Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
he, i iskrica se počela naplaćivati.
Ma ako hoćete premium, dođe mi na gmail nakon dugog nekorištenja informacija o tome, da imam 14 dana premium besplatno. Osim povlačenja nepotrebnih poruka, videofona i telefonskih razgovora, ostalo je smeće... a tamo blogovi kao propadaju.
Bar sam našao kako izbrisati account.
Michel puši karu.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Andrej
- metallicat
- Decadentor
Machetemetallicat wrote:dan. danas se u kino ide gledat machete i egzorcizam, napokon![]()

- John_Ryder
- metallicat
- Ašow
jebote, u ovoj mojoj vukojebini samo što ne repriziraju titanic u kinu mater im jebem
- Bub
Đole dolazi u Osijek 27.11.

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Hoće da padne jedno napijanje i dranje na jednoj pesmi za tvog druga Andreja?Bub wrote:Đole dolazi u Osijek 27.11.![]()
We're all mad here...
- Bub
Pih još pitaš, ma naravno da hoćuAndrej wrote:Hoće da padne jedno napijanje i dranje na jednoj pesmi za tvog druga Andreja?Bub wrote:Đole dolazi u Osijek 27.11.![]()
![]()
Prikazivat će "Kao rani mraz" film, a dan poslije će biti koncert, samo kužim da će biti fancy tipa sjedenje, slušanje njegovih priči, pjevanje i pljeskanje.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Pa brate moj, onda pljesni po guzi neku mladu mamu, kladim se da će ih biti podostaBub wrote: Prikazivat će "Kao rani mraz" film, a dan poslije će biti koncert, samo kužim da će biti fancy tipa sjedenje, slušanje njegovih priči, pjevanje i pljeskanje.
We're all mad here...
- Bub
- Andrej
- Scarface
E da, ne smin ovo zaboravit. Putujući prema Trogiru busom koji vozi od Splita do Zadra (pa je bija pun Zadrana i Šibenčana) bija san prisiljen tih pola sta slušat dvi uvjerljivo najiritantije kučke koje san ikad, igdi, u bilo kojoj fakin dimenziji vidija. Strašno!!! Imaju po 20 godina a eeeej, pričaju ka napaljene ljigave 15-godišnjakinje. Znate ono, svaka jebena rečenica im završava s nekim uzdahom i sa hihotanjem. Samo zamislite najgluplji stereotip odvratnih tinejdžerki iz milijun i jedne teen rom. komedije, i onda to pomnožite s 1000 i dobit ćete njihovo ponašanje. Pričale su cilo jebeno vrime o nekom Mati, Luki i Marinu i bez prestanka komentirale koji je od njih bolji u bilo čemu, zgodniji, lipši, spretniji, pametniji i šta već ne. Sidile su iza mene, pa im nisan vidija lica- e al sve dok nismo stigli u Trogir i kad san se konačno moga okrenit za izać i tad san moga vidit koje su to dvi ružne koze (gle iznenađenja)! Uputija san im brzi hladni pogled pun mržnje i prijezira i vidija san im na licima strah i zabezeknutost. Nadan se da su zašutile bar na minut, jebote!!! Bar za druge putnike koji i dalje moraju trpit njihovo iritantno brbljanje. Sramota!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.