žao mi je ovo čut. 7 godina je strašan period i ne želim ni pomišljati koliko je tebi moralo biti teško... evo, ja sam ovog znala 6 godina, veza je trajala puno manje, al ko da sam ga od početka nekako držala uvijek uz sebe i voljela na posebni način, što mi je i on pak rekao dok još nije ni krenulo sve ovo među nama i sve si gledaš pa jel moguće da ovakav netko postoji. sad si postavljam isto pitanje, samo iz drugog razloga.Andrej wrote: Da budem iskren, nije prošlo niti će me proći.
Koliko ste visoki
- elrania
Re: Koliko ste visoki
SpoilerShow
- john_constantine
ma svi smo mi topla braća.Bub wrote:Andrej wrote:Ti Bub generalno pravi sranja gde god kreneš![]()
Čujem da te su te jurili svatovi iz tri sela jer imaš običaj da na kvarno razdevičiš mlade po svadbama![]()
![]()
Blizu si, imao sam jednu finu priredbu u svatovima od koje me još uvijek sramota i pocrvenim, ljudi misle da sam semafor.
Ma Cons ionako je ovdje na forumu topla atmosfera, tako da već svi znaju, a i čak preko face-a...bolje je i to i da priča o tome, nego da se zatvori u sobu i prebira po mislima. Svaka iole ozbiljna osoba će shvatiti u kakvoj se situaciji nalazi, nije to ništa loše svi smo to prolazili ili prolazimo.Andrej wrote:Da, treba paziti šta se priča da se ne pogorša situacija ali.....ko ne razume da želiš samo da pomogneš i naljuti se - neka sisa kurac.
Michel puši karu.
- Info
Ja sam jedino volio prvu ljubav, ali to niti ne računam pošto je to bila mladost - ludost. Od tada nisam naišao na još niti jednu curu do koje bi mi bilo baš stalo. Sve veze koje sam imao bile su ok, bile su mi drage, ali jednostavno se nisam nalazio u njima. Pokušavao sam, ali nikako nije išlo. N znam, teško mi je zavoljet nekoga, a uopće nisam zatvorena osoba... Ne znam, volio bih naići na neku pravu osobu, ali eto sa 22 godine još nisam naišao na neku curu do koje bi mi bilo baš stalo. Čudno, ali dobro, život ide dalje, tako je kako je... 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
da... ma znaš kako se kaže "sve se na kraju poklopi", koliko to banalno zvučalo. A to što ljudi seru po onima koji kao nemaju curu, to su jednostavno budale. Ako i ne budem imao nikada niti jednu, imam ps3, filmove, serije, i što sve... Neće mi biti dosadno uz brige koje me čekaju.Info wrote:Ja sam jedino volio prvu ljubav, ali to niti ne računam pošto je to bila mladost - ludost. Od tada nisam naišao na još niti jednu curu do koje bi mi bilo baš stalo. Sve veze koje sam imao bile su ok, bile su mi drage, ali jednostavno se nisam nalazio u njima. Pokušavao sam, ali nikako nije išlo. N znam, teško mi je zavoljet nekoga, a uopće nisam zatvorena osoba... Ne znam, volio bih naići na neku pravu osobu, ali eto sa 22 godine još nisam naišao na neku curu do koje bi mi bilo baš stalo. Čudno, ali dobro, život ide dalje, tako je kako je...
Michel puši karu.
- Info
Baš sam i to htio napisati u vezi filmova, serija i knjiga. To mi je najveća ljubav i tako će ostati. Kako je nekome nogomet sporedna stvar u životu, tako su za mene knjige, serije i filmovi. Prepostavljam i za sve vas ovdje 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Bub
Evo Cons je prvi izašao iz ormara. Ja ne volim dugine boje.john_constantine wrote:ma svi smo mi topla braća.![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma nije nam suđeno. Samo bi se svađali oko toga čiji je veći.Bub wrote:Evo Cons je prvi izašao iz ormara. Ja ne volim dugine boje.john_constantine wrote:ma svi smo mi topla braća.![]()
Michel puši karu.
- Bub
Ali veličina nije bitna, tako bar kažu.john_constantine wrote:ma nije nam suđeno. Samo bi se svađali oko toga čiji je veći.Bub wrote:Evo Cons je prvi izašao iz ormara. Ja ne volim dugine boje.john_constantine wrote:ma svi smo mi topla braća.![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
- Bub
Do jaja

- callac
jebate, skoro nisam vidjela ovako sugačak offtopic 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
"Male oaze ispunjene snovima, nadama i željama, isušene strahovima, prijetnjama i sjenama. San, ipak, ne nestaje, samo putuje. Kočija mu satkana od nade, konji od želja. Kočijaš, onaj je koji zna, ali šuti. Ne boj se."
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
jebate, ja mislim da sam narasla... u subotu stala pokraj sestrične koja je uvijek, ali uvijek bila veća od mene i šišam ju opako, a nismo se vidjele dvije godine i hrpa ljudi mi je reklo da sam nekako višlja i kad sam šefu neki dan pričala nešto kao o visini i kažem kako sam ja 167-8 on meni odgovara, ma nema šanse, ti si ziher iznad 170. moram se mjeriti, sam da nađem negdje metar
na vagu nisam stajala, al uspjela sam ući u jedne uske hlače neki dan, znači da je pao koji gram
na vagu nisam stajala, al uspjela sam ući u jedne uske hlače neki dan, znači da je pao koji gram
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Meni je to toliko nebitno uvijek bilo, jer sam skužila da sam jedna od rijetkih osoba koje ne lažu o visini, odnosno ne nabacujem brojčice nonšalantno
...i nekim čudom sam uvijek viša/jednaka s ljudima koji tvrde da imaju 170 ili malo više 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
ma, nije ni meni bitno, a ja se uvijek "razbacujem" sa cifrom iz srednje, kad smo se mjerili na tjelesnom. samo me iznenadilo koliko mi je ljudi skomentiralo da sam narasla 
If one of them is dead.
If one of them is dead.