Last Post Wins !!!11one
-
filmofil
Re: Last Post Wins !!!11one
moj plan vraćanja na normalni ciklus spavanja polovično djeluje
spavao sam od 8 navečer do pol 3 ujutro...sutra, tj danas, idem spavat oko 10-11 navečer i to bi trebalo bit to
This is the Zodiac speaking.
- Bub
Ne mogu dočekat sutra...ujutro u 11:15 imam tekmu, navečer na tamburice i taman ujutro kad se budem vraćao pogledam Cro Cop-a u 4h i opet neću spavat cijeli dan i noć, bit će plodan vikend.
Kakav bi spektakl bio da Mirko dobije Mira ufff, but not gonna happen.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
- Josef K
Decadentor wrote:jutro
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
- Bub
Nema ni jednog insomničara il' su svi vanka?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
Evo me sa faking gansa! koji faking katastofalni koncert!!!!!! faking, faking, faking!!!
mora da sam ostarila, čak mi ni ova kobasa koju sam pojela na putu doma nije sjela na pravo mjesto
UH, idem pajkiti sa svojim pasom i momkom čim on završi sa igricom
a do tada malo scrubsa za laku noć
i da, svima laku noć želim ja ( sa jedno tri pive previše u sebi.........)
UH, idem pajkiti sa svojim pasom i momkom čim on završi sa igricom
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- DrugsBunny
Daj malo detalja.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
koja neznalica ovaj iz studio koji je pisao članak za Machete. Za planet terror napiše da je s izvanzemaljcima? WTF?
Michel puši karu.
- John_Ryder
ah kako je lijepo spavati do podneva,i sad čilanje uz supernatural,gg,big bang theory... 
"Im gonna touch you now." 
- Bub
Kaže mi lega što je bio da su kasnili skoro 3h.callac wrote:Evo me sa faking gansa! koji faking katastofalni koncert!!!!!! faking, faking, faking!!!mora da sam ostarila, čak mi ni ova kobasa koju sam pojela na putu doma nije sjela na pravo mjesto
![]()
UH, idem pajkiti sa svojim pasom i momkom čim on završi sa igricoma do tada malo scrubsa za laku noć
- callac
Nisu oni kasnili toliko, samo pola sata jer je i najavljeno da će tek u 23h početi svirati, zato su i imali dvije predgrupe. Ali da, koncert je po meni počeo prekasno...bila je hrpa klinaca koji su već u pola jedanaest počeli spavati mamama i tatama u kriluBub wrote:Kaže mi lega što je bio da su kasnili skoro 3h.callac wrote:Evo me sa faking gansa! koji faking katastofalni koncert!!!!!! faking, faking, faking!!!mora da sam ostarila, čak mi ni ova kobasa koju sam pojela na putu doma nije sjela na pravo mjesto
![]()
UH, idem pajkiti sa svojim pasom i momkom čim on završi sa igricoma do tada malo scrubsa za laku noć
A svirka nije bila ekstremno loša, samo su udavili novim stvarima, a kad su starije bile, gitaristi nisu dorasli zadatku, stalno su falšali i bili preniski u intonaciji, znaš kad točno fali još jedan ton da bi to bilo to..
Ja sam se cijeli koncert smijala Axlu sa svojim kreštanjem i mijenjanjem garderobe za svaku pjemu...koji iskompleksirani odvratni patuljak pederasti!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Ipak je to grupa naše mladosti, ali nikad to više neće biti to. Axl odljepio i samo fantazira nešto, znači ipak nisam ništa spektakularno propustio. Čekam da mi se lega probudi, pa da čujem njegove dojmove, al kolko vidim od tebe da je bilo loše.callac wrote:Nisu oni kasnili toliko, samo pola sata jer je i najavljeno da će tek u 23h početi svirati, zato su i imali dvije predgrupe. Ali da, koncert je po meni počeo prekasno...bila je hrpa klinaca koji su već u pola jedanaest počeli spavati mamama i tatama u kriluBub wrote:Kaže mi lega što je bio da su kasnili skoro 3h.callac wrote:Evo me sa faking gansa! koji faking katastofalni koncert!!!!!! faking, faking, faking!!!mora da sam ostarila, čak mi ni ova kobasa koju sam pojela na putu doma nije sjela na pravo mjesto
![]()
i da, svima laku noć želim ja ( sa jedno tri pive previše u sebi.........)![]()
A svirka nije bila ekstremno loša, samo su udavili novim stvarima, a kad su starije bile, gitaristi nisu dorasli zadatku, stalno su falšali i bili preniski u intonaciji, znaš kad točno fali još jedan ton da bi to bilo to..
Ja sam se cijeli koncert smijala Axlu sa svojim kreštanjem i mijenjanjem garderobe za svaku pjemu...koji iskompleksirani odvratni patuljak pederasti!
- Andrej
We're all mad here...