Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
Re: Last Post Wins !!!11one
nije ih zaglupio internet, nego je internet danas toliko dostupan da ga mogu koristit i glupi ljudi 

- john_constantine
istinaDecadentor wrote:nije ih zaglupio internet, nego je internet danas toliko dostupan da ga mogu koristit i glupi ljudi
Michel puši karu.
- Scarface
Andrej wrote:Pa dobro Cons, ne mogu svi znati sve. Naučiće vremenom. Nije sramota ne znati. Gori su ovi što i ne pitaju.
Tako je. Lako je pljuvati po nekome kad sad znaš dosta toga, al triba se sitit i svojih početaka kad nisi ima pojma ni o čemu, i da nije bilo ljubaznih ljudi pomoću kojih si steka današnje iskustvo, i dlaje bi osta tako izgubljen.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
što nije tu bila riječ o samoj gramatici teksta, a ne o igri?Ghostface wrote:Andrej wrote:Pa dobro Cons, ne mogu svi znati sve. Naučiće vremenom. Nije sramota ne znati. Gori su ovi što i ne pitaju.
Tako je. Lako je pljuvati po nekome kad sad znaš dosta toga, al triba se sitit i svojih početaka kad nisi ima pojma ni o čemu, i da nije bilo ljubaznih ljudi pomoću kojih si steka današnje iskustvo, i dlaje bi osta tako izgubljen.
večer. zadnjih par sati se igrao pictionary, bilo je presmiješno

- Scarface
metallicat wrote:što nije tu bila riječ o samoj gramatici teksta, a ne o igri?Ghostface wrote:Andrej wrote:Pa dobro Cons, ne mogu svi znati sve. Naučiće vremenom. Nije sramota ne znati. Gori su ovi što i ne pitaju.
večer. zadnjih par sati se igrao pictionary, bilo je presmiješno![]()
Ne virujen. Za gramatiku bi moglo pola foruma otpilit, i ne, tu ne računan sebe, vi ikavica-hejteri.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
- Decadentor
al ima stvarno glupih ljudi
(ko ono "Kako se pise naopako "d" ?"
"To je "b" ")
i slicno
(ko ono "Kako se pise naopako "d" ?"
"To je "b" ")

- Scarface
Ma ako i jest nesporazum u pitanju, primijenite moj post u općenitim situacijama.
- Andrej
Nije nesporazum. Post je kristalno jasan i nema nikakve veze sa gramatikom.
Čisto osnove radi -
@Cons - i vidim ovaj post koji je sve češći zadnjih mjeseci.
Osim ako se ne provlače gramatičke greške u zadnjih par meseci...
Čisto osnove radi -
@Cons - i vidim ovaj post koji je sve češći zadnjih mjeseci.
Osim ako se ne provlače gramatičke greške u zadnjih par meseci...
We're all mad here...
- john_constantine
ne, gdje ste vi prešli na gramatiku?
Govorim o neznanju, naročito to kako u zadnje vrijeme svi misle da postoji ps3 emulator. 
Michel puši karu.
- John_Ryder
pogledao jučer epizodu "balkans" od real football factories,majke ti ovi grobari su stvarno poremećeni,tip se hvali kako je karao torcidaša jer ovaj nije htio ljubit neki grob 
"Im gonna touch you now." 
- Andrej
Evo primera sa neta -john_constantine wrote:ne, gdje ste vi prešli na gramatiku?Govorim o neznanju, naročito to kako u zadnje vrijeme svi misle da postoji ps3 emulator.
Čovek se raspituje za postojanje emulatora -
Hello,
i want to download ps3 emulator for pc.but i did not get.pls help.
Odgovor -
Go to www. IT DOESN'T EXIST.DUH
E, sad ti meni reci - ko je od ove dve osobe IDIOT?
To što je neko okačio lažnu vest o postojanju takvog emulatora, ne znači da je onaj koji je poverovao u to - glup, nego da mu jednostavno mozak ne funkcioniše na pokvaren i uzaludno nizak način.
Idi na youtube i potraži trailer za neki upcoming film, npr. Spiderman 2012(lupetam). Naravno, prvo što će da se pojavi - Official Trailer full[HD], koji je u stvari snimak nekog retardiranog klinca sa dve lutke, itd. Ko je tu glup? On koji je potrošio 5 dana da te zajebe, ili Ti, kome je trebalo sekundu da pritisneš X?
Last edited by Andrej on 27 Sep 2010, 11:05, edited 1 time in total.
We're all mad here...
- Andrej
Ja sam Grobar. U stvari Grobarčina. A ta serija je još i cenzurisana. Gledao sam nemontirani materijal, kad maltretiraju tog lika koji radi dokumentarac. Ti likovi što si ih video(sve ih jako dobro poznajem), nisu nikakvi pravi navijači. To su ubice, narko-dileri, kidnaperi i jedan su od najjačih kriminalnih klanova u evropi. Zbog njih, kad idem negde preko na utakmicu, ograđuju me bodljikavom žicom i prate sa 5 pandura po navijaču, a po izveštaju UEFA, najopasnije gostovanje za neki strani klub. Nikako ih ne branim, ali oni su posledica toga, što su nas, Grobare, za vreme Miloševića - hapsili, tukli i na svaki način maltretirali, jer nismo kao Cigani - prodali dupe komunistima za pare. Onda su budale odlepile, naoružale se kao latinoamerička paravojska i krenuli da divljaju. Kakva država, takvi i navijači.John_Ryder wrote:pogledao jučer epizodu "balkans" od real football factories,majke ti ovi grobari su stvarno poremećeni,tip se hvali kako je karao torcidaša jer ovaj nije htio ljubit neki grob
U svakom slučaju - čime se budala ponosi, od toga se pametan stidi.
We're all mad here...
- John_Ryder
onaj žare je stvarno dno dna,takve ljude treba u zatvor.Nisam znao da si grobar,no dobro niste svi kao ovi koji su prikazani u seriji,i još otvoreno zovu nas hrvate da se pokoljemo,mislim genijalno nema šta
maltretirali su danny-a
????
"Im gonna touch you now." 
- Andrej
Druže, veruj mi da je to cenzurisana verzija. Držali su dokumentaristu i snimatelja vezane u podrumu, gurali im pištolje u određene otvore itd.... Sve je to dno-dna moj prijatelju, i zbog takvih mi se i ne ide na utakmice.John_Ryder wrote:onaj žare je stvarno dno dna,takve ljude treba u zatvor.Nisam znao da si grobar,no dobro niste svi kao ovi koji su prikazani u seriji,i još otvoreno zovu nas hrvate da se pokoljemo,mislim genijalno nema štamaltretirali su danny-a
????
A ti što bi da se kolju....To je stoka smrdljiva, čopor bez grama mozga i takvih navijača ima svugde na svetu, samo što ovi ubijaju svake godine po nekog gostujućeg navijača iz Evrope.
We're all mad here...