Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
Nimalo me to ne čudi.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Otkad smo u novoj kući nismo se zapisali pa ne dolaze. Zaključili smo da smo presiromašni da ih financiramo.
A u onoj staroj gdje smo bili podstanari su redovno dolazili i dalo se par puta primjetit nadrkani pogled kad spremaju tih 100kn. Kad sam pričala s prijateljima, čula da su svi u ulici davali po 200..
A ta djeca koja su išla s njima su baš fino zarađivala.
A u onoj staroj gdje smo bili podstanari su redovno dolazili i dalo se par puta primjetit nadrkani pogled kad spremaju tih 100kn. Kad sam pričala s prijateljima, čula da su svi u ulici davali po 200..
A ta djeca koja su išla s njima su baš fino zarađivala.
Last edited by Asfodel on 28 Dec 2010, 19:23, edited 1 time in total.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Znalo se po danu zaraditi po 600-700kn.
A od 9 ujutro do 2 popodne hodaš s njime.
A i ljudi se pokazuju pa stavljaju i 500kn itd. svega se nagledas.
A od 9 ujutro do 2 popodne hodaš s njime.
A i ljudi se pokazuju pa stavljaju i 500kn itd. svega se nagledas.
- nihil
dolor nil finis
- Ašow
- Scarface
Preziren taj crkveni materijalizam. Tijekom mog života izmijenila su se 4 svećenika u župi, od kojih je samo jedan bija dobričina i nije tražija ništa, nit je uzima više od 50. Svaka mu čast. Evo ovi sad su debili, al ne doživljavan ih. Još s njima stalno ide neki stariji lik za kojeg pouzdano znan da "gleda" curice od 15 godina i koketira s njima, ljigavac prokleti, a stalno se muva po crkvi i pomaže svećenicima u čitanju, ministriranju i bilo čemu šta triba. Eto ti vjernik, prava ljudina, taj će u raj, ti nećeš jer ti je teško dat gospodi 100 kuna. Sram te bilo, ugledaj se na njega.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma i kod nas je prije, u djetinstvu baš bio dobar župnik. Nije se tražio novac, već bi došao, počastimo ga kolačima i vinom, otpjevamo oče naš i slično. A sada, sve neki novi župnik koje niti ne poznajem, i još bi im plaćao 100 kn za to? Ma kakvi... Inače taj dan nekamo otiđemo na izlet, ali ove godine samo zatvorena vrata.
Michel puši karu.
- Ašow
Imali smo i mi par takvih koji su bili dobri.
Al sve je to u suštini isto.
Al sve je to u suštini isto.
- elrania
evo, ja sam baš jučer saznala za jedan problem koji je nastao kad mi je djed umro.Ašow wrote:pa e, to ja govorim mojima.
Ali ak ne placas lukno i tak to, nemoš dobit sakramente.
ono, nemogu te ni pokopati i tak. Sve to ima nest.
I onda placas i ukop i grobno mjesto i misu. Samo daj pare.
A i iz takve sam vukojebine da je ta vukojebina sjedište nadbiskupije i tak.
Crkva vlasnik pol grada.
oni nisu nikad plaćali popovima za one blagoslove, neg su im uvijek davali domaće šunke, kobase, sireva itd. i pop bi si to uvijek sve fino pobrao, al je svaki put bilježio da je ta i ta kuća te i te familije u minusu toliko i toliko. i umro deda i pop nije htio držat sprovod i misu i trebalo se 5000 kn ZAOSTATKA platiti što je na kraju ujak podmirio da mogu zakopat djeda i imat kretenariju u bijeloj haljini koja moli oče naš kraj groba.
u pitanju je trošmarija i zaista je vukojebina u pitanju, ali gadi mi se koliko mogu jebat ljude u mozak i koliko su ovi volji do usvajati.
moji doma redovito stavljaju 200 kn, iako se nema, al za popa mora biti.
- nihil
popovima ne treba nista davat (moje skromno misljenje)
a onaj tko nece platit da mu doticni na sprovodu kaze par rijeci neka jednostavno odabere kremaciju i stvar rijesena..
a onaj tko nece platit da mu doticni na sprovodu kaze par rijeci neka jednostavno odabere kremaciju i stvar rijesena..
dolor nil finis
- elrania
pa moš se ti pokopat i da ti pop ne govori ništa, al se stvar smatra uglavnom velikom sramotom u nekim sredinama.
- Asfodel
Sprovodi su ionako skup sport, tak da...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- nihil
to je nazalost i bit svega,sta ce sused joza rec ako ti pop ne dode na sprovod...big deal
dolor nil finis
- Decadentor
- Bub
Tak me briga što će drugi ljudi/poznanici mislit, ionako me malo takvih voli jer im odmah dam do znanja da nisam za njihove "igre".elrania wrote:al se stvar smatra uglavnom velikom sramotom u nekim sredinama.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series