Tattoo & Piercing
- callac
Re: Tattoo & Piercing
@cat, a lijepa ti jeeeee
ljubičasta boja
i jedva čekam vidjet bez kurtona na ruci 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
najs, sviđa mi se ljubičasta boja i O u sredini 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
jane, slažem se, neprocjenjivo je kasnije, i samo te tjera na još
joj, jedva čekam da vidite navečer onako pravu
ja nemam foto pa se čeka damira da dođe.
joj, jedva čekam da vidite navečer onako pravu

- metallicat
e sad ću ispričat onu vijest 
malo ću sažet priču. uglavnom, cijeli dan jučer pričao jovica kako mu uleću ljudi i niti ne pokažu sliku, samo pitaju cijenu. smijemo se, i taman ulete neke dve ženskice i pitaju ''zanima me cijena''
ova frendica koja je išla samnom kasnije neš pita pošto je, i ovaj se ''razbjesnio'' i kaže ma badava
i uglavnom, napravit će mi tetovažu bez obzira na veličinu besplatno, samo je uvijet da njemu sviđa i da je komplicirana, a tu smo se našli jer želi neku filmsku, naravno vampiri i sl. tako da
nisam mogla vjerovat heh idem opet kod njega 25.02 jer se frendica ta ide tetov, pa idem s njom, do tad ću mu donijet neku sliku pa da vidimo
baš sam ga sažela
malo ću sažet priču. uglavnom, cijeli dan jučer pričao jovica kako mu uleću ljudi i niti ne pokažu sliku, samo pitaju cijenu. smijemo se, i taman ulete neke dve ženskice i pitaju ''zanima me cijena''
baš sam ga sažela

- Jane Doe
pa bome i jesi sažela. tako uzbudljivu vijest ni nemožeš napisat sažetije
uglavnom, jebenoooooo
super, baš mi je drago da ti se potrefilo. tak nešto obično čujem od cura koje rade u tattoo salonima i onda dođe neki quest artist koji radi jebeno i napravi im neš besplatno jer se znaju i dobri su si od prije....
jebemu, pa što ja ne radim u tattoo salonu.... ne, ja živim u gradu bez i jednog tattoo salona
damn 
uglavnom, jebenoooooo
super, baš mi je drago da ti se potrefilo. tak nešto obično čujem od cura koje rade u tattoo salonima i onda dođe neki quest artist koji radi jebeno i napravi im neš besplatno jer se znaju i dobri su si od prije....
jebemu, pa što ja ne radim u tattoo salonu.... ne, ja živim u gradu bez i jednog tattoo salona

- metallicat
imala sam sreće da sam naletila na nekog takvog. čudan je to lik. ali rekao da bi napravio besplatno iz gušta i izazova, i jer ljudi misle da su samo pare bitne. kad god, i što god bude, ide na leđa, velika površina
on bi mi nešto iz dracule 1992 stavio heh

- Jane Doe
baš odlično, čak ste se i za ideje poklopili, ono, mislim, sviđa ti se taman to što bi on rado radio... pa kud ćeš bolje
ja niš do kraja jeseni, a onda ćemo vidjet što i kod koga (ak ne dođe Miro iz njemačke kod nas, onda bi se mogla do Braneta u rijeku zaputit)
ali zato u 3.mj., kad idem s @elraniom kad se ona tetovira, planiram dodat po još jednu rupicu na svako uho, to sam si oduviijek htjela, ali nisam smjela u srednjoj, a kasnije sam to smetnula s uma.... mislim da je vrijeme da si ispunim želju
ja niš do kraja jeseni, a onda ćemo vidjet što i kod koga (ak ne dođe Miro iz njemačke kod nas, onda bi se mogla do Braneta u rijeku zaputit)
ali zato u 3.mj., kad idem s @elraniom kad se ona tetovira, planiram dodat po još jednu rupicu na svako uho, to sam si oduviijek htjela, ali nisam smjela u srednjoj, a kasnije sam to smetnula s uma.... mislim da je vrijeme da si ispunim želju

- metallicat
imaš ideju već za sljedeću
? e koja ti je najstarija tattoo i koliko ima god? zanima me kako se drže, boje, oblici i to. da bar dođeš do rijeke
i btw mogla biš sad opet uslikat ovu novu, da vidimo sad kad nije viške friška
i btw mogla biš sad opet uslikat ovu novu, da vidimo sad kad nije viške friška

- Jane Doe
imam par ideja za par različitih tetovaža i par različitih pozicija.
-radila bi nešto na ristovima jer mi je lijepo ljeti to vidjet na plaži i u otvorenim cipelama i balerinama. tu bi išli : kompas i neko civijeće na jednu, a za drugi rist još nemam neku ideju onako sigurnu
-radila bi desno bedro, onako da se vidi s boka, a i tu bi moglo svašta, pa da ne nabrajam do sutra
-desna nadlaktica; tu bi žensku, ali samo glavi i do dekoltea, sa životinjom, najvjerojatnije s glavom vuka ili risa na glavi, onako kao kapa pa da rep ide preko ramena. to bi čak imalo i simboliku, nešto kao povezanost čovjeka s prirodom, kao oni ondijanci i njihovi životinjski totemi jer jako volim životinje. i stavila bi tekst iznad ili ispod "čista srca" ili tak neš i baš bi da je na hrvatskom tekst, onako krasopis. to bi da mi radi taj lik Miro, a ak ne on, onda najvjerojatnije Brane. to mi je onako najzaokruženija ideja.
najstarija su leđa, ona krila i križ, 11.mj. 2008. ta je crno bijela i drži se super, ništa nije izbljedilo, izgleda isto kao kad je zacijelila.
a morat ću i novu uslikat, gležanj mi je onda otekao ko buhtla
-radila bi nešto na ristovima jer mi je lijepo ljeti to vidjet na plaži i u otvorenim cipelama i balerinama. tu bi išli : kompas i neko civijeće na jednu, a za drugi rist još nemam neku ideju onako sigurnu
-radila bi desno bedro, onako da se vidi s boka, a i tu bi moglo svašta, pa da ne nabrajam do sutra
-desna nadlaktica; tu bi žensku, ali samo glavi i do dekoltea, sa životinjom, najvjerojatnije s glavom vuka ili risa na glavi, onako kao kapa pa da rep ide preko ramena. to bi čak imalo i simboliku, nešto kao povezanost čovjeka s prirodom, kao oni ondijanci i njihovi životinjski totemi jer jako volim životinje. i stavila bi tekst iznad ili ispod "čista srca" ili tak neš i baš bi da je na hrvatskom tekst, onako krasopis. to bi da mi radi taj lik Miro, a ak ne on, onda najvjerojatnije Brane. to mi je onako najzaokruženija ideja.
najstarija su leđa, ona krila i križ, 11.mj. 2008. ta je crno bijela i drži se super, ništa nije izbljedilo, izgleda isto kao kad je zacijelila.
a morat ću i novu uslikat, gležanj mi je onda otekao ko buhtla

- metallicat
puno ideja
ja se samo brinem što jednom neće više bit dovoljno mjesta na tijelu
mislila sam da su ti starije neke, pošto ih imaš već toliko
moja prva je iz 2006
mislila sam da su ti starije neke, pošto ih imaš već toliko

- Ašow
cat, lijepo izgleda
poceo sam si crtati ovu sto od lopatice na rame ce mi ici.
neka biomehanika na foru aliena ce biti, a ovo ide uskoro na unutarnju stranu desnog bicepsa

neka biomehanika na foru aliena ce biti, a ovo ide uskoro na unutarnju stranu desnog bicepsa
- Jane Doe
napravila sam ja malog guštera na lopatici i tribal na nadlaktici kod "lokalnog lika koji tetovira i dobro crta" još s 18 i to sam imala nekih 8-9 godina na sebi i onda skužila da malo previše volim tetovaže da bi nosila neš tkao loše, a i konačno sam imala s čime to i popravit (na finanacije mislim naravno) i onda sam išla to prekrit, a već sam za to imala ideje od prije što želim, tak da je to išlo dosta brzo, onda ove ostale, svake godine po jedna.... i tako, zato imam 2 u prednosti (da tako kažem), jer sam predugo čekala da napravim taj cover up 

- Ašow
mali guster na lopatici?
imam jednog kolegu koji si je tetoviro muhu govnaru na lopatici.
koja je fora s lopaticom i zivotinjama?
- Jane Doe
da imaš 18 i sad si si foraAšow wrote:mali guster na lopatici?
dobro da nije škorpion, to su svi radili, pa sam ja guštera
al nema veze, nije mi žao, sve je to dio života i šašavih uspomena

- metallicat
a ša je toAšow wrote:cat, lijepo izgleda
hehe, super je to što se može pokritJane Doe wrote:napravila sam ja malog guštera na lopatici i tribal na nadlaktici kod "lokalnog lika koji tetovira i dobro crta" još s 18 i to sam imala nekih 8-9 godina na sebi i onda skužila da malo previše volim tetovaže da bi nosila neš tkao loše, a i konačno sam imala s čime to i popravit (na finanacije mislim naravno) i onda sam išla to prekrit, a već sam za to imala ideje od prije što želim, tak da je to išlo dosta brzo, onda ove ostale, svake godine po jedna.... i tako, zato imam 2 u prednosti (da tako kažem), jer sam predugo čekala da napravim taj cover up