uh..onda smo mi malo zaostalielrania wrote:u ka gim ti je njemački obavezan za sve smjerove. imaš jedino opciju želiš li napredni ili početnički.
engleski je napredni stupanj za sve.
Last Post Wins !!!11one
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
btw, jandra, ja sam njem u osnovnoj slušala 5 godina, al sam si svejedno odabrala početni stupanj i nije bilo problema. 
- Jandra
Ne znam da se to može. Sutra ću se raspitat. Sad se moram odmorit 
- elrania
al pazi, mislim da ti to vrijedi za ove opće smjerove samo. kak sam rekla već, A razred je onaj s naprednjim njemačkim (bar je tak bilo dosad), a ostali slušaju početni.
kak si ti matematička i sam je jedan razred vas, a garant vas ima dosta koji nisu njem slušali, neće vas ići cijepati, neg je veća šansa da vam šibnu svima početni stupanj.
kak si ti matematička i sam je jedan razred vas, a garant vas ima dosta koji nisu njem slušali, neće vas ići cijepati, neg je veća šansa da vam šibnu svima početni stupanj.
- DrugsBunny
Čestitam na upaduSammy wrote:@drugs: danas su bili rezultati, uglavnom upao sam, 61 bod, 22 mjesto od 50 prijavljenih..i sve ok nisi me nista obeshrabrio, skuzio sam vec da je 80% tvojih postova zajebancija![]()
Edit: Si imao mogućnost glazbenog smjera?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- John_Ryder
dobar dan.
vidimo priča se o srednjoj školi,eh...to su bili dani,jedinice popravni,odlasci kod pedagoga
nego da ,mi kao razred smo uspjeli otjerat profesora iz mat. u mirovinu,profu iz hrv. samo rasplakali par puta (gađali ju petardama,zviždećim raketama,zgasili svjetlo i jedan "kolega" ju primio za sise),promjenili su nam rasku u trećem jer ova druga nije mogla izdržat i tako to....

vidimo priča se o srednjoj školi,eh...to su bili dani,jedinice popravni,odlasci kod pedagoga
"Im gonna touch you now." 
- _ esz _
- metallicat
riječka gimn. je najteža
to je bilo da se uklopim u razgovor.
dan, upravo se ofarbala i čini mi se da sam fulala boju i da će sad ispast tamnije
a toliko truda da dođem do svijetlije
dan, upravo se ofarbala i čini mi se da sam fulala boju i da će sad ispast tamnije

- Asfodel
Zaš mijenjaš? Ta tamnocrvena (ili što je već) ti savršeno stoji..metallicat wrote:riječka gimn. je najteža
![]()
dan, upravo se ofarbala i čini mi se da sam fulala boju i da će sad ispast tamnijea toliko truda da dođem do svijetlije
![]()
Mislim ono, moš ti mijenjat, al se vrati na ovo svakako
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
ona je bila malo svjetlija, a sad sam fulala i sad je malo tamnija
došla danas u dm i nije bilo te koju inače kupujem tako da sam morala nasličniju. obišla sam 2dm-a i nema te boje uopće, vjerovatno ih više ne proizvode.
došla danas u dm i nije bilo te koju inače kupujem tako da sam morala nasličniju. obišla sam 2dm-a i nema te boje uopće, vjerovatno ih više ne proizvode.

- elrania
- metallicat
- metallicat
glupost. ispada da je večina na ovom forumu a vjerovatno i drugim očajna hehDrugsBunny wrote:Ne želim koristit "" smajliće u postu jer ispada da se smijem sam svojim ispadima dok nikom drugom nije smješno (a to je tek očajno)

- Wendigo
cat, nemoj se blajhati. 
ovo kaj sad imaš je super i lijepo ti stoji.
ovo kaj sad imaš je super i lijepo ti stoji.
- metallicat