Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Wendigo » 07 Nov 2011, 07:58

Asfodel wrote:To što nema sankcija za spoilere. Kad se već ne smije metak u čelo, bar bi mogao ban neki
permanentni ban. opet će suddenly započeti srat govna nakon mjesec dana hlađenja, budite sigurni.

OT: povratak u sivu kolotečinu zvanu hrvatska / zagreb.

elrania

Post by elrania » 07 Nov 2011, 21:47

neumjerenost u jelu. sad čak neš ok skuham i fino je za jest pa se natovim ko životinja i onda slijedi jaukanje. :?

i spava mi se odvratno...ni ovaj ponedjeljak niš od filmova..

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Nov 2011, 21:53

jutarnje buđenje
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

callac

Post by callac » 07 Nov 2011, 22:29

jedna rečenica me spustila na zemlju i probudila iz iluzije u kojoj sam već neko vrijeme. onaj osjećaj kad ti se snovi sruše, al ne zato što nisi dobio priliku nego zato što u stvari nisi dovoljno dobar, toliko jednostavno.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Decadentor

Post by Decadentor » 07 Nov 2011, 22:57

callac wrote:jedna rečenica me spustila na zemlju i probudila iz iluzije u kojoj sam već neko vrijeme. onaj osjećaj kad ti se snovi sruše, al ne zato što nisi dobio priliku nego zato što u stvari nisi dovoljno dobar, toliko jednostavno.
znam kako ti je, samo sto meni nisu drugi rekli...
Image

callac

Post by callac » 08 Nov 2011, 00:05

Decadentor wrote:
callac wrote:jedna rečenica me spustila na zemlju i probudila iz iluzije u kojoj sam već neko vrijeme. onaj osjećaj kad ti se snovi sruše, al ne zato što nisi dobio priliku nego zato što u stvari nisi dovoljno dobar, toliko jednostavno.
ah, znala sam ja i sama, al nekako sam se nadala da mooožda ipak nije tako.
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 08 Nov 2011, 00:08

callac wrote:
Decadentor wrote:
A da ipak odjebeš to spuštanje i nastaviš putem kojim si i krenula? Jebeš sve, sve je ionako sranje i jad i čemer, iluzija je super stvar.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 08 Nov 2011, 00:11

@Ghost, rado bi ja, al za to bi se trebala ponovno roditi kao muško :|
If one of them is dead.

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Nov 2011, 00:13

callac wrote:
Decadentor wrote:
vjerovatno je nesto sa bendom.. necuse uplitat, no moram ti bit iskren da su mi drazi nepoznati bandovi koji rulaju nego veci prodani....
tako da :supz:
i da ja se jos uvjek nadam napravit album koji ce bit aww :facepalm: onak vjerovatno bi i mogo da nisam ovako odvratno ljen... zadnji puta drzo gitru napusen, a prije toga nisam mj dana.... ko mi je kriv :lol:
u jbt sa sam svast vamo napiso, uglavnom drzi se, sve je u glavi, al sve just believe :wink:
Image

Scarface

Post by Scarface » 08 Nov 2011, 00:13

callac wrote:@Ghost, rado bi ja, al za to bi se trebala ponovno roditi kao muško :|
Molin te nemoj tako razmišljat. San nikad ne može bit srušen, u tome i jest njegova lipota.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Alastorus

Post by Alastorus » 08 Nov 2011, 00:16

@Callac - jedna se vrata zatvore, druga se otvore, uvijek postoji nešto što kompenzira ovo što nije prošlo, bit je ravnoteže, ne očajavaj, sve dođe na svoje :goodman:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

callac

Post by callac » 08 Nov 2011, 00:16

yup, bend, al ne moj matični nego novi u koji su me zvali da pjevam. imaju presavršene pjesme, muzika, riječi, glazbenici su samo takvi, ALI moj glas uopće ne paše na to. Nisu mi to oni rekli već netko drugi. I sama to kužim i sad vijećam dal da se uopće pojavim na sljedećoj probi, najrađe bih odustala dok i oni ne skuže da ne vrijedim kurcu
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 08 Nov 2011, 00:19

callac wrote:yup, bend, al ne moj matični nego novi u koji su me zvali da pjevam. imaju presavršene pjesme, muzika, riječi, glazbenici su samo takvi, ALI moj glas uopće ne paše na to. Nisu mi to oni rekli već netko drugi. I sama to kužim i sad vijećam dal da se uopće pojavim na sljedećoj probi, najrađe bih odustala dok i oni ne skuže da ne vrijedim kurcu
Pa niko nije kameleon. Misliš da ja mogu bilo di svirat (dobro, ja konkretno mogu jer san prejeben-šala, šala) :zubifale: Svaki stil ima svoja obilježja i metal bubnjar ajmo reć ne može da ga jebeš u jazz, može on to odradit il tako nešto, al kad nije to to, onda nije to to. Imaš super glas i amen. Neću više uopće pričat o ovoj temi jer će ispast ljigavo bacanje komplimenata, al molin te prekini pričat gluposti. :)

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Nov 2011, 07:45

fejs me jebe, očito je prezahtjevno za njega preraspodijeliti par fotki :skrujufakju:
sve me više mami tumblr, ovo je takvo smeće kako su ga složili da je to nevjerojatno :toimonster:
Image

Josef K

Post by Josef K » 08 Nov 2011, 08:38

Jane Doe wrote:fejs me jebe, očito je prezahtjevno za njega preraspodijeliti par fotki :skrujufakju:
sve me više mami tumblr, ovo je takvo smeće kako su ga složili da je to nevjerojatno :toimonster:
Napravi ga! I followaj me :zubifale:

Post Reply