Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 10 Oct 2010, 22:29

sedamdesetih se u americi prvi put povukla riječ 'bolest' kao med. termin u opisu homoseksualnosti, te niti jedan psihijatar neće takvo što reć za homoseksualca.
takvo što se naglasilo i na predavanjima iz biološke tokom dijela o spolnosti pa se ne osjećam da govorim nešto pogrešno, ako odbijam te ljude tako etiketirati.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 22:31

elrania wrote:sedamdesetih se u americi prvi put povukla riječ 'bolest' kao med. termin u opisu homoseksualnosti, te niti jedan psihijatar neće takvo što reć za homoseksualca.
takvo što se naglasilo i na predavanjima iz biološke tokom dijela o spolnosti pa se ne osjećam da govorim nešto pogrešno, ako odbijam te ljude tako etiketirati.

Neće jer je to društveni neprihvatljivo, al šta koji misli, e tu je već druga stvar u pitanju. I to ne meljen bezveze, već znan iz prve ruke.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 22:35

Meni osobno je NEONACIST gori od PEDOFILA.
Zasto?
Pa koliko god glupo i debilno zvucalo-PEDOFIL je BOLESNA osoba koja misli da cini dobro sebi i zrtvi kad je napastuje...Dok NEONACIST potpuno svjesno cini zlo (karikiram) ROMSKOJ CURICI DOK JOJ GLAVU LOMI "MARTOM".
Znaci,radije osakatit skinjare nego kastrirat pedofile.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 22:39

BTW-Evo mene nakon dugo vremena,nadam se da cu sa nekim ljudima zakopati ratne sjekire iz proslosti i da ce biti puno manje rasprava nego prije :wink:

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 22:39

GreenHornet wrote:Meni osobno je NEONACIST gori od PEDOFILA.
Zasto?
Pa koliko god glupo i debilno zvucalo-PEDOFIL je BOLESNA osoba koja misli da cini dobro sebi i zrtvi kad je napastuje...Dok NEONACIST potpuno svjesno cini zlo (karikiram) ROMSKOJ CURICI DOK JOJ GLAVU LOMI "MARTOM".
otkud ti u pola tri? :lol:
nego, daj te takve komentare sačuvaj za zid na fejsbuku...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 22:40

callac wrote:
GreenHornet wrote:Meni osobno je NEONACIST gori od PEDOFILA.
Zasto?
nego, daj te takve komentare sačuvaj za zid na fejsbuku...
jbg-a kad sam vec uletio na raspravu o sukobima na gay paradi,pa.. :mrgreen:

Bub

Post by Bub » 10 Oct 2010, 22:47

Kako nije bolest, zamjeniti prekrasno žensko tijelo za muško dlakavo WTF, al dobro to je moje osobno mišljenje i to me ne čini lošom osobom, ali ako već jesi derpe nemam ništa protiv, ali ne izlazi na vidjelo i ne hvali se s time, ostani kod kuće ili idi na mjesta gdje se osjećaš ugodno, ja sigurno neću ići u gay bar. Za djecu ako uspijete napravit jedan drugome može, posvajanje nikako, jer će vrlo vjerojatno to djete biti predmet lošega u svome odrastanju i to će utjecat na njega, te će isto vjerojatno biti gay ili ne daj Bože nešto gore.

Meni ne smetaju, ali ih ne volim i treba to držati na distanci...ovo što se desilo u BG je loše, jer nasilje to neće riješit, ali opet sami su to tražili. Koja je svrha sad što se tih 100tinjak ljudi prošetalo, samo su napravili još goru stvar, a to im je izgleda i bio cilj.

elrania

Post by elrania » 10 Oct 2010, 22:55

Bub wrote:te će isto vjerojatno biti gay ili ne daj Bože nešto gore.
na jednom se slučaju (gdje su muški blizanci odgajani tak da je jedan bio dječak, a drugi zbog spaljenog penisa morao biti operiran u djevojčicu ko novorođenče i nije znao da je rođen ko muško) pokazalo da je u pitanju utjecaj hormona, a ne toga jel te se odgaja da voliš muško il žensko.

ono što se lako može desiti je diskriminacija od strane neuke sredine zbog toga tko i što su mu roditelji.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 22:57

elrania wrote:
na jednom se slučaju (gdje su muški blizanci odgajani tak da je jedan bio dječak, a drugi zbog spaljenog penisa morao biti operiran u djevojčicu ko novorođenče i nije znao da je rođen ko muško) pokazalo da je u pitanju utjecaj hormona, a ne toga jel te se odgaja da voliš muško il žensko.

ono što se lako može desiti je diskriminacija od strane neuke sredine zbog toga tko i što su mu roditelji.

Evo ja bi ga prvi diskriminira i sigruno se ne bi družija s njim. Uf, kako san grozan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 10 Oct 2010, 22:57

strašan.

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 23:01

Scarface wrote:
elrania wrote:

Evo ja bi ga prvi diskriminira i sigruno se ne bi družija s njim. Uf, kako san grozan.
Ponekad mi se čini da ti namjerno kontriraš da stvarno ispadne kako ti sve mrziš...a ako je stvarno tako, dođe mi da te zagrlim i pružim malo ljubavi :goodman:
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 23:03

Bub wrote:Kako nije bolest, zamjeniti prekrasno žensko tijelo za muško dlakavo WTF, al dobro to je moje osobno mišljenje i to me ne čini lošom osobom, ali ako već jesi derpe nemam ništa protiv, ali ne izlazi na vidjelo i ne hvali se s time, ostani kod kuće ili idi na mjesta gdje se osjećaš ugodno, ja sigurno neću ići u gay bar. Za djecu ako uspijete napravit jedan drugome može, posvajanje nikako, jer će vrlo vjerojatno to djete biti predmet lošega u svome odrastanju i to će utjecat na njega, te će isto vjerojatno biti gay ili ne daj Bože nešto gore.

Meni ne smetaju, ali ih ne volim i treba to držati na distanci...ovo što se desilo u BG je loše, jer nasilje to neće riješit, ali opet sami su to tražili. Koja je svrha sad što se tih 100tinjak ljudi prošetalo, samo su napravili još goru stvar, a to im je izgleda i bio cilj.
Ne znam Bub, stvarno se ne usuđujem da ikoga etiketiram ili mu lepim prideve dok ga dobro ne upoznam. To što se neko jebe u dupe, ne znači da je loš čovek, nego ga samo svrbi tamo gde tebe i mene ne.
Iskreno, pre bih voleo da su mi prve komšije pederi nego neki kriminalci i ubice.
Samo, ovo danas nije imalo nikakve veze sa nečijim opredeljenjem.
Stavili su sebe ispred svih i udri po svaku cenu u lonac, da svi čuju.
Ok, to što te ne vole, ne znači da treba da se kriješ, ali brate mili.....
Mene je više iznervirala druga strana i smrdljiva vlast koja sve ovo jako dobro koristi u propagandne svrhe.
Evo, ja nisam peder, ne volim ih, ali ih ne mrzim i tačka.
Sve bi ovo imalo smisao da živim u zemlji u kojoj je najveći problem inflacija od 0,05% ili da li će gostovati Metalika u decembru.
Ne brate. Ja živim u zemlji, u kojoj ljudi jebano umiru od gladi, vlast nas jebe ko magarce čije su noge u blatu, pola ljudi nema posao, druga polovina radi na crno, klinci se bodu noževima za 5 evra, a najveći publicitet dobije 100 čikica i devojčica sa šarenim zastavama.
Ko je ovde lud? Ko to vređa moju inteligenciju?
Svi smo ispali glupi, i mi strejt i oni gejevi, jer smo izmanipulisani ko poslednja stoka.
Ko je profitirao? Pa vlast brate mili.
Leba i igara, da stoka ne razmišlja što mu je frižider prazan, a na granici ga gledaju ko Bin Ladena.
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 23:04

Callac, ne pretjeruj.

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 23:05

Scarface wrote:Callac, ne pretjeruj.
:heart:
:lol:
If one of them is dead.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 23:06

@Andrej
Zasto se onda 6 tisuca ljudi (koliko je prema hrv portalima danas u Bg bilo huligana) ne skupi i organizira prosvjede/nerede protiv aktualne stranke i samim time vlasti u Srbiji?Bez uvrede ali objektivno-skupe se samo kad treba "branit cast" ratnih zlocinaca ili oko Kosova?

Locked