Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Asfodel » 05 Oct 2011, 17:32

Glava, umor, premalo sna, nedostatak vremena i novca za 3 dana partijanja po Ljubljani :(
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 05 Oct 2011, 17:32

ljudi koji su danas radili u kuhinji.
Image

Sammy

Post by Sammy » 05 Oct 2011, 21:03

debela krampina iz razreda :/
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

callac

Post by callac » 05 Oct 2011, 22:10

Večeras mi mama rekla da su dva moja psa poginula- mala terijerka Zita i pasizšume Nya. Zgazio ih auto. Ne mogu čak niti bijes izraziti koliko sam tužna. I nije da pravim razliku, ali Zita je kratko bila sa nama dok je Nya već godinama najdraži, najumiljatiji i najbolji pas kojeg smo ikada imali. I sumnjam da će se takvo stvorenje ikad više ponoviti. Ma i Zita je najmazniji terijer kojeg sam ikad vidjela, doslovno se pod kožu zavlačila. Znam da sam dosadna pa ću prestati sa hvalospjevima jer ionako ne možete suosjećati kad ih niste poznavali. Ugl, užas od dana. I zub me bolucka, al upravo jer sam te struke i znam šta me čeka da se problem riješi, to više odugovlačim da ga radim. Pa trpim. :facepalm: :cry:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Oct 2011, 23:25

svi ljudi koje sam vidio,sreo,doživio :P
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 06 Oct 2011, 00:04

callac wrote:Večeras mi mama rekla da su dva moja psa poginula- mala terijerka Zita i pasizšume Nya. Zgazio ih auto. Ne mogu čak niti bijes izraziti koliko sam tužna. I nije da pravim razliku, ali Zita je kratko bila sa nama dok je Nya već godinama najdraži, najumiljatiji i najbolji pas kojeg smo ikada imali. I sumnjam da će se takvo stvorenje ikad više ponoviti. Ma i Zita je najmazniji terijer kojeg sam ikad vidjela, doslovno se pod kožu zavlačila. Znam da sam dosadna pa ću prestati sa hvalospjevima jer ionako ne možete suosjećati kad ih niste poznavali. Ugl, užas od dana. I zub me bolucka, al upravo jer sam te struke i znam :axe: šta me čeka da se problem riješi, to više odugovlačim da ga radim. Pa trpim. :facepalm: :cry:
ajoj, baš mi je jako jako žao :( a je vozač stao ili samo otišao?

ot: preloš film.
Image

callac

Post by callac » 06 Oct 2011, 00:21

a onaj koji je ubio Zitu je vozio preko stotke u selu, i nije stao. A ovaj koji je Nyu ubio je stao. Krivica je podjeljena na više strana- prebrzo se voze tamo kod nas i u nenormalnim stanjima. drugo, psi su pušteni, kapija često otvorena jer tata stalno ide s traktorom nutra-van. treće, kolko god smo se trudili, oni ne slušaju kad im se viče da ne smiju trčati na ulicu. prvi koraci su već poduzeti- tata gradi veliki box za preostala tri psa, iako mislim da će služiti samo Đoletu jer je on jedini koji je nedokazan, mlad i lud. Ostala je još kćer od Nye, ona sa deformiranom čeljusti, mirna i ugl. se drži sama za sebe i Žule koji je prestar i ne trči više ni kad bi trebao. A tata je očajan, on ih sve obožava i stalno je sa njima pa ako je meni teško, ne mogu ni zamisliti kako je njemu. A Zitu je taman prije par dana čipirao, samo je još ona bila ostala za čipirati. Još mu se svi u selu smijali. Mama samo viče nabavit ćemo nove, al ja čak ni ne želim. To je po sistemu- ako nemaš šta da voliš, nećeš imat ni za čim da plačeš, dovoljno što će me u jednom trenutku u životu dočekati dan kada ću ostati bez Aye. Ne računajući smrt u obitelji, to će mi biti najtužniji dan u mom životu, ikad.
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 06 Oct 2011, 00:25

callac wrote:Večeras mi mama rekla da su dva moja psa poginula- mala terijerka Zita i pasizšume Nya. Zgazio ih auto. Ne mogu čak niti bijes izraziti koliko sam tužna. I nije da pravim razliku, ali Zita je kratko bila sa nama dok je Nya već godinama najdraži, najumiljatiji i najbolji pas kojeg smo ikada imali. I sumnjam da će se takvo stvorenje ikad više ponoviti. Ma i Zita je najmazniji terijer kojeg sam ikad vidjela, doslovno se pod kožu zavlačila. Znam da sam dosadna pa ću prestati sa hvalospjevima jer ionako ne možete suosjećati kad ih niste poznavali. Ugl, užas od dana. I zub me bolucka, al upravo jer sam te struke i znam šta me čeka da se problem riješi, to više odugovlačim da ga radim. Pa trpim. :facepalm: :cry:
Nemoj tako, ovo je jako tužna vijest i ok je šta je podijeliš ode. Kako i sam imam dva psa za koja bi sve da, kolko god to bizarno nekome zvučalo, mogu shvatit koja je to sad tuga a i bijes. Tom vozaču bi srce izvadija na živo, al neću sad dalje u svoj anger rant. Uglavnom, drži se. :cry:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 06 Oct 2011, 00:37

hvala cat, ghost! baš se čula sa bratovom ženom i ona kaže da brat otkako je saznao ne razgovara ni sa kim i sam ljubi svog psa. A Nya je bila njegova mezimica, on ju je i našai i spasio iz šume i baš priča da nakon dugo vremena je ovaj vikend Nya spavala s njim dok je bio kod roditelja.
SpoilerShow
Image to su njih dvoje :cry:
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 06 Oct 2011, 00:52

kako je slatka :( joj, kako je to gadno kad se dogodi. meni je to skoro pa indentično gubljenju ljudskog člana obitelji, životinje su nešto posebno onim koji ih znaju cijenit i volit.
Image

Scarface

Post by Scarface » 06 Oct 2011, 01:09

Ma ništa meni ne može zamjenit ono iskreno radovanje psa kad god dođen doma. Nikad neću shvatit mrzitelje životinja, a one mučitelje o kojima sve više čitan u novinama bi izbrisa iz postojanja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Oct 2011, 11:10

Callac: iskreno mi je žao. Naravno da je pas ili mačka, i koji drugi ljubimac kao član obitelji. Tako i naše mačke... Ma mrzim takvu gamad koja divlja po naselju i gazi mačke. Jebemu, ne moraju se sada baciti u grabu, ali kvragu, bar da zakoče ili voze normalnom brzinom...

Mah, ja uvijek popizdim na takve, kao i mučitelje životinja. Još razumijem one koji "utapljaju" višak štenadi iako su već odavno sto puta mogli sterilizirati svoju ljubimicu, ali da uživaju u tome i još to snime, muka mi je od takvih.

Meni je mrsko ići kod jedne rodbine na ručak zadnjih godina. Imao sam psa kojega sam poklonio članu te rodbine jer se nisam mogao njime baviti radi posla. A i brat ga je teško išibao po leđima. Starci ne vjeruju, a vidim i sam da je pišao od straha kada bi mu brat prišao. Ili kako se čudno ponašao kada sam prvi put vidio, da ga izvedem na šetnju. Držao sam ga u krilu i njegovao. A brata sam tako htio namlatiti do krvi radi toga, ali nisam smio. I danas je pas kod njega, ali čim ima priliku, u zadnje vrijeme ga opet tuče po glavi i to jako. Kada ja reagiram, onda ispadnem negativac jer je on "bolestan" i to... Istina, niti ne smijem ga taknuti jer kada poludi, onda ga je nemoguće zaustaviti.

Ali pas je tako dobro biće, mazan, dobar, susretljiv, pažljiv i jako, jako dobar. I nisam ga imao nikada potrebe kažnjavati ili nešto koliko je pametan. Pa mi uvijek smeta takvo nasilje prema njemu iz "sadizma", bez obzira na njegovu bolest i retardaciju.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Oct 2011, 19:17

@Callac - :( :(

ont: ljudi koji sporo kopčaju
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 07 Oct 2011, 12:03

ljudi. :lol:

i ono kratko, ali katkada bolno privikavanje na visoke pete nakon dužeg nenošenja.

i ova kiša... :?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Oct 2011, 22:49

vrijeme
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply