Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Sammy

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Sammy » 05 Oct 2010, 21:02

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Ašow

Post by Ašow » 05 Oct 2010, 21:27

KRUTENEDO!

Frend je otvorio kartu koja dodje 200$ u busteru kojeg je 30kn platio.
Mozda ih 20 u svijetu postoji jeboteisus. Obican dodje 400kn, on je otvorio foilani. Em je mythic rare, (na 36 bustera idu 4 mythic rarea) na 144 bustera ide jedan foilani. A ima ih 12 razlicitih, pa kolike su sanse da od tih 12 foilanih koji su moguci na svaki 144ti buster bude bas taj foil?

Jeben shit i jako mala sansa za dobit tak nest.

Image

Evo je i aukcija (just in case da ne ispada da serem) :D

http://cromtg.com/viewtopic.php?f=12&t=2483
--------
Last.fm

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 05 Oct 2010, 21:40

Frend je otvorio kartu koja dodje 200$ u busteru kojeg je 30kn platio.
Mozda ih 20 u svijetu postoji jeboteisus. Obican dodje 400kn, on je otvorio foilani. Em je mythic rare, (na 36 bustera idu 4 mythic rarea) na 144 bustera ide jedan foilani. A ima ih 12 razlicitih, pa kolike su sanse da od tih 12 foilanih koji su moguci na svaki 144ti buster bude bas taj foil?
pas mater, treba mi translator neki :D

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2010, 21:44

jako vrijedna, rijetka i vjerojatno najjača karta i "frikovi" koji troše novce na takve stvari. :zubifale:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 05 Oct 2010, 21:47

http://www.guardian.co.uk/world/2010/oc ... a-abortion

Šta mislite o ovome? Na prvi pogled, pitanje je jako teško i pati od različitosti stava osoba koje na njega odgovaraju (mučenik, "mučitelj"), ali ipak mislin da je Ironside pretjerala. Neki kažu da je smrt bolja od života u patnji- možda i jest, ali jedna je stvar sigurna- niko ne zna šta je zapravo iza smrti, prema tome, život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 05 Oct 2010, 21:48

hahaha šefe, eo idem pokusati objasniti

no, platio je 30kn i dobio gotovo 1000kn.
Sansa da se ta karta dobije je (98,4% sansa zbog standardne greske)

na 144 bustera ide 1. A ima ih 12 razlicitih.
A te karte (mythic rareovi) na 4-5bustera dolazi u prosjeku 1.
A foilani se dobije 1 na 144 bustera.

znaci da ju gotovo sigurno dobijes trebas 144*12 bustera otvoriti sto je 1728 bustera. (buster=paketić od 15karata) A jedan je 30kn. Kod nas.
Znaci, da ju dobijes gotovo sigurno trebas dati malo više od 50.000kn.
Eto, toliko je rijetka. :mrgreen:

XD

Ja sam imao običnu i u to doba je bila 200kn. i naravno, utrapio sam ju za tu lovu jer se u tom formatu ne isplati drzati tak vrijednu kartu, da bi za neka 2 tjedna skocila na 400kn.
ah.
Last edited by Ašow on 05 Oct 2010, 21:53, edited 1 time in total.
--------
Last.fm

Ašow

Post by Ašow » 05 Oct 2010, 21:50

john_constantine wrote:jako vrijedna, rijetka i vjerojatno najjača karta i "frikovi" koji troše novce na takve stvari. :zubifale:
Nije najjača karta. Nema najjače karte.
Najvrijednija karta ikad je otisla za 20.000$.
Potpisana od strane autora iz prve edicije i alternirana (Izasla je u samo u prve 3 edicije, a alterniranje je produzavanje arta.)

Inace najjeftinija verzija te karte je 4.500kn i to iz unlimited edicije (treca edicija po redu koja je 1993. izasla). Ali ima bijele rubove, pa je zato toliko. Da ima crne, bila bi nekih 15.000.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2010, 21:55

Ašow wrote:
john_constantine wrote:jako vrijedna, rijetka i vjerojatno najjača karta i "frikovi" koji troše novce na takve stvari. :zubifale:
Nije najjača karta. Nema najjače karte.
Najvrijednija karta ikad je otisla za 20.000$.
Potpisana od strane autora iz prve edicije i alternirana (Izasla je u samo u prve 3 edicije, a alterniranje je produzavanje arta.)

Inace najjeftinija verzija te karte je 4.500kn i to iz unlimited edicije (treca edicija po redu koja je 1993. izasla). Ali ima bijele rubove, pa je zato toliko. Da ima crne, bila bi nekih 15.000.
Uf, 15 000 kn... :rolleyes: :rolleyes:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 05 Oct 2010, 21:57

Ma, ima stvarno svega covjece.
P9 (Power Nine) je nesto sto najvise dodje.

Evo, ovdi bi ga za 2000$ prodavali. Ali ga nemaju. :lol:
Samo vidis cijenu.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 05 Oct 2010, 22:02

Ghostface wrote:život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
ne mogu na to tako gledati kad je ona opisana situacija u pitanju.
naravno, to opet kažem, jer imam djelomičnu 'sigurnost' u to što se događa kasnije pa mi je izgleda lakše prosuditi zbog te predodžbe.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2010, 22:05

Ghostface wrote:http://www.guardian.co.uk/world/2010/oc ... a-abortion

Šta mislite o ovome? Na prvi pogled, pitanje je jako teško i pati od različitosti stava osoba koje na njega odgovaraju (mučenik, "mučitelj"), ali ipak mislin da je Ironside pretjerala. Neki kažu da je smrt bolja od života u patnji- možda i jest, ali jedna je stvar sigurna- niko ne zna šta je zapravo iza smrti, prema tome, život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
hm, zanimljivo. Ali mislim na ono što mi je majka par puta kazala. Da je mogla i znala da će imati takav život, bez razmišljanja bi odmah isti čas pobacila i ne bi rodila mog brata. A ja... mah, čitao sam danas uobičajenu priču. Majka koja traži pomoć i novac jer ima dijete koje ima rijetku bolest, nešto s bjelančevinama. I sada mora jesti samo specijalnu i vrlo skupu prehranu koja se mjeri u gramima. I to naravno košta, a našu državu nije briga. I još je epileptičar i srčani bolesnik, ali je uspjela doživjeti 8 godina.

I što dalje? Ona je već skoro invalid i sumnjam da će sada školovati pravo ili nešto više da bi zarađivala veliku plaću za svoju bolest koja zahtijeva rigoroznu dijetu. A roditeljima je to, koliko god okrutno zvučalo, opterećenje. Bilo fizičko ili psihičko. A istini za volju, stvarno je rijetkih slučajeva kada su tako teško bolesna djeca uopće uspjela u životu ili biti samostalni...

Ili priča o dvoje braće koja su još djeca, ali su cijeli život osuđena na ležaj. Paraliza i još neke druge bolesti, zbog kojih nikada neće biti samostalni, nikad neće imati društvo, djecu, ništa. Cijeli život su osuđeni na ležanje. I što kada roditelji umre ili obole? Tko će se brinuti za njih? Država, sustav? Slava Raška je ionako za kurac... Više loših iskustava, naročito nakon onog skandala s pedofilskim kuharom i pokvarenom ravnateljicom koja glumi "sveticu"...

Jedini je problem što su djeca još "neiskusna" i ne mogu birati. Ali sigurno će za 10 godina kroz tolike muke, patnje i bolova sigurno sama reći da bi radije da nisu živjela. A onda je već prekasno. A niti jednom roditelju koji ima tako teško bolesno dijete, ili s mentalno retardacijom ili za downovim sindromom nije lako u životu. I sigurno je tek samo pet - šest koji će reći da iskreno vole svoje dijete nakon 25 godina brige za njih i da ne bi pobacile da imaju ponovnu priliku.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 05 Oct 2010, 22:06

elrania wrote:
Ghostface wrote:život je koliko god ogavan opet najsigurnija moguća stvar nama ka bićima.
naravno, to opet kažem, jer imam djelomičnu 'sigurnost' u to što se događa kasnije pa mi je izgleda lakše prosuditi zbog te predodžbe.
Ha? Wtf? I molin te nemoj, jednostavno nemoj ništa više o tome pisat. Nemoj. Ne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 05 Oct 2010, 22:10

Ghostface wrote:
elrania wrote:
Ha? Wtf? I molin te nemoj, jednostavno nemoj ništa više o tome pisat. Nemoj. Ne.
kakva je ovo stupidnost od komentara?
pričam o sebi i iznosim trunku nekog osobnog mišljenja i onoga što meni nešto znači i predstavlja u životu. zaista se nemaš čemu bahatiti.

Scarface

Post by Scarface » 05 Oct 2010, 22:15

Čemu uopće spominjanje toga, kao da svi nemaju neko viđenje šta je iza. Po čemu bi tebi bilo onda lakše prosudit i donit odluku u ovakvim situacijama ukoliko ne misliš da u tvom viđenju ima nekih temelja, a takav se dojam stječe iza korištenja riči sigurnost, pa makar i u navodnicima? Toliko o stavljanju sebe u posebni položaj.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Oct 2010, 22:29

@Ghost - pitao si Što mislite o tome? pa je žena odgovorila što misli :lol:

..što me podsjetilo na jednu upitno moralnu situaciju koju postavlja film Hable con ella. Zanimljiva je i sa znanstvenog gledišta, ne samo s moralnog.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked