Last Post Wins !!!11one
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
KRUTENEDO!
Frend je otvorio kartu koja dodje 200$ u busteru kojeg je 30kn platio.
Mozda ih 20 u svijetu postoji jeboteisus. Obican dodje 400kn, on je otvorio foilani. Em je mythic rare, (na 36 bustera idu 4 mythic rarea) na 144 bustera ide jedan foilani. A ima ih 12 razlicitih, pa kolike su sanse da od tih 12 foilanih koji su moguci na svaki 144ti buster bude bas taj foil?
Jeben shit i jako mala sansa za dobit tak nest.

Evo je i aukcija (just in case da ne ispada da serem)
http://cromtg.com/viewtopic.php?f=12&t=2483
Frend je otvorio kartu koja dodje 200$ u busteru kojeg je 30kn platio.
Mozda ih 20 u svijetu postoji jeboteisus. Obican dodje 400kn, on je otvorio foilani. Em je mythic rare, (na 36 bustera idu 4 mythic rarea) na 144 bustera ide jedan foilani. A ima ih 12 razlicitih, pa kolike su sanse da od tih 12 foilanih koji su moguci na svaki 144ti buster bude bas taj foil?
Jeben shit i jako mala sansa za dobit tak nest.

Evo je i aukcija (just in case da ne ispada da serem)
http://cromtg.com/viewtopic.php?f=12&t=2483
- HorrorHR
- Site Admin
pas mater, treba mi translator nekiFrend je otvorio kartu koja dodje 200$ u busteru kojeg je 30kn platio.
- john_constantine
jako vrijedna, rijetka i vjerojatno najjača karta i "frikovi" koji troše novce na takve stvari. 
Michel puši karu.
- Scarface
http://www.guardian.co.uk/world/2010/oc ... a-abortion
Šta mislite o ovome? Na prvi pogled, pitanje je jako teško i pati od različitosti stava osoba koje na njega odgovaraju (mučenik, "mučitelj"), ali ipak mislin da je Ironside pretjerala. Neki kažu da je smrt bolja od života u patnji- možda i jest, ali jedna je stvar sigurna- niko ne zna šta je zapravo iza smrti, prema tome, život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
Šta mislite o ovome? Na prvi pogled, pitanje je jako teško i pati od različitosti stava osoba koje na njega odgovaraju (mučenik, "mučitelj"), ali ipak mislin da je Ironside pretjerala. Neki kažu da je smrt bolja od života u patnji- možda i jest, ali jedna je stvar sigurna- niko ne zna šta je zapravo iza smrti, prema tome, život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
hahaha šefe, eo idem pokusati objasniti
no, platio je 30kn i dobio gotovo 1000kn.
Sansa da se ta karta dobije je (98,4% sansa zbog standardne greske)
na 144 bustera ide 1. A ima ih 12 razlicitih.
A te karte (mythic rareovi) na 4-5bustera dolazi u prosjeku 1.
A foilani se dobije 1 na 144 bustera.
znaci da ju gotovo sigurno dobijes trebas 144*12 bustera otvoriti sto je 1728 bustera. (buster=paketić od 15karata) A jedan je 30kn. Kod nas.
Znaci, da ju dobijes gotovo sigurno trebas dati malo više od 50.000kn.
Eto, toliko je rijetka.
XD
Ja sam imao običnu i u to doba je bila 200kn. i naravno, utrapio sam ju za tu lovu jer se u tom formatu ne isplati drzati tak vrijednu kartu, da bi za neka 2 tjedna skocila na 400kn.
ah.
no, platio je 30kn i dobio gotovo 1000kn.
Sansa da se ta karta dobije je (98,4% sansa zbog standardne greske)
na 144 bustera ide 1. A ima ih 12 razlicitih.
A te karte (mythic rareovi) na 4-5bustera dolazi u prosjeku 1.
A foilani se dobije 1 na 144 bustera.
znaci da ju gotovo sigurno dobijes trebas 144*12 bustera otvoriti sto je 1728 bustera. (buster=paketić od 15karata) A jedan je 30kn. Kod nas.
Znaci, da ju dobijes gotovo sigurno trebas dati malo više od 50.000kn.
Eto, toliko je rijetka.
XD
Ja sam imao običnu i u to doba je bila 200kn. i naravno, utrapio sam ju za tu lovu jer se u tom formatu ne isplati drzati tak vrijednu kartu, da bi za neka 2 tjedna skocila na 400kn.
ah.
Last edited by Ašow on 05 Oct 2010, 21:53, edited 1 time in total.
- Ašow
Nije najjača karta. Nema najjače karte.john_constantine wrote:jako vrijedna, rijetka i vjerojatno najjača karta i "frikovi" koji troše novce na takve stvari.
Najvrijednija karta ikad je otisla za 20.000$.
Potpisana od strane autora iz prve edicije i alternirana (Izasla je u samo u prve 3 edicije, a alterniranje je produzavanje arta.)
Inace najjeftinija verzija te karte je 4.500kn i to iz unlimited edicije (treca edicija po redu koja je 1993. izasla). Ali ima bijele rubove, pa je zato toliko. Da ima crne, bila bi nekih 15.000.
- john_constantine
Uf, 15 000 kn...Ašow wrote:Nije najjača karta. Nema najjače karte.john_constantine wrote:jako vrijedna, rijetka i vjerojatno najjača karta i "frikovi" koji troše novce na takve stvari.
Najvrijednija karta ikad je otisla za 20.000$.
Potpisana od strane autora iz prve edicije i alternirana (Izasla je u samo u prve 3 edicije, a alterniranje je produzavanje arta.)
Inace najjeftinija verzija te karte je 4.500kn i to iz unlimited edicije (treca edicija po redu koja je 1993. izasla). Ali ima bijele rubove, pa je zato toliko. Da ima crne, bila bi nekih 15.000.
Michel puši karu.
- Ašow
Ma, ima stvarno svega covjece.
P9 (Power Nine) je nesto sto najvise dodje.
Evo, ovdi bi ga za 2000$ prodavali. Ali ga nemaju.
Samo vidis cijenu.
P9 (Power Nine) je nesto sto najvise dodje.
Evo, ovdi bi ga za 2000$ prodavali. Ali ga nemaju.
Samo vidis cijenu.
- elrania
ne mogu na to tako gledati kad je ona opisana situacija u pitanju.Ghostface wrote:život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
naravno, to opet kažem, jer imam djelomičnu 'sigurnost' u to što se događa kasnije pa mi je izgleda lakše prosuditi zbog te predodžbe.
- john_constantine
hm, zanimljivo. Ali mislim na ono što mi je majka par puta kazala. Da je mogla i znala da će imati takav život, bez razmišljanja bi odmah isti čas pobacila i ne bi rodila mog brata. A ja... mah, čitao sam danas uobičajenu priču. Majka koja traži pomoć i novac jer ima dijete koje ima rijetku bolest, nešto s bjelančevinama. I sada mora jesti samo specijalnu i vrlo skupu prehranu koja se mjeri u gramima. I to naravno košta, a našu državu nije briga. I još je epileptičar i srčani bolesnik, ali je uspjela doživjeti 8 godina.Ghostface wrote:http://www.guardian.co.uk/world/2010/oc ... a-abortion
I što dalje? Ona je već skoro invalid i sumnjam da će sada školovati pravo ili nešto više da bi zarađivala veliku plaću za svoju bolest koja zahtijeva rigoroznu dijetu. A roditeljima je to, koliko god okrutno zvučalo, opterećenje. Bilo fizičko ili psihičko. A istini za volju, stvarno je rijetkih slučajeva kada su tako teško bolesna djeca uopće uspjela u životu ili biti samostalni...
Ili priča o dvoje braće koja su još djeca, ali su cijeli život osuđena na ležaj. Paraliza i još neke druge bolesti, zbog kojih nikada neće biti samostalni, nikad neće imati društvo, djecu, ništa. Cijeli život su osuđeni na ležanje. I što kada roditelji umre ili obole? Tko će se brinuti za njih? Država, sustav? Slava Raška je ionako za kurac... Više loših iskustava, naročito nakon onog skandala s pedofilskim kuharom i pokvarenom ravnateljicom koja glumi "sveticu"...
Jedini je problem što su djeca još "neiskusna" i ne mogu birati. Ali sigurno će za 10 godina kroz tolike muke, patnje i bolova sigurno sama reći da bi radije da nisu živjela. A onda je već prekasno. A niti jednom roditelju koji ima tako teško bolesno dijete, ili s mentalno retardacijom ili za downovim sindromom nije lako u životu. I sigurno je tek samo pet - šest koji će reći da iskreno vole svoje dijete nakon 25 godina brige za njih i da ne bi pobacile da imaju ponovnu priliku.
Michel puši karu.
- Scarface
Ha? Wtf? I molin te nemoj, jednostavno nemoj ništa više o tome pisat. Nemoj. Ne.elrania wrote:ne mogu na to tako gledati kad je ona opisana situacija u pitanju.Ghostface wrote:život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
naravno, to opet kažem, jer imam djelomičnu 'sigurnost' u to što se događa kasnije pa mi je izgleda lakše prosuditi zbog te predodžbe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
kakva je ovo stupidnost od komentara?Ghostface wrote:Ha? Wtf? I molin te nemoj, jednostavno nemoj ništa više o tome pisat. Nemoj. Ne.elrania wrote:ne mogu na to tako gledati kad je ona opisana situacija u pitanju.Ghostface wrote:život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
pričam o sebi i iznosim trunku nekog osobnog mišljenja i onoga što meni nešto znači i predstavlja u životu. zaista se nemaš čemu bahatiti.
- Scarface
Čemu uopće spominjanje toga, kao da svi nemaju neko viđenje šta je iza. Po čemu bi tebi bilo onda lakše prosudit i donit odluku u ovakvim situacijama ukoliko ne misliš da u tvom viđenju ima nekih temelja, a takav se dojam stječe iza korištenja riči sigurnost, pa makar i u navodnicima? Toliko o stavljanju sebe u posebni položaj.
- Asfodel
@Ghost - pitao si Što mislite o tome? pa je žena odgovorila što misli
..što me podsjetilo na jednu upitno moralnu situaciju koju postavlja film Hable con ella. Zanimljiva je i sa znanstvenog gledišta, ne samo s moralnog.
..što me podsjetilo na jednu upitno moralnu situaciju koju postavlja film Hable con ella. Zanimljiva je i sa znanstvenog gledišta, ne samo s moralnog.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out