubifale: ), šiljati, ma baš je zvijer.
samo nadam se da stavljaš puuuuno kose, ono, najgore za vidit mi je portret s nekom prikeljenom kosom uz glavu ili s "par dlaka" :facepalm:
kasnije kad budeš dodavala oko nje, pokušaj to odradit kod istog lika radi stila i svega, da izgleda kompletno. ja bi možda neke kamene beštije, ko oni gargoyle sa starih crkvi, mislim da bi dobro pasalo, onako svaki na jednu lopaticu, pa da se izvede da im krila idu prema svako ramenu. nemoraju bit čak ni identični, malo drukčiji položaj glave, drugačija glava i sl. samo krila ista. (eto, nemrem si pomoč, puca me :mrgreen: )
ja mislim da nedogradnja neće bit problem. vidim po svojima. na potkoljenici je dosta vremenskog razmaka i boje su sada iste jačine... isti lik je radio, pazio je da neke zajedničke boje uzme iste nijanse i to e to.
ja kad sam krenula, krenula sam prvo prekrivat one stare šarotine i nekako nisam odma bila spremna izmasakrirat cijela leđa, ovo mi je bilo taman veliko i taman krila veličine i u položanju kakav želim. sad si ih želim popunit do struka i za to ću otić istom liku da mi nacrta tako da izgleda NE nakeljeno naknadno, to se da bez brige.... najvjerojatnije neki tekst, ali baš da izgleda ko jedna, a ne ko dvije tetovaže koje pašu skupa + kaj bi one sjene/zrake oko križa preradila (ok je i ovako, ali ja imam još bolju ideju :mrgreen: )
ista stvar i s rukom. ovo već imam par godina i sada produljujem do lakta + unutarnju stranu. motivi su istog stila i koristit ćemo iste boje, tako da, mislim da će se uklopit bez brige. problem kod nekih (naglasak na NEKIH) tetovaža je što znaju izgledat dosta kompletno (ko ova moja ruka, ono kompletna slika) i teško im je nać motiv koji paše tematski (kažu da u old schoolu sve ide sa svačim, ja si nemrem pomoć-meni neide), znam da je meni bio kaos nać nešto, pa sam pustila (bolje rećeno, zaboravila na to da će se ruka oupće proširivat, ono, bolje nek ostane nego da se stavi nešto samo da se stavi) dok ono nije našlo mene na kraju i ruka se pokažala na kraju kao idealno mjesto, znaći motiv mi se tolkio svidio da ga moram imat, ruka se samo našla na putu :zubifale:

da, kad se već obogaćuje topic, ja sljedeći mj. radim svog snaggletooth-a (motorhead) nemoram ni reć da jedva čekam, jedva čekam za popizdit kolko jedva čekam :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 17 Jun 2011, 10:28

metallicat wrote:
Bub wrote:
SpoilerShow
Dvije ljepotice. :oops:
SpoilerShow
pod dvije si mislio ovu na leđima i ovu sliku što mi je zaljepljna na vratu :lol: ?
SpoilerShow
Dobro ti znaš na šta sam mislio.

metallicat

Post by metallicat » 17 Jun 2011, 12:22

odlična ti je ideja za nadoštukavanje :mrgreen: :D sad kad sam ju oprala izgleda još bolje, jedva čekam vidit kad se oguli. evo dolje sličica kose i nakita, tj više se vidi tog nakita po glavi nego kose. ja sam uzela tu scenu iz filma i htjela sam istu, bez nekog mijenjanja osim tog kod zubiju. jedino što je rekao da će u visinu malo smanjit jer bi mi tako cijela leđa zauzela :lol: Image
jane, su tebe bolila leđa jako? ispadam cendrava, ali mene je vraški bolilo, baš baš, pogotovo pred kraj.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 17 Jun 2011, 12:29

nisi cendrava, bolila su i mene u materinu, nije baš najgore, ali nije ni najsretnije mjesto, kaj se mene tiće, jedno od gorih, pogotovo ta sredina od kičme pa prema lopaticama.
najjače mi je kad neko ima prcknedl od tetovaže na lopatici i kaže meni kako serem da boli, pa jebemu :facepalm: :zubifale:
mada, ja sam imala strašnu tremu,tak da mislim da bi to nešto lakše bilo da nisam, ali ebiga. al ipak mislim da su ristovi gori, zajebaniji; boli, ali i neki živčan osječaj, trzljiv, neugodan.... blah, srećom pa ih imamo samo 2 i relativno je mala površina :lol:
planiram ja leđa do struka popunit, sad me zanima kako će to bit s obzirom da nema više one užasne treme ko prvi puta, ali ni ne sumnjam da će bit "veselo" :facepalm: :lol:

i samo ti daj, kose, đinđi, nek je raskošna :rock:
Image

metallicat

Post by metallicat » 17 Jun 2011, 12:32

ma mogu mislit za ristove, to mora da je katastrofa koliko je tanka koža i ispod košiće, tetive i sl :facepalm: :lol: rebra neću ni zamišljat, neznam kad ću se to usudit, ali uskoro ne. e baš to što kažeš, prema lopatici :facepalm: :facepalm: još na kraju kad je s bijelom, prvi put je rekao ovo će te bolit, pa si misli :lol: :zubifale:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jun 2011, 18:36

Ajme kak vjerno i super :partyman: i s.a.v.r.š.e.n.a pozicija :prayer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply