#051 - 08.07.2010
Lignje na buzaru sa palentom

I odlično je bilo, izašao recept u bookletu sa jučerašnjim Jutarnjim Listom (tema: recepti primorske kuhinje).Wendigo wrote:jep, odlično izgleda.
ja ih jedem il sa jogurtom, ili sa pečenim jetricamaelrania wrote:lignje da, ali u kombinaciji sa žgancima nikako.
zapravo mi niš ne valja sa žgancima. mogu ih jedino jesti s prepečenim lukom da budem skroz zadovoljna jelom.
yep, zvuči nespojivo ali žganci su glavni prilog uz brudete i sl. morske "gulaše" koji su dosta jakog i intenzivnog okusa (puno luka i začina), pa da malo ublaže. doduše, i ja više volim neke njoke ili tijesto umjesto žganaca.elrania wrote:lignje da, ali u kombinaciji sa žgancima nikako.
zapravo mi niš ne valja sa žgancima. mogu ih jedino jesti s prepečenim lukom da budem skroz zadovoljna jelom.
Upravo sam i ja to pomislio.elrania wrote:lignje da, ali u kombinaciji sa žgancima nikako.
je, palenta. ma meni je to baš super i brzo bude gotovo, al ne volim kad se kombinira uz bilo što što nije luk. ili spomenuti jogurt.HorrorHR wrote:ako pod žganci mislite na palentu, ni ja je inače nisam fan, ali dobro posoljena ovako sa brudetima ide perfektno.

jao, savršeno!!!HorrorHR wrote:#052 - 03.08.2010
Teleći but pečen sa krumpirom, tikvicama i paprikom
Mariniran preko noći 'fkors