Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
metallicat

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by metallicat » 16 Dec 2010, 15:29

i hvala vam na ''sretno''
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Dec 2010, 15:57

Bas mi je drago sto si se vratila :seksualische: a ovo za dugove se nadam da ces rjesiti sto prije :wink:
Image

Bub

Post by Bub » 16 Dec 2010, 16:20

metallicat wrote:nakon 10 dana imam opet net. ovo je više stvrano pretužno, i teško za izdržat. 10 dana nisam imala struje, i sad kad sam platila sam u dugovima do bola :( sad plus sve šta mjesečno moram, moram i vraćat dugove sljedećih 6 mj :( ajme nikad kraja ovoj mizeriji
A Bože....nisam upućen u sve detalje, ali mene rastužuje kada pročitam ovako šta, drš se. :cry:

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Dec 2010, 16:29

probaj, ako nemaš, nać cimericu/cimera, da si olakšaš plaćanja režija, ako živiš u stanu tj.
ili razmisli eventualno dic neki kredit ,ali u inozemstvu di su kamate daleko povoljnije
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2010, 17:34

ah, na kraju je istina. Sindikat me štiti i ostajem na poslu. :kokicarenje: :rock: Ma nije loše, ali to ne znači da neću prestati tražiti drugi posao.

Sada me muči jedan drugi problem, zbog kojega se zapravo ne bi trebao obazirati, ali ne znam. :( Ok, već od prvog dana se lik zakačio za mene. I s godinama shvaćam da je on jednostavno "bolesno patetična ljubomorna" osoba", odnosno, balkanac i divljak i nasilnik. Kužim da je imao tragedije u životu (bolesna žena, bio u sirotištu i slično), ali to nikako ne opravdava ponašanje. Bilo je mir, bio sam dobar prema njemu samo da nemam problema i sve to...

I danas mi, dok sam pričao s ekipom, upada u lice. Ma ignorirao sam ga jer sam mislio da se zajebava na svoj uobičajeni način, ali sam morao stati i počne mi prijetiti kako će mi razbiti pičku, i ne samo meni, nego i majci, ocu, bratu. i da me nitko neće zaštititi (uz to, popio je dosta gemišta na poslu radi proslave) i više puta mi je to naglasio. Jer sam ono rekao da je budala, pokazao ono "kurac", i da se blesavo šiša.

Istina, jesam. Ali ne njemu u lice ili prisutnosti. Rekao sam da je bedak jer mi često zna reći da sam budala blesava. Ono, tražio je nešto za novine i samo sam htio pomoći. Mislio sam da je rekao križaljka, i pričao sam s kolegom ne obraćajući se njemu. Pa nema više križaljki u novinama. Ali kolega me ispravio, samo je to malo glasnije rekao i on čuje, pa me naziva budalom blesavom i slično. A to za pokazivanje "kurca", to se ne sjećam da sam napravio njemu iza leđa. A treće, da se blesavo šiša, samo sam komentirao prijatelju (koji to više neće biti nakon ovoga) da mu ne paše ono - ima crnu gustu kosu, i sada ima naprijed u sredini ofarbano smeđe. Samo sam se zafrkavao, nikako vrijeđanje.

I nije bilo teško skužiti tko mu je rekao za takve stvari. To ću i srediti sutra s njim. Znao sam već prije da previše priča, ali ovo je prevršilo mjeru. A to što mi stalno priča kako taj kolega meni govori iza leđa. Da krivo hodam, a tek komentari na kupalištu "da sam bačva, da se samo izležavam, a ne plivam" i slično. Već godinama me ogovara iza leđa, a ja nikad nisam to radio. I nakon onoga kada me nazvao budala blesava, ja sam, dok ga nije bilo u prostoriji, počeo govoriti da je bedak, ali pred "prijateljem". i sigurno radi takvih ogovaranja nisam njemu prijetio, a još manje obitelji...

To je ono što me više smeta. To što prijeti mojoj obitelji. Meni se jebe. Neka me premlati poslije posla, baš me briga. Ali nitko neće prijetiti mojoj obitelji. I možda se ne bi trebao opterećivati time, ali opterećujem se. Jer se već jedanput potukao s starijim kolegom na poslu i bio sam prisutan (na kraju je on dobio batine) i par puta me skoro premlatio da ga šef nije zaustavio pred mnom. Ono, prigovarao sam da loše radi posao kada je sve bilo u kaosu, a on mi radi još veću štetu...

Sada, mozgam o tome i razmišljam što da napravim. Imam ono vezu da mogu dogovoriti ekipu da ga premlati poslije posla tako da će biti na bolovanju bar godinu dana. Ali prije bi bilo bolje da otiđem kod direktora i razgovaram o tome jer to se može shvatiti kao "mobbing". Jer prijetnja mi nije djelovala kao zafrkancija, i poslije kada sam nastavio pričati dalje kao da nije bilo ništa (pred drugima je to rekao) i nastavio je dalje "prijetiti". A sutra ću vidjeti kako će se ponašati, ali za mene više ne postoji. Totalno ignore. Ali to shvaćam ozbiljno i ne namjeravam biti u strahu na poslu radi njega. A već sam uspio sačuvati posao (a naravno da postoji mogućnost i da mu je zasmetalo to što ću ostati na poslu). A svjedoke imam, ali mislim da nikakve koristi od njih.

Ma otići ću sutra tijekom pauze kod direktora i razgovarati o tome. Neka me samo premlati, bez obzira na prijetnju da više nikad neću moći doći u Varaždin i da me nitko neće zaštititi ako ga još jedanput iza leđa nazovem budalom. A reakcija. Iznenadilo me to, ali ostao sam miran hladan, kao da ništa nije bilo. To mu je izgleda i zasmetalo.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Dec 2010, 17:41

ma cons zajebi,lijepo ga pretuci ili tu vezu sredi da ga drugi premlate,jer nema smisla da budeš u strahu,takvima treba direkt načiniti štetu da začepe,on će bit do kraja života takav jer očito ima problema a ti ćeš bezveze trpit prijetnje
"Im gonna touch you now." :P

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2010, 17:50

John_Ryder wrote:ma cons zajebi,lijepo ga pretuci ili tu vezu sredi da ga drugi premlate,jer nema smisla da budeš u strahu,takvima treba direkt načiniti štetu da začepe,on će bit do kraja života takav jer očito ima problema a ti ćeš bezveze trpit prijetnje
da. ma na stranu to što sam i pacifist, više me brine da se ne bi uvukao u probleme. Jer, jbg, on će znati tko ga je premlatio i muči me da li će stati na tome? Da će se smiriti i slično. Ili će biti gore, policija i slično, ili odmazda. Ma to ću učiniti u krajnjem činu. I onda poslije dati otkaz.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Dec 2010, 17:58

popričaj sutra sa šefom pa vidi što će on reći,ako ga boli briga,morat ćeš nešto učinit,možda ga ne prebit ali nekako pokazat da se zajebava sa krivom osobom 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2010, 18:01

John_Ryder wrote:popričaj sutra sa šefom pa vidi što će on reći,ako ga boli briga,morat ćeš nešto učinit,možda ga ne prebit ali nekako pokazat da se zajebava sa krivom osobom 8)
baš to. :kokicarenje: Mah, iako je viši i jači od mene (makar ono...), ja imam dosta godina u tučnjavama, čak i kao starija osoba poslije srednje. A u ovom slučaju, možda ne bi išao na šake, ali mislim da bi bio sposoban strgnuti mu zubima uho, zabiti prste u oči ili zgnječiti mu muda. Ili će biti dovoljna samo šaka u moju glavu da me obori, he. :lol:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Dec 2010, 18:12

ha ništa cons,upali bruce lee filmove,malo gledaj,vježbaj pa pokaži pred njime i ostalima ko je faca,jer ovo s uhom,mislim da bi onda postao najomraženija osoba na poslu,rađe pokaži vještine :lol: :prayer:

Bub

Post by Bub » 16 Dec 2010, 18:35

A jebote Cons s kakvim ti pangluidima radiš, nikad se nisam našao u takvoj situaciji, ali i da se slučajno nađem definitivno ne bih pognuo glavu i šutio, pogotovo da mi prijeti obitelji koja je za mene SVETINJA. Kolko vidim da taj lik puno laje, takvim ako malo pokažeš zube brzo podviju rep i odu, mislim nemoj mene slušat ti napravi što misliš da je najbolje za sebe, ali da sam ja na tvome mjestu nebi to ostalo na tome, jer ja takve stvari volim što prije riješit, a ne da moram mozgat o takvim glupostim.

Gade mi se takvi ljudi, jedino pazi da ako nije neki, pa da je bolestan na živce ili što ja znam, takvi su stvarno u stanju svašta napravit.

Scarface

Post by Scarface » 16 Dec 2010, 19:40

Cons, odjebi ga i gotovo, lik je očito bija malo nagliji nego inače jer je popija, tako da neće dok je trizan (bar se nadan). Mislin, najbolje bi bilo razbit mu zube, slomit jednu nogu i ruku i iscipelarit ga, ali bolje rješenje je pustit ga na miru. Ionako ga vlastiti demoni izjedaju brže nego bilo koji tumor. Nek ti to bude utjeha. Naravno, u samoobrani stvari su suprotne, tad se ide do kraja, pogotovo ako ti je obitlj u pitanju.

A moj ti je savjet u vezi posla da šta prije nađeš drugi, jer ova ti ekipa očito ne paše i najbolje je ne mučit se nego otić di ti je bolje. Ako baš bude nemoguće nać nešto pristojno, onda je zajeb, al mislin da ćeš uspit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 16 Dec 2010, 19:47

Decadentor wrote:Bas mi je drago sto si se vratila :seksualische: a ovo za dugove se nadam da ces rjesiti sto prije :wink:
rješit ću ih za točno 6mj, počevši od 05.01..još me više rastužuje što sam morala pitat prijatelje koji također nemaju, a jedan mi je dao doslovno sve što ima.
Bub wrote:A Bože....nisam upućen u sve detalje, ali mene rastužuje kada pročitam ovako šta, drš se. :cry:
nisam nikad previše pisala o tome, al imam već godinama probleme, naravno što se para tiče. ono što je po ljeti bilo i ovo je vrhunac.
maddjuro wrote:probaj, ako nemaš, nać cimericu/cimera, da si olakšaš plaćanja režija, ako živiš u stanu tj.
ili razmisli eventualno dic neki kredit ,ali u inozemstvu di su kamate daleko povoljnije
a nemogu jer živim s mamom. da odem morala bi sebi i jnoj plaćat, znači duplo + što imam sad ove dugove moram svaki mjesec plaćat poreznoj upravi da nam ne uzmu stan i auto. za sad nema izlaza osim trenutno davanje više od pol plaće svaki mj dok ne isplatim ovo zadnje. poreznoj po ovom ne bi isplatila doslovno 20godina.
glupo mi što se jadam ovoliko, al nemogu ponekad više. uvijek samo gore i gore. mrzim kad mi netko kaže kako će bit bolje. i tako već 5 god, a samo je gore..
Image

Ašow

Post by Ašow » 16 Dec 2010, 19:54

Ja bi mu jebo mater. Iskreno.
Pun krtz puta sam se sreo s takvim panjevima na poslovima koje sam radio.
kao ja mlad i kršan i tak to. I onda podjebavaju i seru ti kak ne znas radit itd.
Al lijepo odbrusiš i ciao.
Moj ugovor o djelu bude na 2 mjeseca, piše da nemogu dobiti otkaz ako ne zajebem, pa ćemo vidjeti komu će biti bolje kada se sve završi. :)
poštuj one koji tebe poštuju.
--------
Last.fm

Ašow

Post by Ašow » 16 Dec 2010, 19:55

@metallicat
bit ce bolje, samo glavu gore.
Znam da tupavo zvuci, ali samo glavu gore.
--------
Last.fm

Locked