Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Decadentor

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Decadentor » 26 Sep 2010, 22:49

nije ih zaglupio internet, nego je internet danas toliko dostupan da ga mogu koristit i glupi ljudi :mrgreen:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Sep 2010, 22:53

Decadentor wrote:nije ih zaglupio internet, nego je internet danas toliko dostupan da ga mogu koristit i glupi ljudi :mrgreen:
istina :zubifale:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Sep 2010, 23:09

Andrej wrote:Pa dobro Cons, ne mogu svi znati sve. Naučiće vremenom. Nije sramota ne znati. Gori su ovi što i ne pitaju.

Tako je. Lako je pljuvati po nekome kad sad znaš dosta toga, al triba se sitit i svojih početaka kad nisi ima pojma ni o čemu, i da nije bilo ljubaznih ljudi pomoću kojih si steka današnje iskustvo, i dlaje bi osta tako izgubljen.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 27 Sep 2010, 00:10

Ghostface wrote:
Andrej wrote:Pa dobro Cons, ne mogu svi znati sve. Naučiće vremenom. Nije sramota ne znati. Gori su ovi što i ne pitaju.

Tako je. Lako je pljuvati po nekome kad sad znaš dosta toga, al triba se sitit i svojih početaka kad nisi ima pojma ni o čemu, i da nije bilo ljubaznih ljudi pomoću kojih si steka današnje iskustvo, i dlaje bi osta tako izgubljen.
što nije tu bila riječ o samoj gramatici teksta, a ne o igri?
večer. zadnjih par sati se igrao pictionary, bilo je presmiješno :D
Image

Scarface

Post by Scarface » 27 Sep 2010, 00:14

metallicat wrote:
Ghostface wrote:

što nije tu bila riječ o samoj gramatici teksta, a ne o igri?
večer. zadnjih par sati se igrao pictionary, bilo je presmiješno :D

Ne virujen. Za gramatiku bi moglo pola foruma otpilit, i ne, tu ne računan sebe, vi ikavica-hejteri.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 27 Sep 2010, 00:16

ma svi griješimo, ali ovo je baš gadno, bar je meni to prvo upalo u oči :lol:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Sep 2010, 00:19

al ima stvarno glupih ljudi
(ko ono "Kako se pise naopako "d" ?"
"To je "b" ") :lol: :lol: i slicno
Image

Scarface

Post by Scarface » 27 Sep 2010, 00:24

Ma ako i jest nesporazum u pitanju, primijenite moj post u općenitim situacijama.

Andrej

Post by Andrej » 27 Sep 2010, 00:36

Nije nesporazum. Post je kristalno jasan i nema nikakve veze sa gramatikom.
Čisto osnove radi -
@Cons - i vidim ovaj post koji je sve češći zadnjih mjeseci.
Osim ako se ne provlače gramatičke greške u zadnjih par meseci...
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Sep 2010, 05:56

ne, gdje ste vi prešli na gramatiku? :P Govorim o neznanju, naročito to kako u zadnje vrijeme svi misle da postoji ps3 emulator. :zubifale:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Sep 2010, 10:33

pogledao jučer epizodu "balkans" od real football factories,majke ti ovi grobari su stvarno poremećeni,tip se hvali kako je karao torcidaša jer ovaj nije htio ljubit neki grob :roll:
"Im gonna touch you now." :P

Andrej

Post by Andrej » 27 Sep 2010, 10:39

john_constantine wrote:ne, gdje ste vi prešli na gramatiku? :P Govorim o neznanju, naročito to kako u zadnje vrijeme svi misle da postoji ps3 emulator. :zubifale:
Evo primera sa neta -
Čovek se raspituje za postojanje emulatora -
Hello,
i want to download ps3 emulator for pc.but i did not get.pls help.

Odgovor -
Go to www. IT DOESN'T EXIST.DUH

E, sad ti meni reci - ko je od ove dve osobe IDIOT?
To što je neko okačio lažnu vest o postojanju takvog emulatora, ne znači da je onaj koji je poverovao u to - glup, nego da mu jednostavno mozak ne funkcioniše na pokvaren i uzaludno nizak način.
Idi na youtube i potraži trailer za neki upcoming film, npr. Spiderman 2012(lupetam). Naravno, prvo što će da se pojavi - Official Trailer full[HD], koji je u stvari snimak nekog retardiranog klinca sa dve lutke, itd. Ko je tu glup? On koji je potrošio 5 dana da te zajebe, ili Ti, kome je trebalo sekundu da pritisneš X?
Last edited by Andrej on 27 Sep 2010, 11:05, edited 1 time in total.
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 27 Sep 2010, 10:52

John_Ryder wrote:pogledao jučer epizodu "balkans" od real football factories,majke ti ovi grobari su stvarno poremećeni,tip se hvali kako je karao torcidaša jer ovaj nije htio ljubit neki grob :roll:
Ja sam Grobar. U stvari Grobarčina. A ta serija je još i cenzurisana. Gledao sam nemontirani materijal, kad maltretiraju tog lika koji radi dokumentarac. Ti likovi što si ih video(sve ih jako dobro poznajem), nisu nikakvi pravi navijači. To su ubice, narko-dileri, kidnaperi i jedan su od najjačih kriminalnih klanova u evropi. Zbog njih, kad idem negde preko na utakmicu, ograđuju me bodljikavom žicom i prate sa 5 pandura po navijaču, a po izveštaju UEFA, najopasnije gostovanje za neki strani klub. Nikako ih ne branim, ali oni su posledica toga, što su nas, Grobare, za vreme Miloševića - hapsili, tukli i na svaki način maltretirali, jer nismo kao Cigani - prodali dupe komunistima za pare. Onda su budale odlepile, naoružale se kao latinoamerička paravojska i krenuli da divljaju. Kakva država, takvi i navijači.
U svakom slučaju - čime se budala ponosi, od toga se pametan stidi.
We're all mad here...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Sep 2010, 11:11

onaj žare je stvarno dno dna,takve ljude treba u zatvor.Nisam znao da si grobar,no dobro niste svi kao ovi koji su prikazani u seriji,i još otvoreno zovu nas hrvate da se pokoljemo,mislim genijalno nema šta :roll: maltretirali su danny-a :o ????
"Im gonna touch you now." :P

Andrej

Post by Andrej » 27 Sep 2010, 11:19

John_Ryder wrote:onaj žare je stvarno dno dna,takve ljude treba u zatvor.Nisam znao da si grobar,no dobro niste svi kao ovi koji su prikazani u seriji,i još otvoreno zovu nas hrvate da se pokoljemo,mislim genijalno nema šta :roll: maltretirali su danny-a :o ????
Druže, veruj mi da je to cenzurisana verzija. Držali su dokumentaristu i snimatelja vezane u podrumu, gurali im pištolje u određene otvore itd.... Sve je to dno-dna moj prijatelju, i zbog takvih mi se i ne ide na utakmice.
A ti što bi da se kolju....To je stoka smrdljiva, čopor bez grama mozga i takvih navijača ima svugde na svetu, samo što ovi ubijaju svake godine po nekog gostujućeg navijača iz Evrope.
We're all mad here...

Locked