e da, bila sam jučer u dm-u po neke sitničice, pa sam baš gledala. da, nema razviječa u kutiji. ma ja sam ih onako letimično pogledala, čula da neš lupka po kutiji, a i da su neš skuplje nego ove u običnim kutijama, pa sam se poveselila, a jebgacallac wrote:Jane, "nove" keune farbe u sebi imaju farbu, mali šampončić i regenerator i ampule za obnovu kose, razvijača odnosno hidrogena nema nutra! A ovo pod navodnicima nove je zato što su to sve stare nijanse koje su dobile nazive tipa pariz šik i sl. pizdarije i nakeljili sliku lejle na kutiju, čisto komercijalizacije radi. Nemoj da te mami slika sa kutije već uzmi fino nijanser od keune i pogledaj u njemu o kojoj se boji radi (piše uz te nazive na novim pakiranjima i broj negdje sa strane)Jane Doe wrote:i malo žarkije će bit dovoljno.... a i iz znatiželje![]()
samo, mislim da te nove farbe imaju već u kutiji razvijač (ono, prilično sam sigurna), pa neznam čemu onda još jedan gratis.... baš budem pitala danas i onak moram tamo po neke sitnice
Elri, snjam o perikama, meni bi to spasilo život (i kosu) ali su jebeno skupe!!!! A dečko neće da mi kupi onlajn, njemu se gade te mrtve životinje na glavi
a vidiš, nisam znala da nisu nove.... ja mislila da jesu, jer kod nas u dm-u drže svega 1-2 crvene farbe od keune, a gamad. znaći, stave stare nijanse u nove kutije, ubace koji šamponić kajveć i prodaju pod skuplje - baš su blje
neka, baš budem onda pogledala u nijanser, jer mi se baš ni jedna ne čini nešto pretjerano crvenom, ono, čisto crvenom, mada je ona najtamnija zanimljiva nijansa (7.44 ak se dobro sječam).
fala callac, bum škicnula svakako da se ne zaletim