Congrats...prva plaća i runda za sve!!DrugsBunny wrote:Asfodel wrote:Čestitke elr![]()
Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
sad cu ja imat dvoje ljudi koje poznam za spomenitDrugsBunny wrote:Asfodel wrote:Čestitke elr![]()

- elrania
Decadentor wrote:sad cu ja imat dvoje ljudi koje poznam za spomenitDrugsBunny wrote:Asfodel wrote:Čestitke elr![]()
fala svima na čestitkama!
(jbt, ko da sam rodila pa svi sretni i ponosni
- Asfodel
- Decadentor
- Asfodel
Ne spam, nego spankDecadentor wrote:SPAM SPAM SPAM
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- Decadentor
- metallicat
wow, superelrania wrote:wohhooo, bila na razgovoru i počinjem raditi čim se pojavim tamo sa sanitarnom.![]()
elrania wrote:@metallicat: pitali me jel znam koga da radi u meku i spomenula sam tebe reda radi
ja bi tad rekla ''žao mi je''elrania wrote:(jbt, ko da sam rodila pa svi sretni i ponosni)
i još nešto, svake god ti se organizira mek party gdje se u zg u nekom klubu skupe svi koji rade u meku iz svih gradova (lejm, da
eto, kratka sam bila

- metallicat
na kraju cijele priče sam zaboravila napisat da sam i ja danas dobila posao u indexu

- Decadentor
- metallicat
- Decadentor
- elrania
@metallicat. čestitam 
a što ćeš točno raditi?
i da, za sanitarnu, čula da ovdje dođe 217. u ka, kak mi očuh veli, je pak 300 njemu bila (isto za rad s hranom).
jesu ti mekovci refundirali te pare tokom vremena? trebao bi poslodavac financirati sanitarnu, kako sam čula.
ovo za robu već znam kak šta treba (praksa u cinestaru
)
sam se nadam da mi se neke crne starke ne budu klizale, ove čizme što imam su smrt za one pločice
i je je, već sam tipa danas ispitala sve za nokte, nakit, lakove

može
@dec: ma u meku te budu primili
a što ćeš točno raditi?
i da, za sanitarnu, čula da ovdje dođe 217. u ka, kak mi očuh veli, je pak 300 njemu bila (isto za rad s hranom).
jesu ti mekovci refundirali te pare tokom vremena? trebao bi poslodavac financirati sanitarnu, kako sam čula.
ovo za robu već znam kak šta treba (praksa u cinestaru
sam se nadam da mi se neke crne starke ne budu klizale, ove čizme što imam su smrt za one pločice
i je je, već sam tipa danas ispitala sve za nokte, nakit, lakove
spomenula sam da dotična ima dugo iskustvo u meku pa je tip odmah djelovao zadovoljnometallicat wrote:![]()
![]()
ako treba nek zovu u riječki da te kao ja preporučam
![]()
ahahahahi još nešto, svake god ti se organizira mek party gdje se u zg u nekom klubu skupe svi koji rade u meku iz svih gradova (lejm, da) tako da ću možda doć, pa se i ti zapišeš za to pa se družimo
![]()
eto, kratka sam bila![]()
može
@dec: ma u meku te budu primili
- metallicat
vozit one tacne koje studenti ostave nakon klope i brisat ih, radit kao na mini šanku (radit kavu i dat sok i kolač), vozikat pizze i sl. znači nešto od toga, ne sve. tako da mozak na pašu, za razliku od mekaelrania wrote:@metallicat. čestitam
a što ćeš točno raditi?
sanitarne su različite za određen profesije, valjda. znam da za neku kozmetičarku dođe oko 200, al meni je prva koštala 370-380. ta godišnja je najskuplja, polugodišnja je 150. prvu sanit. ti plaćaš i ne vrate pare, ali ostale oni plaćaju ako se u 7 dana bar 3 zapišeš na raspored za radit.elrania wrote:i da, za sanitarnu, čula da ovdje dođe 217. u ka, kak mi očuh veli, je pak 300 njemu bila (isto za rad s hranom).
elrania wrote:spomenula sam da dotična ima dugo iskustvo u meku pa je tip odmah djelovao zadovoljno
za taj party postoji neka lista di se zapišeš da želiš ić, pa ćeš to morat. neznam ni ja točno jer će meni to bit prvi put taođer, al bilo bi super da se tamo nađemo