Last Post Wins !!!11one
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
bok
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Bub
zdra'oboyko wrote:bok
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- HorrorHR
- Site Admin
je imalik smo to na starom forumu, ali kad sam presao na 3.0 verziju plugin nije radio potrazim neki slican.DrugsBunny wrote:Jel možeš postaviti ona anti bot pitanja prilikom registracije?
Ono tipa "are you human?".
- DrugsBunny
Da. To bi svakako bilo korisno 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Andrej
Eh, to ti je kao Kasperski...Čovek kao pravi antiviruse a Rusi ga hapsili 5 puta zbog pravljenja virusa....HorrorHR wrote:majku im, kako pronalaze način bypassati registracijski captcha proces... nikako da se izmisli nesto sto 100% radi.., oh well![]()
napokon domamožda i nešto pogledam danas ako se ne srušim
Ti koji prave zaštitu su isti oni koji koji prave programe za bypass istih i lepo zarađuju na dve strane. Nema tu pomoći.
Samo lopata i ručno čišćenje.
We're all mad here...
- John_Ryder
- Andrej
Mrzim ponedeljak.....John_Ryder wrote:jutro ,opet ponedjeljak
We're all mad here...
- boyko
+1Andrej wrote:Mrzim ponedeljak.....John_Ryder wrote:jutro ,opet ponedjeljak
- john_constantine
meni čak danas ne smeta ponedjeljak.
I posjetio Tuheljske toplice, kao skromnija verzija Čaterskih toplica, samo s puno lošijim nadzorom nego u Čaterskim toplicama. Mladi nadzornici samo sjede i ništa ne rade dok na sve strane skaču u bazene, loptaju i divljaju, a u Sloveniji nije takav slučaj. Zviždaljka u usta, opomena i mir.
Michel puši karu.
- Boby
Bio tamo zadnji puta prije 2 godine; bilo je 40-ak crniknja. Zaključio sam kako mora da su iz nekog okolnog zagorskog selajohn_constantine wrote:meni čak danas ne smeta ponedjeljak.I posjetio Tuheljske toplice, kao skromnija verzija Čaterskih toplica, samo s puno lošijim nadzorom nego u Čaterskim toplicama. Mladi nadzornici samo sjede i ništa ne rade dok na sve strane skaču u bazene, loptaju i divljaju, a u Sloveniji nije takav slučaj. Zviždaljka u usta, opomena i mir.
- john_constantine
he.Boby wrote:Bio tamo zadnji puta prije 2 godine; bilo je 40-ak crniknja. Zaključio sam kako mora da su iz nekog okolnog zagorskog selajohn_constantine wrote:meni čak danas ne smeta ponedjeljak.I posjetio Tuheljske toplice, kao skromnija verzija Čaterskih toplica, samo s puno lošijim nadzorom nego u Čaterskim toplicama. Mladi nadzornici samo sjede i ništa ne rade dok na sve strane skaču u bazene, loptaju i divljaju, a u Sloveniji nije takav slučaj. Zviždaljka u usta, opomena i mir.
Michel puši karu.
- Boby
Nisam baš toliko lud za jacuzziem; u biti, za Tuheljske sam emotivno vezan jer sam tamo redovno išao svake godine u razdoblju od 1991. do 1997.
Godine 2008. sam išao malo obnoviti stara sjećanja; sada je lijepše ali dokle god su Tuheljske svejedno mi je u kakvom su stanju.
Godine 2008. sam išao malo obnoviti stara sjećanja; sada je lijepše ali dokle god su Tuheljske svejedno mi je u kakvom su stanju.
- Jandra
A odite kvragu. Došo s mora i vidim lost thread ima nekoliko novih stranica
Nedostajalo mi je
Nedostajalo mi je
- john_constantine
ma ovo je sramota od javne televizije.... Istina da su serije već bile puno puta reprizirane na Novi TV kao King of queens ili Raymond, ali ja nemam novu Tv i uvijek sam uživao poslije posla gledati Raymonda. I sada, ukinuli su humoristične serije i sada ima samo dvije epizode Bibinog svijeta. Takav šrot od serije da ti može biti samo mučno i to dvije epizode na dan... Televizija je za mene mrtva. 
Michel puši karu.
- boyko
sad se ide do šume u potragu za JNA bunkerom.prića se da je miniran,pa ak me nema neko duže vrijeme znate kaj se dogodilo