Muški kutak
- metallicat
- john_constantine
Re: Muški kutak
ma meni je bilo najgore s jednom... Otiđemo u kino na film "Mrzim valentinovo". Pola sam prespavao, a pola pogledao tako da mogu što komentirati.
Ona ne priča tijekom filma niti prije niti poslije dok smo u kinu. A poslije me vodi po izlozima i razgledava cijene i što sve. A ja samo razmišljam gdje da kupim pištolj da si glavu ustrijelim.
Jednostavno nisam tip koji sada gleda po izlozima dulje od pet minuta, a kamoli da baš mora stati na svaki izlog. I onda nekoliko dana poslije mi napiše kritiku što sam sve krivo napravio, da sam se loše ponašao i slično. I da li je to bio prijateljski ili ljubavni spoj.
Ma rekao sam joj prijateljski i prekinuo kontakt s njom. Ionako mi je išla na živce. Uhvati se za nešto i onda te ispituje zašto, kako, zašto, kako za svaku moguću sitnicu? Znatiželjna kao Gestapo, ali o sebi ne bi ništa rekla.
Ma rekao sam joj prijateljski i prekinuo kontakt s njom. Ionako mi je išla na živce. Uhvati se za nešto i onda te ispituje zašto, kako, zašto, kako za svaku moguću sitnicu? Znatiželjna kao Gestapo, ali o sebi ne bi ništa rekla.
Michel puši karu.
- Ašow
Evo ti bolja.Asfodel wrote:Pa možete tu prebaciti onu raspravu o maloljetnicamaborntodie wrote:nema više aktivnosti ...![]()
Za početak što Vasilije ima reći o tome
http://www.youtube.com/watch?v=pBCaSD5CMOk
(Ašowe, spominje se brojka 15!)
Story of my life.
http://www.youtube.com/watch?v=KaMNlI0ivVQ
- john_constantine
- Ašow
-
John_Ryder
možda je narasla,ali sise nisu...
- john_constantine
koji megatrash taj film Barbarella, ali treba pogledati film samo seksepilne Jane Fonde i hrpe ludosti kao ona kada prvi otkriva "seks"

Michel puši karu.
- Ašow
- Bub
Nešto malo na početku na intru filma, samo da privuče gledatelje, ali da Cons slažem se odlična sci-fi trashina. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
Ne baš. Ali u ono vrijeme je to bio jedan od najseksi filmova svih vremena. A danas.. danas je baš SF trash. Nije toliko seksi kao Rocky horor picture show, ali ima svojih trenutaka. Naročito intro.Ašow wrote:Jel ima sisa?
Samo mi to reci
Michel puši karu.
- Ašow
Damn.
Uskoro ce biti tits 'n' gore tjedan pa moram kopati van neke old skul filmove.
- elrania
ovaj film je svašta pozitivno, al ne i sexyjohn_constantine wrote:Nije toliko seksi kao Rocky horor picture show, ali ima svojih trenutaka. Naročito intro.
možda na neki način čak i je, al prebizarno mi je izdvajanje nega ko reprezentativnog primjera.
- john_constantine
baš me zanima popis.Ašow wrote:Damn.
a ako to nekome nije dosta, postoji i erotska verzija Ljepotice i zvijeri koja uključuje seks s, ajde, recimo nekim vrstom vukodlaka koji naravno ima divovski falus koji šprica galone spermija po curi tijekom oralnog seksa. I da, to je umjetnički film.
Michel puši karu.
- john_constantine
ma meni je bio seksi film...elrania wrote:ovaj film je svašta pozitivno, al ne i sexyjohn_constantine wrote:Nije toliko seksi kao Rocky horor picture show, ali ima svojih trenutaka. Naročito intro.![]()
možda na neki način čak i je, al prebizarno mi je izdvajanje nega ko reprezentativnog primjera.
Michel puši karu.
- Wendigo
ja na ovom posteru vidim neke metalne sise.Ašow wrote:Jel ima sisa?
Samo mi to reci