Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
@Cat ma samo se ti izjadaj sve je to normalno, sve je to život. Još bolje ako možeš nekome u RL, ne valja skupljat u sebi, znam po sebi, može ti biti samo još gore. Eto ako ti što pomaže ja sam imao isto jaje situaciju di nisam radio, a krediti su išli, kamate su me pojele, bio sam pod velikim stresom i depresivan skupljao u sebi dosta dugo (ljudi ne znaju koliko stres može biti opasan), ali uz trud, volju, rad sve se isplatilo na kraju krajeva. Još uvjek vraćam kredite, ali sad je puno bolje. Vjeruj mi mora doći bolje samo treba stisnut zube kad je najteže i da znam kako je biti bez struje, nešto najgore što se može desit, samo polako bez sekiracije, doći će sve na svoje i te stvari će te na kraju samo ojačat za dalje u životu, mene jesu.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
metallicat - ma baš to kako kaže bub, najbolje se izjadati, nego držati u sebi.
Michel puši karu.
- metallicat
već me je ionako kroz godine pojela sekiracija, zato i imam visok tlak i stišće me u prsima. probam ne živcirat se ali to je nekad jednostavno nemoguće. mislim, ionako svi to znate. ponekad pričam, a češće šutim jer mi se neda teretim druge sa svojim problemima. a opet, znam da je bolje reć, al eto. ah, neznam, jednom će doć kraj ovome, samo neznam kad ću to dočekat.

- Ašow
Ak nemaš neki ispušni ventil, moja sugestija ti je da ga nađeš.
U bilo čemu. Radi nešto što te veseli, a osjecas se lakse.
U bilo čemu. Radi nešto što te veseli, a osjecas se lakse.
- metallicat
kako god zvuči glupo, jednostavno nemam vremena. ili radim po cijele dane, ili ako radim popodne spavam do podne jer se nikad ne stižem naspavat. ili ako sam doma sat vremene onda moram čistit dlake, jer inače bi me ubila alergija..htjela sam se u teretanu upisat, da vježbam, mozak na pašu i da se maknem od kuće, al eto, nemam para ni za najjeftiniju.

- Ašow
a nadje se vremena. Moras gledati i na sebe malo.
Jer kak ja volim reč, nama sirotinji je najbolje.
Nemaš ničega, a najednom ti je tu sve.
Jer kak ja volim reč, nama sirotinji je najbolje.
Nemaš ničega, a najednom ti je tu sve.
- Wendigo
@cat: vidim da je gadno, pogotovo ovo sa strujom... 
neću ti govoriti "bit će bolje" i sl. jer vjerujem da to baš i ne želiš čuti dok se stvari ne srede, a i sigurno ti to sigurno neće pomoći, ali eto nadam se da će biti i da ćeš se što prije riješiti tih dugova i nastaviti normalno živjeti, bez stresa i problema vezanih uz tvoju situaciju.
i samo piši što te muči, ovdje si već dovoljno dugo, svi te znamo (pogotovo mi starosjedioci) i vjerujem da će te se uvijek poslušati, probati utješiti, savjetovati itd.
drž´ se!
neću ti govoriti "bit će bolje" i sl. jer vjerujem da to baš i ne želiš čuti dok se stvari ne srede, a i sigurno ti to sigurno neće pomoći, ali eto nadam se da će biti i da ćeš se što prije riješiti tih dugova i nastaviti normalno živjeti, bez stresa i problema vezanih uz tvoju situaciju.
i samo piši što te muči, ovdje si već dovoljno dugo, svi te znamo (pogotovo mi starosjedioci) i vjerujem da će te se uvijek poslušati, probati utješiti, savjetovati itd.
drž´ se!
- metallicat
- Asfodel
Cat
drž se, svi su već sve rekli, da ne ponavljam.. Zapravo se divim vama koji o tome možete pričati, jer ja npr. ne mogu + nelagodno mi je da svi znaju kakva sranja imam.
Ovako kad kažeš bar nešto je definitivno lakše (i zdravije)
Ovako kad kažeš bar nešto je definitivno lakše (i zdravije)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Sammy
užasmetallicat wrote: 10 dana nisam imala struje,
life sucks..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
oči mi padaju.. laku noć.
- Bub
Davno je bilo kad sam prestao mislit što drugi misle, pogotovo nebitni ljudi, baš me brigo što Pero i Đuro misle i pričaju iza leđa. Moj stav je kome nešto smeta neka ne gleda i neka ne komentira, jer čim imaš što pričat meni iza leđa, a ne mi reći u facu, za mene ne postojiš. Pogotovo ovakve stvari koje se događaju metallicat, nije ona to birala to je jednostavno tako, a mora s time živjet i nosit se najbolje kako zna. Ne vidim ništa nelagodno, dapače svaka joj čast kako se drži do sad, jer ja do danas nisam ništa znao i kad je navodila da ima problema mislio sam da su to normalni svakodnevni problemi. Koliko god i mi muški bili tvrdi, nekad je puno lakše kad se imaš kome otvorit. Baljezgam malo sad već spavam na pola Wendigo laku noć i laku noć svima.Asfodel wrote:nelagodno mi je da svi znaju kakva sranja imam.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
inače ni ja lako ne govorim o tome, ali eto, ovaj put je izašlo, a ipak niste vi bilo tko pa eto. stari forumaš znat će da sam pa puta nestala s foruma, jednom i na godinu dana čak, razlozi su bili slični, samo nisam ništa govorila za razliku od sada.
laku noć svima..
laku noć svima..

- Asfodel
Možda si ipak preumoran, jer vidim da ovo nema veze s onim mojim napisanim, al dobro..Bub wrote:Davno je bilo kad sam prestao mislit što drugi misle, pogotovo nebitni ljudi, baš me brigo što Pero i Đuro misle i pričaju iza leđa. Moj stav je kome nešto smeta neka ne gleda i neka ne komentira, jer čim imaš što pričat meni iza leđa, a ne mi reći u facu, za mene ne postojiš. Pogotovo ovakve stvari koje se događaju metallicat, nije ona to birala to je jednostavno tako, a mora s time živjet i nosit se najbolje kako zna. Ne vidim ništa nelagodno, dapače svaka joj čast kako se drži do sad, jer ja do danas nisam ništa znao i kad je navodila da ima problema mislio sam da su to normalni svakodnevni problemi. Koliko god i mi muški bili tvrdi, nekad je puno lakše kad se imaš kome otvorit. Baljezgam malo sad već spavam na pola Wendigo laku noć i laku noć svima.Asfodel wrote:nelagodno mi je da svi znaju kakva sranja imam.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
metallicat, tebi treba duhovna katarza i oslobođenje duha...jebiga, što se love tiče, nisi imala sreće s tim u životu, ali treba gledat na sve trodimenzionalno...novčani dugovi nisu nikakvi lanci ni teret, to je samo virtualna stvarnost...mogućnosti je stvarno puno...za neku dublju pomoć bi trebao sjest i razgovarat s tobom
This is the Zodiac speaking.