Tattoo & Piercing
- Bub
Re: Tattoo & Piercing
Nisam rekao da ne izgleda lijepo, nisam se čak ni rugao, što ni ne volim radit i nikad se ne rugam, bar ste to mogli dosad shvatit zajebancija je drugo, ali sam samo htio naglasiti kako mi muški doživljavamo takve stvari kroz sprdnju, to je jednostavno u nama. Prvo vidimo neke druge recimo lošije stvari, tek onda cijeli paket recimo drugu bolju stranu nečega u ovome slučaju tetovaže s cvijetom. Što nakon onih letećih penisa ne mora uopće biti strašno, dapače.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
bub, o čem ti filozofiraš?
kakvo ruganje (koje nigdje ni prepoznala nisam) i kakvi sad muški stavovi?
znamo svi što je na slici, tko što misli o tome, muško, žensko, slobodno kaže - a znam da ima ovdje ljudi kojima je to živi užas - i amen.
meni je zaista svejedno.
+ ako sam ja pak nešto krivo shvatila, ispričavam se.
kakvo ruganje (koje nigdje ni prepoznala nisam) i kakvi sad muški stavovi?
znamo svi što je na slici, tko što misli o tome, muško, žensko, slobodno kaže - a znam da ima ovdje ljudi kojima je to živi užas - i amen.
meni je zaista svejedno.
+ ako sam ja pak nešto krivo shvatila, ispričavam se.
- Bub
Okay my bad, baljezgam izgleda. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
koliko zavrzlama zbog jednog cvjetića ... kako samo da motiv onda bude loš kad je takvog efekta? 
- callac
tetovaža je oprečna defloweringu 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
elrania wrote: a znam da ima ovdje ljudi kojima je to živi užas - i amen.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
ti se ne moraju ni javljati koliko im je očit komentar, al ajde, lijepo je da se oglase i pokažu da prate što se događa

- Scarface
Pa moran, jel, i naš glas se mora čut. Jednom ću bit sarkastičan i reć da mi je super, al samo jednom. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
e sad ti propalo iznenađenje, jer mi bi se ziher zabezeknuli kad bi pročitali to od tebeScarface wrote:Pa moran, jel, i naš glas se mora čut. Jednom ću bit sarkastičan i reć da mi je super, al samo jednom.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
eto, meni se ne dopada 
btw, valjda sam dobila neku alergijsku reakciju na nemam pojma šta; može bit folija, sapun, krema...ah
btw, valjda sam dobila neku alergijsku reakciju na nemam pojma šta; može bit folija, sapun, krema...ah

- Asfodel
Ja sam u vječnoj dilemi na što potrošiti novce kad se skupe
(ajde bar sam oko tetovaža odabrala prioritetnu, iako se to svaki čas mijenjalo) ..no svejedno, možda popustim nečemu drugome.. Baaaah
@el - sretno s tim u Ri
@el - sretno s tim u Ri
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
NE prat sapunom frišku tetovažu. ak baš mlakom vodom nemreš svu staru mast skinut, kapni na dlan malo, al malo gela za intimnu njegu jer on ima nizak PH, napjeni među dlanovima i s tima nasapunaj tetovažu.metallicat wrote:eto, meni se ne dopada
btw, valjda sam dobila neku alergijsku reakciju na nemam pojma šta; može bit folija, sapun, krema...ah![]()
i s čim mažeš to ??? bepanthen mast i niš drugo dok se ne oguli do kraja.
i nemoj debelo mazat, tek tolko da je masno na dodir i da se sjaji i probaj što više držat to na zraku bez folije.
ak se pojavi koji prištić NE DIRAT ga, samo pusti na miru i proći će.
pretpostavljam da to sve znaš i nebi rado da ispadne da ti pametujem, jer ne, al vjeruj mi da i ja sa svojih 5 velikih još dan danas imam dileme oko održavanja (makar već sve to znam), al eto, znam zvat salon

- metallicat
ne pametuješ, svaki savjet dobrodošao.
sve to tako i radim, samo ta mast ofc. imam čak na papiru napisane upute od pol str. jedina razlika u tvom postu jer što mi piše da mogu sapuno oprat ili gelom za tuš s niskim ph
onda više neću sapunom, samo vodom. kako sad stvari stoje, prolazi crvenilo (nije bilo blizu tetov, nego baš na zapešću). valjda ništa neće bit.
sve to tako i radim, samo ta mast ofc. imam čak na papiru napisane upute od pol str. jedina razlika u tvom postu jer što mi piše da mogu sapuno oprat ili gelom za tuš s niskim ph

- Jane Doe
bolje da je neki gel sa niskim ph nego obični sapun i sa što manje pizdarija (parefema i sl. kaj stavljaju unutra) jer je to ipak rana
ja perem s onim za intimnu njegu jer toga tak i tak imam doma, al isto sam si u dm-u nabavila od balee tekući sapun, medicinski, ph neutralan i antibakterijski. košta 10 kuna
bolje tak neš nego klasični sapun za ruke...
a znam da su neki ljudi znali dobit reakciju na onu bijelu ljeplivu traku za zavoje kaj se u apoteci kupi a ekipa ju koristi za pročvršćivanje folije.
bolje nabavit pik traku, onu smeđu, od nje nikom niš nije bilo..... sam isto, kako foliju uvijek nosim dok spavam, ljepila pik trakom, onaj bijeli flaster je u kurcu...
možda je i tebi crvenilo od toga.
ja perem s onim za intimnu njegu jer toga tak i tak imam doma, al isto sam si u dm-u nabavila od balee tekući sapun, medicinski, ph neutralan i antibakterijski. košta 10 kuna
bolje tak neš nego klasični sapun za ruke...
a znam da su neki ljudi znali dobit reakciju na onu bijelu ljeplivu traku za zavoje kaj se u apoteci kupi a ekipa ju koristi za pročvršćivanje folije.
bolje nabavit pik traku, onu smeđu, od nje nikom niš nije bilo..... sam isto, kako foliju uvijek nosim dok spavam, ljepila pik trakom, onaj bijeli flaster je u kurcu...
možda je i tebi crvenilo od toga.

- metallicat
nisam ljepila nikakvom trakom, samo dok spavam omotala prozirnom folijom. ali noćaš nisam ni to niti ću više. za sad se povlači crvenilo pa ću vidit. baš sam na sapunima i gelu gledala za ph i ništa ne piše. tnx na info, idem danas u dm nać nešto.