Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 29 Apr 2011, 07:15

callac wrote:
Jane Doe wrote:i malo žarkije će bit dovoljno.... a i iz znatiželje :mrgreen:
samo, mislim da te nove farbe imaju već u kutiji razvijač (ono, prilično sam sigurna), pa neznam čemu onda još jedan gratis.... baš budem pitala danas i onak moram tamo po neke sitnice
Jane, "nove" keune farbe u sebi imaju farbu, mali šampončić i regenerator i ampule za obnovu kose, razvijača odnosno hidrogena nema nutra! A ovo pod navodnicima nove je zato što su to sve stare nijanse koje su dobile nazive tipa pariz šik i sl. pizdarije i nakeljili sliku lejle na kutiju, čisto komercijalizacije radi. Nemoj da te mami slika sa kutije već uzmi fino nijanser od keune i pogledaj u njemu o kojoj se boji radi (piše uz te nazive na novim pakiranjima i broj negdje sa strane)
Elri, snjam o perikama, meni bi to spasilo život (i kosu :mrgreen: ) ali su jebeno skupe!!!! A dečko neće da mi kupi onlajn, njemu se gade te mrtve životinje na glavi :lol:
e da, bila sam jučer u dm-u po neke sitničice, pa sam baš gledala. da, nema razviječa u kutiji. ma ja sam ih onako letimično pogledala, čula da neš lupka po kutiji, a i da su neš skuplje nego ove u običnim kutijama, pa sam se poveselila, a jebga :lol: škrtice :P
a vidiš, nisam znala da nisu nove.... ja mislila da jesu, jer kod nas u dm-u drže svega 1-2 crvene farbe od keune, a gamad. znaći, stave stare nijanse u nove kutije, ubace koji šamponić kajveć i prodaju pod skuplje - baš su blje :evil:
neka, baš budem onda pogledala u nijanser, jer mi se baš ni jedna ne čini nešto pretjerano crvenom, ono, čisto crvenom, mada je ona najtamnija zanimljiva nijansa (7.44 ak se dobro sječam).
fala callac, bum škicnula svakako da se ne zaletim :seksualische:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 29 Apr 2011, 07:22

Asfodel wrote:
Jane Doe wrote:uzet taj 9% čisto da boja bude malo kričavija, ono, da vrišti na crveno, samo to...
Tak i napravi

Kakva je ona neka normalna ljubičasta kad se ispere? (to sam nosila sam s onim kolor šamponima kad sam bila klinka)
Mislila sam to na donju kosu. Htjela bih da se što jače ispere da mi bude kul kad stavim onu nonšalatnu sa strane pletenicu, navikla sam da bude šarena pa ono :lol:
ja sam imala najnormalniju ljubičastu (palette, onu u uskoj kutiji) na blajhane pramenove. i meni se je držala jako dobro i dosta dugo i na kraju je otišla u rozo. bilo je fora.
a na svoju prirodnu kosu sam stavljala onaj palette color & gloss, ljubičasta boja (roza kutija, miriši po nekom voću i čini mi se da je ženska s bob frizom na kutiji, ma imaju jednu takvu baš ljubičastu u toj liniji, nemre se fulat) i ta mi se nije ispirala na niš čudno, isto je dugo držala i pred kraj ide prem nekoj crvenoj, ništa na smeđe blje i tetkasto.
to ti je moje iskustvo sa te 2 ljubičaste.
a imala sam i one palette preljeve u vrečicama, ta ljubičasta je bila sranje i ispirala se ne neku žnj tetkastu boju :jawbreaker:
Image

elrania

Post by elrania » 29 Apr 2011, 13:56

ja sam probala jednu schwarzkopfovu i dosta se brzo izaprala. podloga je bila crvena i mislim da se već nakon 2 tjedna više kužila ona neg ljubičasta.

i ženske koje znam da su farbale u to su se žalile da su ubrzo izgledale izaprano rozo.

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Apr 2011, 14:25

Isprane roze u dva posta, ooh la laa

Tnx! :supz:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 16:01

evo, ak netko koristi maske za lice, preporučila bih ovo
SpoilerShow
Image
ima u mülleru za kupiti, 8kn dođe i dva su zasebna mala pakiranja. meni to obično dura i do 6 nanošenja, jer nikad ne stavljam sve iz jedne; previše se baci, a ničem ne koristi tak dodatno nabacano.

uglavnom, mene je dosta iznenadilo kako je nježna za kožu i pomaže u uklanjanju masnoće, čišćenju itd.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Apr 2011, 16:03

elrania wrote:evo, ak netko koristi maske za lice, preporučila bih ovo
SpoilerShow
Image
ima u mülleru za kupiti, 8kn dođe i dva su zasebna mala pakiranja. meni to obično dura i do 6 nanošenja, jer nikad ne stavljam sve iz jedne; previše se baci, a ničem ne koristi tak dodatno nabacano.

uglavnom, mene je dosta iznenadilo kako je nježna za kožu i pomaže u uklanjanju masnoće, čišćenju itd.
zakon, budem potražila
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Apr 2011, 17:35

bila ja danas u dm-u i gledam one keune boje u nijanseru i ipak mi je sve to pre bakreno, čak i ona 7,46 koja je najbliža nekoj crvenoj, ali ipak ima dosta bakrenog i narančastog u sebi.... nje :P
izgleda da ipak budem probala taj syoss za sljedeće farbanje...
Image

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 17:44

told you so!
ja sam danas išla do bipe jer je 30% sniženje na sve boje za kosu i naravno da nema moje nijanse od keune. kasnije svratila u dm, ni tamo je nema...ipak ću morati u keune dućan po zalihe, dobro, sad imam za sljedeće farbanje, al volim ja ko hrčak uskladištiti barem dvije kutije :D
tražila sam haljine i ipak nula bodova...uzela sam od sestre jednu tamno plavu, usku,mini, ona ju je prošlo ljeto nosila u svatove neke u sloveniji pa razmišljam čak da ju i obučem, kupim samo nekog ludog šarenog nakita i dobre cipele... super mi ta boja stoji na kosu i ten. vidjet ćemo još...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Apr 2011, 17:47

callac wrote:told you so!
znam, i fala ti na tome, jer bi možda bacila 50 kuna uzalud i sjebala si boju :seksualische:
treba u nijanser gledat, a ja samo po kutijama.... radi toga sam se zadnji puta potamnila slučajno... a boja je tak svjetlo i kričavo izgledala na kutiji :facepalm: i danas baš i tu traži u nijanseru i, naravno, identičan pramen tamo ko na mojoj glavi, naravno :facepalm: tuka
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Apr 2011, 17:48

... i palac gore za tamno plavu haljinu, bude super išla na tvoj ten i tu boju kose :supz:
Image

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 17:49

@jane: ma je li :mrgreen:

možda onda upiknem koju njihovu sljedeći put!

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 17:50

@callac: kak na kosu? nije li kosa bakrenasta-narančasta? što je s onim da to ne ide s kupa il ima iznimki ipak? :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Apr 2011, 17:52

elrania wrote:@jane: ma je li :mrgreen:

možda onda upiknem koju njihovu sljedeći put!
da, ima neka 7,44 i narančasta je ful
ja nema sreće s keune izgleda, ali mislim da bi ti omastila brk :mrgreen:
Image

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 17:53

elrania wrote:@callac: kak na kosu? nije li kosa bakrenasta-narančasta? što je s onim da to ne ide s kupa il ima iznimki ipak? :lol:
nisam za tamno plavu rekla da ne uopće ide.. za žutu sam naglasila, a moja kosa nije kao tvoja narančasta, prirodnije je bakrena. pa je to valjda onda iznimka, ako ćemo baš tako :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 17:55

znam da sam jednom prije vidjela neku zanimljivu, al bila mi je pretamna, tj. previše je vuklo na nešto što sam prije imala s dosta crvenih tonova.

niš, budem vidjela što se to nudi sljedeći put kad se farbam. ova sad boja ko da svaki put sve tamnije ide pa bih rado nešto jako i malo svježije.

Post Reply