Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
callac

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by callac » 07 Oct 2010, 09:25

Sammy wrote:
Zadro wrote:Stari našo cigarete u bratovoj jakni. Veselo :mrgreen:
uh..ja sam cekam kad ce se to meni desit :mrgreen:
nikad nevolim kad mi neko sere, vise mi pase zabrana neg kad mi sjedne i sere neki kurac pol sata, to mi nest najgore :)

ot: produzeni vikend :supz: ..al treba se dic ujutro u 10, pa pit kod frenda :|
Zato ja imam najbolje starce koje neki tinejđžer može poželjeti: sa 14 godina (taman sam krenula u srednju školu) sam rekla starcima da pušim i sve je prošlo ok-tata je rekao da bolje da pušim tu pred njima nego da se skrivam i neš zapalim ili da kao on trošim novac na cigarete kad ga dobijem za užinu u školi, ovako sam dobivala i malo veći đžeparac :D Osim toga, u slučaju da su mi mislili srati, uvijek sam imala nešto šta će ih razoružati-moji su se upoznali na način da je moja mama sa tadašnjih 15 godina došla do tate (koji je imao 16) u parku i pitala "imaš šibice'" :supz:
godinu dana kasnije, rodila se moja sestra :P priča završena :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 07 Oct 2010, 09:33

callac wrote: Zato ja imam najbolje starce koje neki tinejđžer može poželjeti...
Zato si i normalna osoba. Mene moji nikada popreko nisu pogledali, a ne daj Bože nešto gore. Doduše, malo su freek likovi, tako da nikada nisam čuo svađu u kuči, samo se smeju po ceo dan i zajebavaju. Naravno, gledam da im sve to na najlepši mogući način vratim, nikada ih nisam uvredio, opsovao, slagao itd.... I slušam ih ko klinac. :partyman:
We're all mad here...

callac

Post by callac » 07 Oct 2010, 09:39

Andrej wrote:
callac wrote: Zato ja imam najbolje starce koje neki tinejđžer može poželjeti...
Zato si i normalna osoba. Mene moji nikada popreko nisu pogledali, a ne daj Bože nešto gore. Doduše, malo su freek likovi, tako da nikada nisam čuo svađu u kuči, samo se smeju po ceo dan i zajebavaju. Naravno, gledam da im sve to na najlepši mogući način vratim, nikada ih nisam uvredio, opsovao, slagao itd.... I slušam ih ko klinac. :partyman:
također, baš zbog tolikog povjerenja koje su imali u sve nas, nikad ih nismo razočarali! Pred njima nisam imala tajni, znalo se s kim sam, gdje i do kada...najbolje kad je moja gazdarica zvala mog tatu na razgovor-o tome kako ja imam dečka :lol: na kraju je tata njoj održao bukvicu, a ja se sa strane kesila :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 07 Oct 2010, 09:43

callac wrote: također, baš zbog tolikog povjerenja koje su imali u sve nas, nikad ih nismo razočarali! Pred njima nisam imala tajni, znalo se s kim sam, gdje i do kada...najbolje kad je moja gazdarica zvala mog tatu na razgovor-o tome kako ja imam dečka :lol: na kraju je tata njoj održao bukvicu, a ja se sa strane kesila :lol:
Ma samo je bila ljubomorna, rospija matora zgužvana. To je bio njen tajni plan da ti ga otme :lol:
Ja bih nju po kratkom postupku :axe:
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 07 Oct 2010, 11:02

Moji su toliko kul da su puštali da mi prijatelji puše travu u stanu na 1. katu kad san ja slavija rođendan. Dok ja to ne radin, nije ih briga ako se družim s ljudima koji to rade.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Oct 2010, 11:35

Moji meni sve dopuštaju.Kraj priče.Ajd jedino se kao nesmijem drogirat al ok.. :lol:
"Im gonna touch you now." :P

boyko

Post by boyko » 07 Oct 2010, 12:36

ja nijednom u životu nisam u kazni bil nit su mi ikad starci zabranili nekaj,al sam zato batine svaki čas dobil.kad sam po cele dane samo sranja delal :zubifale:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

elrania

Post by elrania » 07 Oct 2010, 16:00

moja je mama pak poprilično rigorozna i odlučna u tome da odgajanje treba provoditi po onom 'stakleno zvono' postupku i da iako sam prešla 20. još uvijek ima obavezu odgajati.
nije nikada bilo batina, al je zato verbalno jako žestoko, jer se branilo sve živo, no na neki način shvaćam zašto to radi, te se trudim imati razumijevanja, jer me sad baš ni nema doma pa se ne utječe s tim toliko na mene i zadovoljna sam što sam nakon svega ispala uglavnom normalna. :lol:

a i nadam se da ću zahvaljujući ovome sada znati jednog dana kako bolje sa svojom djecom, ako ih bude.

Ašow

Post by Ašow » 07 Oct 2010, 17:03

boyko wrote:ja nijednom u životu nisam u kazni bil nit su mi ikad starci zabranili nekaj,al sam zato batine svaki čas dobil.kad sam po cele dane samo sranja delal :zubifale:
Kod mene ništ. Majka zna govorit nest tipa "Da sam te više tukla, ne bi ti sad takav bio." Je. Moš si mislit :lol:
--------
Last.fm

Sammy

Post by Sammy » 07 Oct 2010, 18:16

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 07 Oct 2010, 18:24

Ašow wrote:
boyko wrote:ja nijednom u životu nisam u kazni bil nit su mi ikad starci zabranili nekaj,al sam zato batine svaki čas dobil.kad sam po cele dane samo sranja delal :zubifale:
Kod mene ništ. Majka zna govorit nest tipa "Da sam te više tukla, ne bi ti sad takav bio." Je. Moš si mislit :lol:
mene moja bome je, al nije niš postigla s tim, osim da ju baš nemam rad ( mislim, ne toliko koliko bi, da me nije) :lol: ne fali mi uopće
Image

Ašow

Post by Ašow » 07 Oct 2010, 18:28

Ma, to sto sam samar dva pozobo ne računam i kao klinac po dupetu.
Neg ono, sve je stvar razgovora. I to je to.
--------
Last.fm

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 07 Oct 2010, 18:29

Večeras brucošijada 8)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 07 Oct 2010, 19:26

DrugsBunny wrote:Večeras brucošijada 8)
Ipak neć ić, osjećam se blago bolesno.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Bub

Post by Bub » 07 Oct 2010, 21:05

Dosadno jeee, a ne da mi se gledat nikakav film!!

Locked