Što ste zadnje kupili??

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Evil Xander

Post by Evil Xander » 25 Apr 2008, 00:49

Malo pristojnog vina, nothing fancy ali drugacije od klasicne Merlot / Cabernet Sauvignon kominbacije. Pitko i oporo. ;)

Image
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

elrania

Post by elrania » 25 Apr 2008, 09:43

engleski frazeoloski rjecnik

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Apr 2008, 15:18

rukavice bez prstiju sa jastučićima, čuturicu za energy drink i veliko pakovanje cedevite od limuna..

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 25 Apr 2008, 15:51

prepostavljam da pocinjes bike vozit
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Apr 2008, 16:13

horrorfan wrote:prepostavljam da pocinjes bike vozit
ne, za teretanu mi treba. bicikl nisam taknuo barem 2 godine.. :?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Apr 2008, 16:36

Wendigo wrote:
Trebao bi :wink: . Pretpostavljam da želiš skinuti kilažu...jel da. E pa ja sam isto imao problema sa time dok sam bio mlađi...doduše imam i sada pošto sam se malo zapustio, ali ne u tolikoj mjeri kao ranije. Recimo ja sam ti u 8 razredu osnovne škole imao 100 kg...moš si mislit koliki sam bio. Onda sam krenuo u srednju i ono, pubertet me počeo šibat, cure zanimati i tako to i skužio ja da to tako više nejde. A probao sam ja ranije vježbati i držati nekakvu dijetu ali odustao bih već nakon tjedan dana. I taj put mi je zbilja puko film i odlučio sam smršaviti. Počeo sam divljački trenirati ko Rocky hehe...trbušnjaci, skelkovi, neki homemade utezi od betona haha i što je najvažnije trčati te voziti bicikl. Nema ništa bez znoja... Teretana je dobra ako želiš masu koju imaš pretvoriti u mišiće, ali opet ćeš imati kila viška, no trčanje topi kile, topi salo, kao i bicikl. Uglavnom uz treninge promijenio sam i prehranu, ali ne drastično kao što to neki rade. I dalje sam jeo sve što sam jeo i do tada samo u daleko manjoj i kontroliranjom količini. Recimo doručak sam izbjegavao...i još uvijek izbjegavam Za ručak sam jeo obično tanjur neke juhe koju bi mama skuhala, komad nekog pečenog mesa, bilo piletina, bilo svinjetina ili riba, a za desert tri kolača ili tri keksa...ne više. A večeru ni za živu glavu. Ako sam zbilja bio tako jako gladan pojeo sam si bananu, jabuku ili popio puno vode. I tako sam ja za mjesec i pol skinuo čak 20 kila. Poslije sam krenuo i u teretanu, kako bi tu liniju održavao i možda malo više razvio u mišiće, ali sam tamo uvijek barem 10 min vozio onaj sobni bicikl...da se dobro preznojim...

dakle preporučam trčanje i bicikl... :wink:

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Apr 2008, 16:53

Dragonrage wrote:
Wendigo wrote:
Trebao bi :wink: . Pretpostavljam da želiš skinuti kilažu...jel da. E pa ja sam isto imao problema sa time dok sam bio mlađi...doduše imam i sada pošto sam se malo zapustio, ali ne u tolikoj mjeri kao ranije. Recimo ja sam ti u 8 razredu osnovne škole imao 100 kg...moš si mislit koliki sam bio. Onda sam krenuo u srednju i ono, pubertet me počeo šibat, cure zanimati i tako to i skužio ja da to tako više nejde. A probao sam ja ranije vježbati i držati nekakvu dijetu ali odustao bih već nakon tjedan dana. I taj put mi je zbilja puko film i odlučio sam smršaviti. Počeo sam divljački trenirati ko Rocky hehe...trbušnjaci, skelkovi, neki homemade utezi od betona haha i što je najvažnije trčati te voziti bicikl. Nema ništa bez znoja... Teretana je dobra ako želiš masu koju imaš pretvoriti u mišiće, ali opet ćeš imati kila viška, no trčanje topi kile, topi salo, kao i bicikl. Uglavnom uz treninge promijenio sam i prehranu, ali ne drastično kao što to neki rade. I dalje sam jeo sve što sam jeo i do tada samo u daleko manjoj i kontroliranjom količini. Recimo doručak sam izbjegavao...i još uvijek izbjegavam Za ručak sam jeo obično tanjur neke juhe koju bi mama skuhala, komad nekog pečenog mesa, bilo piletina, bilo svinjetina ili riba, a za desert tri kolača ili tri keksa...ne više. A večeru ni za živu glavu. Ako sam zbilja bio tako jako gladan pojeo sam si bananu, jabuku ili popio puno vode. I tako sam ja za mjesec i pol skinuo čak 20 kila. Poslije sam krenuo i u teretanu, kako bi tu liniju održavao i možda malo više razvio u mišiće, ali sam tamo uvijek barem 10 min vozio onaj sobni bicikl...da se dobro preznojim...

dakle preporučam trčanje i bicikl... :wink:
jep, kužim. ma meni je najvažnije "istesati" oblik pošto imam masu neiskorištenu masu ili kako se stručno kaže "definiciju".. inače, prije pumpanja u teretani obavezno vozim 10-tak min. ono nešto tipa orbitrek da se zagrijem i dobro preznojim (vježbam u trenirci sa dugim rukavima kako bi se maksimalno preznojio i pijem puno tekućine) čak sam i razmišljao pješačiti do teretane pošto mi je stvarno blizu (mioc, a ja sam na bukovcu gore..) ali ništa od toga barem preko tjedna zbog manjka vremena i raznih obaveza, ali vikendom ako je lijepo vrijeme, obavezno. :wink:

"malo" smo offtopic. :lol:

bakero

Post by bakero » 25 Apr 2008, 22:47

3litre karlovačke

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Apr 2008, 02:31

ulaznicu za sferakon
I may be an idiot, but i am no fool.

gandalf

Post by gandalf » 26 Apr 2008, 10:53

Djuro21 wrote:ulaznicu za sferakon
Same......

:P

Sutra će biti više akvizicija!

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Apr 2008, 02:42

9 pAketa microwave kokica i 2l coca cole
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 27 Apr 2008, 11:22

keune sampon i grancerale kekse

gandalf

Post by gandalf » 27 Apr 2008, 20:25

10 SF knjiga za 100 kuna!

Image

2 Star Trek majice

Image

i 2 postera: Batman: Dark Knight i IronMan

elrania

Post by elrania » 28 Apr 2008, 17:18

crnu kosulju, pvc minicu na snizenju (napokon!) i majicu bez rukava, te jednu takvu sivu

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Apr 2008, 18:10

cedevita bombone,neki sok,čokoladice,proteine u prahu, i crne najkice
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply