Last Post Wins !!!11one
- A$H
Re: Last Post Wins !!!11one
dosta topica za danas..sad nes pojest i pogledat neku seriju..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
haha...baš sam se pitao do kad ćeš šibat s topicima haha...

- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
heh, ma i nije tako, malo sam se ulijenila s učenjem zadnja 2 tj. puklo me malo to što sam skoro gotovaJohn_Ryder wrote:prava cura,primjer svimaDecadentor wrote:jbt ti samo ucis i radis :Ometallicat wrote:odoh u plodine pa učit. btw cinestar se otvara još u sl.brodu i varaždinu, kul.

- john_constantine
jebo vas više to otvarenje topica za hrpu filmova.
Koristim ovaj program Personal video database, totalno free, ali s bugovima - a i nije bitno, koristim ga za nizanje popisa filmova koje želim pogledati od filmova s Drakulom do Meksičkog vukodlaka u Teksasu, pa ovako još mogu i listati...
Michel puši karu.
- Wendigo
takvi topici i priliče ovom forumu..
"malo" se pogubio koncept u zadnje 2 godine..
- john_constantine
ma znam, ali što je previše, previše je.Wendigo wrote:takvi topici i priliče ovom forumu..
Michel puši karu.
-
filmofil
ma pohvala svima koji sudjeluju u otvaranju tih tema
ovakav forum sam uvijek htio...još da ima mrvicu više aktivnih ljudi bilo bi savršeno
This is the Zodiac speaking.
- Boby
Slažem se; samo nekolicina ljudi dobre volje i čitav forum se preporodil. Osjećam se kao da sam se tek registrirao.
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
Neka je, to je dobro, mada iskreno, i nema previše smisla, većina je sve to gledala, većini se ne da na sve komentirat. Ok je čisto informativno, al ionako je većina članova ode odavno pogledala ova djela koja su must za filmofile.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
pa naravno da je..bar se nadam..jer vidim da neki sepaju sa tim..ovo je vise da se prisjete clanovi i da pogledaju opet nes sto su gledali kao klinci ili na sto su zaboravili..a i treba za neke klasike imat topic..lol..Ghostface wrote:Neka je, to je dobro, mada iskreno, i nema previše smisla, većina je sve to gledala, većini se ne da na sve komentirat. Ok je čisto informativno, al ionako je većina članova ode odavno pogledala ova djela koja su must za filmofile.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
je baš to, a i ima tu dosta filmova na koje sam i zaoravio pa me podjsetilo da bi trebao pogledatiA$H wrote:pa naravno da je..bar se nadam..jer vidim da neki sepaju sa tim..ovo je vise da se prisjete clanovi i da pogledaju opet nes sto su gledali kao klinci ili na sto su zaboravili..a i treba za neke klasike imat topic..lol..Ghostface wrote:Neka je, to je dobro, mada iskreno, i nema previše smisla, većina je sve to gledala, većini se ne da na sve komentirat. Ok je čisto informativno, al ionako je većina članova ode odavno pogledala ova djela koja su must za filmofile.
- Wendigo
yep, plus nije naodmet malo za promjenu diskutirati o good old 80´s and 90´s horror flicks. 
- callac
A i znam kako je kad se počne štancati, jedan film te podsjeti na neki drugi, treći i za čas ih imaš pedeset o kojima bih htio neš napisati! Svakako pozdravljam oživljavanje foruma na ovaj način, i sama ću se bacit u komentiranje!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.