Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Tattoo & Piercing

Post by Jane Doe » 24 Mar 2011, 10:15

uglavnom, ja sam znala, kad bi se sve ogulilo, još mazat koji dan/2 za svaki slučaj, ali ti folija ne treba, samo nemoj neku majcu da baš ima ultrapripijene rukave i nemoj neku najnoviju baš. al uglavnom, ak se jučer večina ogulila, maži sve još danas, pa onda od sutra možeš samo te dijelove, jer vjerujem da je, nakon kaj je 95% tetovaže zacijelilo, sad već postalo neizdrživo pod folijom. bilo bi dobro imat neke dulje kratke rukave, pa preko toga neku maicu na kopčanje, da si možeš tu i tamo malo popravit namazano al ne briše se ni upija taj bepanthern tako lako (da je tako, lakše bi ga oprali :roll: :lol:, jebga, od svega najviše mrzim pranje stare masti)
uglavnom, sad ju možeš imat na bez folije. dosta ljudi ima foliju samo prva 2 dana dok tetovaža curi, kasnije idu namazani pod širijom robom bez folije.
ja sam lastu držala namazanu pod širokim laganim halčama (bilo je ljeto) ali sidro sam morala motat je traperice nisu baš mekane, pa eto. bitno da ju niš ne grebe ni ne stišće :D
Image

elrania

Post by elrania » 24 Mar 2011, 10:23

:partyman: :partyman: odličnoooo!!!

imam savršenu majicu za to :lol: i danas se onda fino luftamo na zraku. ajme, koje olakšanje :D

e da, ono pod desnom ružom što sam ti pričala da se neš stvorilo... imam hematom od ugriza komarca najvjerojatnije.
bio me piko neki dan u stopalo i sve se čudim kud već...a zna mi se desit da mi se stvori baš mrcinski hematom i još poljubičasti i tak ostane bar 2 tjedna i izgleda da bude tak s ovim.
zbog tog mi je još najgadnije bilo foliju nositi, jer se sam razbukta sve pod njom :facepalm:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Mar 2011, 10:29

a jebo te komarac, isuse :shock:
samo nemoj niš dirat, proći će. ja stalno vičem da se niš ne dira, a to je jer sam si ja jednom dirala nešto po skoro zarasloj tetovaži i ostao mi je mali kraterić :shock: malo je trebalo duže dok to zaraste, ali srećom pa nije ostavilo nikakve posljedice na tetovažu. zato ja već automatski ponavljam : ništa ne dirat :zubifale:
jednom me čak i mačka ogrebala po friškoj, ali je zahvaljujući bepanthenu sve zaraslo bez da se krasta napravila :supz:
tako, svašta je bilo :facepalm: :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 24 Mar 2011, 10:33

a malo sam dirala ovo dok nisam skužila što je :lol: , al se nije niš poremetilo! :D

sad puštam da se lufta i bude sve ok :D

Ašow

Post by Ašow » 24 Mar 2011, 14:30

aha jane, sad skonto da imas i ovu pticu.
totalno je 666
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Mar 2011, 15:09

Ašow wrote:aha jane, sad skonto da imas i ovu pticu.
totalno je 666
hvala ti :D
da, lijeva potkoljenica je oslikana okolo naokolo, jednog dana možda sljijedi pozadina svemu tome, ali još nisam do toga došla, trenutno mi i ovako izgleda super
Image

metallicat

Post by metallicat » 24 Mar 2011, 19:12

stvarno ti se ultra brzo ogulilo, pa meni se tek počela gulit nakon 4-5 dana :facepalm: sve skupa oko 10-tak il više je trajalo. za vrat se ne sjećam jer ga nisam ni mogla pratit :mrgreen: mislim da folije treba držat dan, dva, ostalo bolje da je na zraku, pa makar u majici nego skroz zatvoreno.
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Mar 2011, 16:45

bila danas s fendicom da se tetovira kod braneta :D baš je simpa lik. kako ja moram gledat i dirkat, tako uzmem boju iz ormarića i divim joj se, dođe on i pita jesi još što dirala, uzme boju i dezinficira :oops: :lol:
el, vidjela sam orginal onaj cvijet-vagina :mrgreen: kažem ja jedna cura bi došla radi ovog u rijeku, a on đabe joj jer sam to već napravio :lol: baš je zanimljivo malo drugog gledat u boli :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 28 Mar 2011, 17:09

Cat tražim tvoju tattoo bez folije jer nisam vidio otkad je sve zaraslo i ne nađem.

btw naišao na tat od elry, stvarno mi se sviđa izgleda odlično.

metallicat

Post by metallicat » 28 Mar 2011, 18:24

Bub wrote:Cat tražim tvoju tattoo bez folije jer nisam vidio otkad je sve zaraslo i ne nađem.

evo viewtopic.php?f=11&t=863&start=2310
izgleda bljeđe nego šta je, zbog sunca i lošeg foto :mrgreen:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Mar 2011, 19:38

metallicat wrote:bila danas s fendicom da se tetovira kod braneta :D baš je simpa lik. kako ja moram gledat i dirkat, tako uzmem boju iz ormarića i divim joj se, dođe on i pita jesi još što dirala, uzme boju i dezinficira :oops: :lol:
el, vidjela sam orginal onaj cvijet-vagina :mrgreen: kažem ja jedna cura bi došla radi ovog u rijeku, a on đabe joj jer sam to već napravio :lol: baš je zanimljivo malo drugog gledat u boli :mrgreen:
Ja sam isto vidjela takvu već napravljenu tetovažu, ali el će htjeti drukčije bojice (a možda i još neke detalje) pa pretpostavljam da neće biti problema :kokicarenje:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2011, 20:12

metallicat wrote:
Bub wrote:Cat tražim tvoju tattoo bez folije jer nisam vidio otkad je sve zaraslo i ne nađem.

evo viewtopic.php?f=11&t=863&start=2310
izgleda bljeđe nego šta je, zbog sunca i lošeg foto :mrgreen:
i još se nisi slikala onako kako sam tražio... :( :mrgreen:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 28 Mar 2011, 20:19

Kao što sam već bio rekao, izgleda odlično mislim da sada/danas izgleda još bolje. :supz:

Kad vidim sve to odmah se napalim i išao bih i ja odmah nabaciti nešto, ali kod mene je problem jedino što neznam što. Ništa me u ovom trenutku ne privlači, da imam nešto ma već bi sutra išao.

elrania

Post by elrania » 28 Mar 2011, 20:33

metallicat wrote:bila danas s fendicom da se tetovira kod braneta :D baš je simpa lik. kako ja moram gledat i dirkat, tako uzmem boju iz ormarića i divim joj se, dođe on i pita jesi još što dirala, uzme boju i dezinficira :oops: :lol:
joj budale. pričala sam već s njim i rekao je da nema problema, da bi tetovirao to opet, al naravno, promijenili bismo boje i oblik malo i tak.
i nek se javim ak trebam išta itd itd.

@bub: hvala ti!

elrania

Post by elrania » 29 Mar 2011, 22:49

TATTOO TURIZAM U HRVATSKOJ
12.3.2011
ČLANAK PREUZET S NET.HR-a

Ideja o povezivanju turizma i tetoviranja dolazi nam iz Splita, posve je nova stvar na ovim prostorima, te vjerujemo da će privući mnogo mladih ljudi koji na svom odmoru traže i dašak uzbuđenja.
Na zamisao da uljepšavanje povežu s besplatnim turizmom u Hrvatskoj, došla je ekipa iz splitskog StTattooArt, predstavljajući tattoo i piercing majstore iz StTattooArt-a, Tattoo Studija iz Zagreba, Baraba Ink-a iz Varaždina, majstore iz susjednih zemalja, te gostujuće majstore koji svojim dolaskom uvijek daju nešto novo, te pomiču granice i olakšavaju ljudima sve što je potrebno kako bi imali najkvalitetnije radove uz najbolju uslugu koja postoji na ovim područjima.

Za sve one koji dolaze iz europskih zemalja, a odluče se na jedan od studija/majstora, StTattooArt će platiti avionski charter/low-cost prijevoz, te omogućiti besplatan smještaj u splitskom hostelu, uz naravno povoljniju ponudu hrane i pića u nekoliko restorana kao prava turističko osvještena ponuda.

Sama ideja je prva u svijetu, razvijala se kroz godine, ali službeno je nastala krajem 2010.g, te se zadnjih par mjeseci reklamira u Engleskoj, Nizozemskoj i Njemačkoj kao prvim zemljama, a u nastavku slijede i sve ostale europske zemlje.

No, ne radi se samo o tome da morate biti iz europskih zemalja, ovu je ponudu moguće iskoristiti i ako ste iz Lijepe naše, te biste mogli spojiti besplatan odmor s plaćenom tetovažom. Da biste saznali kako, dovoljno je javiti se na e-mail ili nazvati na telefon koji je u kontaktu.

Uskoro se najavljuje i natječaj u kojem će mladi biti pozvani da pokažu svoje radove, pa tko se bavi bilo kakvim oblikom oslikavanja i uljepšavanja, od slika za tetovaže, preko bodypaintinga, airbrusha ili grafita; moći će provesti par dana u splitskom tattoo studiju u okruženju ljudi sa sličnim idejama.

Više informacija:
http://www.tattoo-tourism.com
info@tattoo-tourism.com

Post Reply