Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
Re: Last Post Wins !!!11one
Ti očito nikad nisi bio u busu u kojem se ljudi tuku 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Viruj mi, nema situacije koju nisan doživija u busu (pogotovo u ovome šta vozi svakih 20 minuti na relaciji Trogir- Split, ovaj je bija elitni direktni), al ovo mi je milijun puta gore od lika koji piša po vratima i retardiranih debila koji napastuju curice po busu (al stvarno su retardirani, maloumni, štagod).Asfodel wrote:Ti očito nikad nisi bio u busu u kojem se ljudi tuku
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ma razumijem, i kad sama vidim takve hihoćuće kučke u busu dođe mi da ubijem i sebe i njih. I slučajnog prolaznika.. (kolateralne žrtve su neizbježne)
- callac
totalno kužim frustraciju, ja bi se i ranije okrenula!!
i to se vjerojatno i namjerno tak deru i cerekaju, čist da budu primjećene..klasična potreba cura koje izgledaju zakurac pa na taj način privlače pažnju, vidjela mali milion puta
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ne ne skužila sam što je najiritantnije! Neodgojena djeca (i mladež) koji nisu čuli za slušalice pa u prijevoznom sredstvu puštaju s moba glasno muziku da mi svi možemo slušat
Nije li to divno od njih. To treba zakonom kažnjavat.
- Scarface
Asfodel wrote:Ne ne skužila sam što je najiritantnije! Neodgojena djeca (i mladež) koji nisu čuli za slušalice pa u prijevoznom sredstvu puštaju s moba glasno muziku da mi svi možemo slušat![]()
Da, i to pogotovo cajke. Cccc.... Ah, kad bi postoja neki divni deatomizator...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- John_Ryder
svašta vidio u busevima/tramvajima,zato ja fino kad se vozim imam slušalice i slušam mjuzu 
edit: baš se sjetio tipa koji se usred trama saginjao i lizao ženske po cipelama
pa do cigana koji upadaju s harmonikom i pjevaju i sviraju,pa 20 cigana koji idu po noćnima i traže žrtvu (uvijek jednu osobu) pa se idu tuć,pa do pijanaca,ma ima svega
edit: baš se sjetio tipa koji se usred trama saginjao i lizao ženske po cipelama
"Im gonna touch you now." 
- maddjuro
danas mi baš rekoa drug, da je nedavno u ovom mc-u u heinzlovoj cigić se "istovario" u onome toboganu i onda se po tome išao spuštati niz tobogan, tako da je ostao jedan "ljepi" smeđi trag koji je trebalo šlaufirati
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
maddjuro wrote:danas mi baš rekoa drug, da je nedavno u ovom mc-u u heinzlovoj cigić se "istovario" u onome toboganu i onda se po tome išao spuštati niz tobogan, tako da je ostao jedan "ljepi" smeđi trag koji je trebalo šlaufirati

- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
maddjuro wrote:danas mi baš rekoa drug, da je nedavno u ovom mc-u u heinzlovoj cigić se "istovario" u onome toboganu i onda se po tome išao spuštati niz tobogan, tako da je ostao jedan "ljepi" smeđi trag koji je trebalo šlaufirati
We're all mad here...
- Ašow
Cigo car, nema šta.
Neće na tobogan prije no što se posere na njega. Ovak se osjeća ko kod kuće.
Neće na tobogan prije no što se posere na njega. Ovak se osjeća ko kod kuće.
- john_constantine
ah, to me najviše nervira u vlakovima gdje moram svaki dan putovati. Nešto je zadnjih nekoliko tjedna bilo i security službenika koji su smirivali previše bučne mlade, he. Vjerojatno zbog toga što su neki doslovce potrgali vrata kupea. Ma više me nervira neki stari penzioner ili koji je već kurac... ono, ljeti se skine do pasa i tako hoda po vagonu gdje ima svoj kupe.Asfodel wrote:Ne ne skužila sam što je najiritantnije! Neodgojena djeca (i mladež) koji nisu čuli za slušalice pa u prijevoznom sredstvu puštaju s moba glasno muziku da mi svi možemo slušat![]()
Kao srednjoškolac sam najviše mrzio sjediti kraj starih ljudi. Ono, mrzli su kao da su ih izvukli iz hladnjaka, i imaju taj neugodni miris. Srećom, kada se vraćam, nema pretjerano putnika... Povremeno koji divljaci koji divljaju ili glasno pričaju.
Michel puši karu.
- john_constantine
phu, baš mislim kako već nekoliko godina nisam gledao Robocopa. Moram ga iznova pogledati, pregenijalano remek djelo.
A tek 2013. godine je najavljen remake...
A bar imam nekakvu miniseriju Robocop za pogledati.
A bar imam nekakvu miniseriju Robocop za pogledati.
Michel puši karu.