Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Asfodel

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Asfodel » 20 Oct 2010, 22:23

Ti očito nikad nisi bio u busu u kojem se ljudi tuku :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2010, 22:25

Asfodel wrote:Ti očito nikad nisi bio u busu u kojem se ljudi tuku :lol:
Viruj mi, nema situacije koju nisan doživija u busu (pogotovo u ovome šta vozi svakih 20 minuti na relaciji Trogir- Split, ovaj je bija elitni direktni), al ovo mi je milijun puta gore od lika koji piša po vratima i retardiranih debila koji napastuju curice po busu (al stvarno su retardirani, maloumni, štagod).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Oct 2010, 22:28

Ma razumijem, i kad sama vidim takve hihoćuće kučke u busu dođe mi da ubijem i sebe i njih. I slučajnog prolaznika.. (kolateralne žrtve su neizbježne)

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 22:28

totalno kužim frustraciju, ja bi se i ranije okrenula!! :lol: i to se vjerojatno i namjerno tak deru i cerekaju, čist da budu primjećene..klasična potreba cura koje izgledaju zakurac pa na taj način privlače pažnju, vidjela mali milion puta
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Oct 2010, 22:33

Ne ne skužila sam što je najiritantnije! Neodgojena djeca (i mladež) koji nisu čuli za slušalice pa u prijevoznom sredstvu puštaju s moba glasno muziku da mi svi možemo slušat :D
Nije li to divno od njih. To treba zakonom kažnjavat.

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2010, 22:37

Asfodel wrote:Ne ne skužila sam što je najiritantnije! Neodgojena djeca (i mladež) koji nisu čuli za slušalice pa u prijevoznom sredstvu puštaju s moba glasno muziku da mi svi možemo slušat :D

Da, i to pogotovo cajke. Cccc.... Ah, kad bi postoja neki divni deatomizator...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Sammy

Post by Sammy » 21 Oct 2010, 10:14

jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Oct 2010, 11:08

svašta vidio u busevima/tramvajima,zato ja fino kad se vozim imam slušalice i slušam mjuzu :kokicarenje:

edit: baš se sjetio tipa koji se usred trama saginjao i lizao ženske po cipelama :lol: pa do cigana koji upadaju s harmonikom i pjevaju i sviraju,pa 20 cigana koji idu po noćnima i traže žrtvu (uvijek jednu osobu) pa se idu tuć,pa do pijanaca,ma ima svega
"Im gonna touch you now." :P

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Oct 2010, 15:19

danas mi baš rekoa drug, da je nedavno u ovom mc-u u heinzlovoj cigić se "istovario" u onome toboganu i onda se po tome išao spuštati niz tobogan, tako da je ostao jedan "ljepi" smeđi trag koji je trebalo šlaufirati
I may be an idiot, but i am no fool.

Decadentor

Post by Decadentor » 21 Oct 2010, 15:25

maddjuro wrote:danas mi baš rekoa drug, da je nedavno u ovom mc-u u heinzlovoj cigić se "istovario" u onome toboganu i onda se po tome išao spuštati niz tobogan, tako da je ostao jedan "ljepi" smeđi trag koji je trebalo šlaufirati
:prayer: :prayer: :lol: :lol:
Image

Bub

Post by Bub » 21 Oct 2010, 15:32

:zubifale: :zubifale:

Andrej

Post by Andrej » 21 Oct 2010, 15:37

maddjuro wrote:danas mi baš rekoa drug, da je nedavno u ovom mc-u u heinzlovoj cigić se "istovario" u onome toboganu i onda se po tome išao spuštati niz tobogan, tako da je ostao jedan "ljepi" smeđi trag koji je trebalo šlaufirati
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 21 Oct 2010, 16:07

Cigo car, nema šta.
Neće na tobogan prije no što se posere na njega. Ovak se osjeća ko kod kuće.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Oct 2010, 17:56

Asfodel wrote:Ne ne skužila sam što je najiritantnije! Neodgojena djeca (i mladež) koji nisu čuli za slušalice pa u prijevoznom sredstvu puštaju s moba glasno muziku da mi svi možemo slušat :D
ah, to me najviše nervira u vlakovima gdje moram svaki dan putovati. Nešto je zadnjih nekoliko tjedna bilo i security službenika koji su smirivali previše bučne mlade, he. Vjerojatno zbog toga što su neki doslovce potrgali vrata kupea. Ma više me nervira neki stari penzioner ili koji je već kurac... ono, ljeti se skine do pasa i tako hoda po vagonu gdje ima svoj kupe. :facepalm: Jbt, nije važno koliko ima godina, spol i slično, ali nekulturno je i ogavno vidjeti čovjeka golog do pasa u vlaku. A tek njegovo "pljuvanje" s otvorenim vratima wc - a... Ili kada su bile vrućine. Pa samo otvara vrata kupea i kriči "aaah", pa ide dalje "aaah", pa ide dalje "jaaoo..."... :facepalm:

Kao srednjoškolac sam najviše mrzio sjediti kraj starih ljudi. Ono, mrzli su kao da su ih izvukli iz hladnjaka, i imaju taj neugodni miris. Srećom, kada se vraćam, nema pretjerano putnika... Povremeno koji divljaci koji divljaju ili glasno pričaju. :kokicarenje:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Oct 2010, 20:10

phu, baš mislim kako već nekoliko godina nisam gledao Robocopa. Moram ga iznova pogledati, pregenijalano remek djelo. :prayer: A tek 2013. godine je najavljen remake...

A bar imam nekakvu miniseriju Robocop za pogledati.
Michel puši karu.

Locked