Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
maddjuro

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by maddjuro » 04 May 2010, 23:54

I may be an idiot, but i am no fool.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 05 May 2010, 00:20

filmophil wrote:metalcamp ti nisi normalan :lol: ovo što si napisao nije tvoje...isti taj post sam pročitao na drugom forumu, a nekako ne vjerujem da si ga ti tamo pisao

http://www.forum.hr/showthread.php?p=26441175

post #26329
Da, kopirao sam radi istine. Stavio sam tako i onaj upis gradana, rekao sam. :)

http://www.net.hr/sport/page/2010/05/04/0749006.html

@Constantine, moras shvatit da vise nisu glavna stvar BBB. I nemojte mi sada one price "nasli su se u krivo vrijeme u krivo mjesto". Ne, policajci ne smiju tuci klince, cure, stare dedeke. Ovaj put su policajci krivi za ovakvu brutalnost. Svakako da treba huligane zatvorit, ali ovaj put policajce. Sramota je ovo sto su napravili. Ne mozes samo tako dokaze odbacivat, ali ja znam u cemu je vas problem. Svi vi koji ste se jasno izjasnili da prezirete huligane i to ste si utuvili u glavu i to nema sanse da vise promjenite. To je vas problem i usprkos dokazima, necete promjeniti misljenje. Mediji, krivi su mediji. Pogledajte vecernji pa sve do indexa. Pisu odmah nakon utakmice, stali na stranu policije, ali nakon sto su dobili slika, snimaka, svjedocanstva ljudi, BBB, gradani, okrenuli su se na stranu navijaca i vidi se sada po anketama. Policija polagano pada, zasluzeno.

Kopirano sa foruma hr. da ne bi opet bilo, nismo znali. :lol:

zasto je ovom policajcu oznaka na kacigi preljepljene?
Image
ti brojevi sluze za indentifikaciju policiskih sluzbenika i nesmiju biti prikriveni

Ma dokazi dolaze i dolaze. Policija pada. Tako mi je hebeno drago. Ali se slazem sa vama da ove retardose zvani huligani, takoder treba zatvoriti, ali oni u subotu su bile bubice naspram policije.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/poli ... 89503.aspx

I zasto objavljuju imena huligana, mislim, neka objavljuju, ali jesu li objavljivali imena pedofila, silovatelja policajca. Nisu, samo inicijali.

@Drugsbunny, medicinska dokumentacija
"Good night boils and ghouls."

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 May 2010, 00:25

Metalcamp wrote:Svi vi koji ste se jasno izjasnili da prezirete huligane i to ste si utuvili u glavu i to nema sanse da vise promjenite. To je vas problem i usprkos dokazima, necete promjeniti misljenje.
Mislim da je ustvari suprotno, ali ne samo u ovom slučaju već općenito - znači da su huligani ustvari taki.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Metalcamp

Post by Metalcamp » 05 May 2010, 00:30

DrugsBunny wrote:
Metalcamp wrote:Svi vi koji ste se jasno izjasnili da prezirete huligane i to ste si utuvili u glavu i to nema sanse da vise promjenite. To je vas problem i usprkos dokazima, necete promjeniti misljenje.
Mislim da je ustvari suprotno, ali ne samo u ovom slučaju već općenito - znači da su huligani ustvari taki.
Ok, slazem se donekle, ali me najvise nervira kada se ne cuje druga strana price, druga strana price huligana, navijaca, gradana. Nista ja ne bi rekao. Takoder sam protiv svakog nasilja, ali vecernji i ostali portali odmah nakon utakmice stali na stranu policije. Naravno, ja kao ja, uvijek za pravdu, slab sam na to, htio sam cuti tu drugu stranu dok se sve ne smiri, i zacudilo me da su uz Boyse stali obicni gradani kada su vidjeli dokaze, a od pocetka su imali iza sebe sve ljude koji su bili na utakmici. Vidjet ces, posustat ce na kraju policija. Sami sebe su sjebali, to jest nasa draga Jaca :wink:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 May 2010, 00:36

Slažem se sa druge strane, za to sam i ja uvijek. Samo problem nastaje zbog toga što sam ja upoznat sa profilima navijača te znam što su sve spremni učiniti tako da... :?
Vrijeme će još reći sve pojedinosti što su se, ustvari, dogodile tog dana. Ali i dalje ne vidim kakvu veze Jaca ima sa ovim.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 05 May 2010, 00:39

Vec su poceli privoditi navijace. Imas slike na MUP-ovoj stranici, zaokruzeni su navijaci koji ce biti privedeni.

Jaca - 1. 5., prosvjedi, Grcka itd., nije nikakva teorija zavjere, ali da je meni sumnjivo, je. :)

A uostalom, koji su k.... kupovali najbolje videonazore u ovom djelu Europe. Uvijek se radilo da tko pali baklju, snimi ga se i saceka. Dao sam link na prosloj stranici, i policajac govori isto sto i ja sada. Snime ga i na kraju ga docekaju, a ne uletavaju medu masu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 May 2010, 00:47

Metalcamp wrote:Vec su poceli privoditi navijace. Imas slike na MUP-ovoj stranici, zaokruzeni su navijaci koji ce biti privedeni.

Jaca - 1. 5., prosvjedi, Grcka itd., nije nikakva teorija zavjere, ali da je meni sumnjivo, je. :)

A uostalom, koji su k.... kupovali najbolje videonazore u ovom djelu Europe. Uvijek se radilo da tko pali baklju, snimi ga se i saceka. Dao sam link na prosloj stranici, i policajac govori isto sto i ja sada. Snime ga i na kraju ga docekaju, a ne uletavaju medu masu.
Da, vidio sam baš nešto o zaokruženim navijačima prd par minuta.
A ovo sa teorijama zavjere i sumnjama je glupo (pritom ne vrijeđam tebe da se razumijemo već govorim općenito).
Jer kao 1. prosvjedi koji su valjda trebali biti diljem Hrvatske nisu dobili većeg zamaha.
Kao 2. ti isti prosvjedi su se događali satima prije incidenta sa stadionom.
To je osnovno, ostatak može zaključiti zdrav razum. Ali, dakako,Hrvatska je zemlja puna probisvijeta koji misle da je kul tako razmišljati te da time ispadaju intelektualci.
Još jednom, ne govorim o tebi već općenito :D

Metalcamp

Post by Metalcamp » 05 May 2010, 00:51

Ma nema problema :) rekao sam da je sumnjivo, a uvijek je dobro sumnjati, no kako bilo da bilo vidjet cemo sto ce dalje biti.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 05 May 2010, 01:03

Ovdje nista ne moze biti offtopic? :)

Pa evo nesto malo starije http://www.index.hr/vijesti/clanak/quot ... 30479.aspx pazite, englezi :D

Studeni

Post by Studeni » 05 May 2010, 13:48

Metalcamp wrote:
I sad si zamislite da je ovako nesto "baceno pod vezir policajcu" :roll: :lol:
Da je tako nešto bačeno pod "vezir" (kako kažeš) policajcu, to bi značilo da policajci jašu vezire (razne vrste dužnosnika) i veziru bi nagorilo dupe....

A, da mu bace pod vizir...e,to je već drugi padež......
:twisted: :twisted:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 May 2010, 14:33

uopće mi se neda raspravljat o tome niti filozofirat,svako ima svoe mišljenje,ali samo se nastavit klat cons i green,zabavno je :D a ovaj metalcamp je freddy,to se odavno zna :P
"Im gonna touch you now." :P

Sammy

Post by Sammy » 05 May 2010, 17:59

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2010, 18:02

John_Ryder wrote:uopće mi se neda raspravljat o tome niti filozofirat,svako ima svoe mišljenje,ali samo se nastavit klat cons i green,zabavno je :D a ovaj metalcamp je freddy,to se odavno zna :P
mah, i meni je dojadilo. :mrgreen: Jer jednostavno nema više smisla, možemo cijelu vječnost prepucavati, ali biti će stalno isto, jedni će forsirati policajce, a drugi huligane i tako nismo na ničemu. Sada trenutno pratim slučaj tog policajca koji je dobio petardu u lice, s obzirom da ga poznaju na poslu.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2010, 19:27

Ste čitali? Preminuo je "Ševa"... RIP. Bez njega, Nočne more više neće biti isti.
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 05 May 2010, 19:41

Jesam, još prijepodne.

R.I.P.

Locked