Što mi je izmamilo smješak danas?
-
GreenHornet
- elrania
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
večeras filmovi dokle će mi se dat i sutra spavanje dokle će mi se dat 
i http://www.jutarnji.hr/vijece-filozofsk ... nu/981533/
i http://www.jutarnji.hr/vijece-filozofsk ... nu/981533/
- Alastorus

Ugodna promjena.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- metallicat
danas se farbam, al malo tlaka jer treba stavit 3 boje na glavu, i teretana navečer da izbacim sve iz sebe.

- boyko
Zadro wrote:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
Your e cards ftw
a i bluntcards bogme
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
nakon 2 mračne godine u pravljenju ajvara, konačno su moji napravili ovojesensku 3. turu da je jebački dobra!!
i dobre su nam feferone ove godine i niš mi više ne treba
edit: i vino, naravno.
i dobre su nam feferone ove godine i niš mi više ne treba
edit: i vino, naravno.
- callac
moj ajvar je vrhunski svake godine, majka i baka su eksperti za kuhanje i zimnicu. ono što mene užasava (naravno uz ostale psihičke posljedice i tugu) je da nakon što njih dvije više ne bude, osim ako sama ne naučim biti dobra kao one, bit ću prisiljena jest kupovno - NOT!
ont: Aya, Franko.. novi toster.. i što sam u krevetu razvaljena gledam serije.
ont: Aya, Franko.. novi toster.. i što sam u krevetu razvaljena gledam serije.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
moja otkak je krenula pred kojih 7-8 godina (valjda) je radila tako savršeno da se na kruh sam mazao sve do te prošle godine kad se ne znam što desilo.
srećom, opet je ok. sad sam valjda četvrt tegle pojela u jednom obroku.
ot: topli krevet i kosa. i vjerojatnost da ću sutra nać željenu knjigu u knjižnici u ka.
srećom, opet je ok. sad sam valjda četvrt tegle pojela u jednom obroku.
ot: topli krevet i kosa. i vjerojatnost da ću sutra nać željenu knjigu u knjižnici u ka.
- Ašow
Probajte ajvar od Đakovčanke.
Nema boljeg. Čak konkurira i sa domaćim ajvarima.
Trust me.
Trust me.
- Alastorus
Ašow wrote:Probajte ajvar od Đakovčanke.
Trust me.
Jednom sam slučajno naletio na njega, probao i od tog trena ne jedem niti jedan drugi.
- Ašow
A ono, sve što stavljaju u njega ti je proizvedeno tu u Slavoniji i ne može biti loše.
Samo šteta što kao i sve veće firme u Đakovu i đakovčanka je sustavno uništavana i propada i ljudi tamo rade za minimalac, a posla imaju preko glave.
Samo šteta što kao i sve veće firme u Đakovu i đakovčanka je sustavno uništavana i propada i ljudi tamo rade za minimalac, a posla imaju preko glave.
- Alastorus
Ma znam, vidio sam da ta tvrtka ima stalnih problema, šteta s obzirom na kvalitetu proizvoda. No ništa drugo se ne može ni očekivati od hrvatske realnosti, problem za problemom.
- Ašow
Ne, ne, ova koja je po TV-u je bivša Đakovština. Đakovčanka je odvojena firma koja proizvodi samo povrće.
Postojao je PIK Đakovo prije rata. U njegovom sastavu ti je prije rata bilo
40% zemlje u cijeloj Đakovštini (Đakovo i okolica)
Đakovačka vinarija
Silosi (ispred njih se prosvjeduje)
Klaonica, trgovine, pun kurac farmi itd.
u biti, držali su više od polovice okolice moga grada i jedno 20.000 ljudi je živjelo od tog PIK-a. Bilo ih je pun kurac zaposleno, a još su toliko kooperanata imali. Čak su i državnom ergelom upravljali
U doba rata se to sve raspalo i ukralo i poprodavalo i sjebalo, tako da su ostali samo Silosi. Radnici su uzeli firmu u svoje ruke i nazvali ju Đakovština te napravili dioničko društvo.
A za ostalo, pun kurac nekretnina, zemlje i mehanizacije je jednostavno ukradeno (Od traktora, kamiona, bagera, prikolica, do kombajna, raznih priključaka te strojeva i alata.) Al najgore je bilo odcjepljenje vinarije kod kojeg je 1500hektara zemlje i vinarija cijela sa ogromnim kapacitetom jednostavno prepisana na jednog od direktora.
Zgrade koje su ostale, kao i ostale nekretnine su otišle u privatne ruke jer su na izvrsnim lokacijama, a najveća zgrada je pripala državi, al od nje će kao neka prenamjena biti.
Danas nakon kad uzmeš rezime svega, od ogromne firme koja jednostavno nije mogla propasti, gdje je masa ljudi radila i za koju je radila, danas imaš svega 200 zaposlenih i možda 200injak kooperanata (znači otprilike 1000ljudi koji žive od toga). I da, Silose, tj. sadašnju Đakovštinu koja se tako nazvala drži privatnik.
Postojao je PIK Đakovo prije rata. U njegovom sastavu ti je prije rata bilo
40% zemlje u cijeloj Đakovštini (Đakovo i okolica)
Đakovačka vinarija
Silosi (ispred njih se prosvjeduje)
Klaonica, trgovine, pun kurac farmi itd.
u biti, držali su više od polovice okolice moga grada i jedno 20.000 ljudi je živjelo od tog PIK-a. Bilo ih je pun kurac zaposleno, a još su toliko kooperanata imali. Čak su i državnom ergelom upravljali
U doba rata se to sve raspalo i ukralo i poprodavalo i sjebalo, tako da su ostali samo Silosi. Radnici su uzeli firmu u svoje ruke i nazvali ju Đakovština te napravili dioničko društvo.
A za ostalo, pun kurac nekretnina, zemlje i mehanizacije je jednostavno ukradeno (Od traktora, kamiona, bagera, prikolica, do kombajna, raznih priključaka te strojeva i alata.) Al najgore je bilo odcjepljenje vinarije kod kojeg je 1500hektara zemlje i vinarija cijela sa ogromnim kapacitetom jednostavno prepisana na jednog od direktora.
Zgrade koje su ostale, kao i ostale nekretnine su otišle u privatne ruke jer su na izvrsnim lokacijama, a najveća zgrada je pripala državi, al od nje će kao neka prenamjena biti.
Danas nakon kad uzmeš rezime svega, od ogromne firme koja jednostavno nije mogla propasti, gdje je masa ljudi radila i za koju je radila, danas imaš svega 200 zaposlenih i možda 200injak kooperanata (znači otprilike 1000ljudi koji žive od toga). I da, Silose, tj. sadašnju Đakovštinu koja se tako nazvala drži privatnik.