Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Scarface

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Scarface » 05 Oct 2010, 22:30

Asfodel wrote:@Ghost - pitao si Što mislite o tome? pa je žena odgovorila što misli :lol:

..što me podsjetilo na jednu upitno moralnu situaciju koju postavlja film Hable con ella. Zanimljiva je i sa znanstvenog gledišta, ne samo s moralnog.
Al nisan reka da ja neću više ništa mislit. :evil:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 05 Oct 2010, 22:33

Ghostface wrote:Čemu uopće spominjanje toga, kao da svi nemaju neko viđenje šta je iza.
spomenula sam jer se ne slažem s onim što sam quotala iz tvog prvog posta. bilo je ili pustiti na miru ili bar ostaviti neki komentar kad već postavljaš pitanje pa mi je djelovalo ljepšim bar kratko sudjelovati.
Po čemu bi tebi bilo onda lakše prosudit i donit odluku u ovakvim situacijama ukoliko ne misliš da u tvom viđenju ima nekih temelja, a takav se dojam stiječe iza korištenja riči sigurnost, pa makar i u navodnicima?
sigurnost je u navodnicima, jer mi je za očekivati da će me se u slučaju nekog odgovora odmah za to hvatati i kontrirati nečim poput pitanja gdje sam ja to sebe uvjerila u nešto, pokupila garanciju da je to sve tako itd. pa je ovo neki jalavi način da bar to izbjegnem.
ne želim takve stvari pričati ili slučajno uć u diskusiju oko toga iz nekih razloga, no temelji zašto sam se usudila to reć postoje. (bar u mojoj glavi, jel)
slažem se da ovako objektivno gledajući izjava ne djeluje prebistro, no htjela sam samo reć svoje stajalište o onom tvom koje i je realno i smisleno, no ipak se ne slažem s njim, ako uzmem u obzir onu stvar iz članka.

žao mi je što se sad moram opravdavati oko toga, jer mi bilo kakvo objašnjavanje djeluje besmisleno i nepotrebno i ni najmanje zanimljivo nekome za čitanje, no ne želim da se zbog ovakvih osobnih stajališta podbada.
:|

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 05 Oct 2010, 22:41

jel to nešto u zraku ovih dana? pun mjesec? :mrgreen:

Scarface

Post by Scarface » 05 Oct 2010, 22:43

elrania wrote: ne želim takve stvari pričati ili slučajno uć u diskusiju oko toga iz nekih razloga, no temelji zašto sam se usudila to reć postoje. (bar u mojoj glavi, jel)
:|

Upravo zbog ovog san ti reka da ne ideš dalje. Još san se na trunku ponada da si se samo krivo izrazila, ali sad vidin da je onako kako san i mislija. Nemoj sad ti meni o skepticizmu i manjku duhovnosti i nepoštivanju tuđeg stava, ja san pročita dovoljno između redova. Meni se nisi morala niti ikad moraš pravdat, ionako je moje mišljenje o ovome vezano uz tebe u potpunosti izgrađeno i prije ovog večeras. I ne, mi ne pričamo više o članku, niti je moj reply ima veze s njim. I molin te, ne piši više ništa vezano uz ovo. Iskreno te molin, ne bahatin se.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Hec

Post by Hec » 05 Oct 2010, 23:47

metallicat wrote:
Wendigo wrote:ako da, na kojem si serveru? ja sam na "kor´gall" - level 71 undead warlock.
a zato tebe nema više :lol: :lol:

i ja igram retail xD zato mene nema xD

ravencrest, lvl 80 human mage :P
"Six strings to cover fear..."

Hec

Post by Hec » 05 Oct 2010, 23:48

Ašow wrote:KRUTENEDO!

Frend je otvorio kartu koja dodje 200$ u busteru kojeg je 30kn platio.
Mozda ih 20 u svijetu postoji jeboteisus. Obican dodje 400kn, on je otvorio foilani. Em je mythic rare, (na 36 bustera idu 4 mythic rarea) na 144 bustera ide jedan foilani. A ima ih 12 razlicitih, pa kolike su sanse da od tih 12 foilanih koji su moguci na svaki 144ti buster bude bas taj foil?

Jeben shit i jako mala sansa za dobit tak nest.

Image

Evo je i aukcija (just in case da ne ispada da serem) :D

http://cromtg.com/viewtopic.php?f=12&t=2483

OMG , to mi je najdrazi planeswalker :)

Wendigo

Post by Wendigo » 05 Oct 2010, 23:49

Hec wrote:
metallicat wrote:
Wendigo wrote:ako da, na kojem si serveru? ja sam na "kor´gall" - level 71 undead warlock.
a zato tebe nema više :lol: :lol:

i ja igram retail xD zato mene nema xD

ravencrest, lvl 80 human mage :P
alijansa se igra ha? :P ccc... :kek:
for the horde! :mrgreen:
Last edited by Wendigo on 05 Oct 2010, 23:50, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2010, 23:50

HorrorHR wrote:jel to nešto u zraku ovih dana? pun mjesec? :mrgreen:
nešto je divlje u zraku. :zubifale:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 05 Oct 2010, 23:51

john_constantine wrote:
HorrorHR wrote:jel to nešto u zraku ovih dana? pun mjesec? :mrgreen:
nešto je divlje u zraku. :zubifale:
droga je u zraku. :lol:

Hec

Post by Hec » 05 Oct 2010, 23:52

a prvi lik na wowu mi je bio ally xD i tako ja osto ally, a i sva ekipa mi je na ally..ally ally ally :P

ali iam iskustva na hordi, al' nekako mi tu nesto fali, nisam naviko na ogrimar i to xD
posto mi ja mage najbolja klasa, undead mi je dosadio i dosta su ga pokvarili, a belf mi je pre gay xD

ionako na nasem serveru je 60% 55% horda, ali u bgu smo polovicno dobri, ali jos vise mi se svidja server jer pugovi prolaze isprve
ali ako ikad bude nekakva promjena i free transfer, onda sam tad namjeravao doci na kor'gal

ak oces na eu armory, Aphetto human mage 80 Ravencrest...da se malo pohvalim xD

callac

Post by callac » 05 Oct 2010, 23:56

Moj je momak aliance, a likovi su mu redom main paladin lvl80, alts hunter lvl80, mage lvl80, dead knight lvl80, xavius mu je server....pa se vi sad čudite odakle meni toliko vremena za sve one silne serije :zubifale: :lol:
moram još editirati: sad još igra SC2 dok ne izađe cataclysm
Last edited by callac on 06 Oct 2010, 00:01, edited 1 time in total.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Hec

Post by Hec » 05 Oct 2010, 23:59

pogotovo xavius server, tamo je odlican pvp kolko sam cuo xD znaci neki manijak koji roka 0-24 :D

ja sam se uvjek ljepio za mage main i hunter alt, eo sad cekam da dodje nova expanzija pa cu worgen hunta napravit xD vec mu skupljam heirloom

Andrej

Post by Andrej » 06 Oct 2010, 00:00

callac wrote:Moj je momak aliance, a likovi su mu redom main paladin lvl80, alts hunter lvl80, mage lvl80, dead knight lvl80, xavius mu je server....pa se vi sad čudite odakle meni toliko vremena za sve one silne serije :zubifale: :lol:
Blago njemu :heart: na tebi.
Meni se ova moja svaki put sita isplače kad joj kažem da se nećemo viđati za vreme Lige Šampiona.
We're all mad here...

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Oct 2010, 00:01

Hec wrote:a prvi lik na wowu mi je bio ally xD i tako ja osto ally, a i sva ekipa mi je na ally..ally ally ally :P

ali iam iskustva na hordi, al' nekako mi tu nesto fali, nisam naviko na ogrimar i to xD
posto mi ja mage najbolja klasa, undead mi je dosadio i dosta su ga pokvarili, a belf mi je pre gay xD

ionako na nasem serveru je 60% 55% horda, ali u bgu smo polovicno dobri, ali jos vise mi se svidja server jer pugovi prolaze isprve
ali ako ikad bude nekakva promjena i free transfer, onda sam tad namjeravao doci na kor'gal

ak oces na eu armory, Aphetto human mage 80 Ravencrest...da se malo pohvalim xD
ja sam od starta horda, imao sam prije par godina level 20 dwarfa huntera iz zajebancije.
trenutno imam lvl 70 tauren feral druida koji je u penziji, a prije 3 tjedna sam počeo ovog locka dizati. tek sam počeo divljati po northrendu pa se nemogu pohvalit nekom opremom, ali ako te zanima talent build ili nešto sl. moj lik ti je također na eu armoryu. (kazoth - undead destro/demo lock level 71, kor´gall).

callac, ako ću ikada igrati aliju, baš ću napravit lika na xaviusu.

hec, kako stojite s wintergraspom? kod nas horda pobjeđuje u 98% partija.
Last edited by Wendigo on 06 Oct 2010, 00:02, edited 1 time in total.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Oct 2010, 00:01

Andrej wrote:
callac wrote:Moj je momak aliance, a likovi su mu redom main paladin lvl80, alts hunter lvl80, mage lvl80, dead knight lvl80, xavius mu je server....pa se vi sad čudite odakle meni toliko vremena za sve one silne serije :zubifale: :lol:
Blago njemu :heart: na tebi.
Meni se ova moja svaki put sita isplače kad joj kažem da se nećemo viđati za vreme Lige Šampiona.
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: predobro
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked