Ženski kutak
- Bub
Re: Ženski kutak
mama kao hot sexy mama

SpoilerShow

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
- elrania
pa i nije baš da neš ne valja s tim cipelama. a udobnost ovisi o tome jel pleaser il bordello itd. i o tome koliko tvoja noga može podnijeti. znam curu kojoj su neki koji su meni užas sasvim ok. meni su pak bordello dobre, dakle, mekane, lagane i sl.callac wrote: cipele i ostatak stvari mi je bez obzira na cijenu bio nezadovoljavajuć svojom kvalitetom, udobnosti i nosivosti..
- keyboard_kant
predivna boja
žao mi je kaj nisam ovakvu napravila dok sam mogla
imala sam devet farbi i onda ajmo u prirodnu i sad prirodna boja all the way, malo da pustim kosu jadnu na miru..
And I feel this coming over like a storm again.
- callac
nisam hodala u njima, ali sam ih probavala(neke koje su mi bile lijepe) i nisam čak mogla ni stajati pa hod ne bi ni došao u obzirelrania wrote:pa i nije baš da neš ne valja s tim cipelama. a udobnost ovisi o tome jel pleaser il bordello itd. i o tome koliko tvoja noga može podnijeti. znam curu kojoj su neki koji su meni užas sasvim ok. meni su pak bordello dobre, dakle, mekane, lagane i sl.callac wrote: cipele i ostatak stvari mi je bez obzira na cijenu bio nezadovoljavajuć svojom kvalitetom, udobnosti i nosivosti..
@k_k boja je i dalje takva, jedino što sam sinoć stavila onu revlon masku pa je još intenzivnije narančasta, malko neprirodnija, ali isprat će se i super što mogu tako nešto postići samo time ako se ponekad zaželim kričavije farbe. I kosa je stvarno zdravija, sjajnija, mekša i lakše se oblikuje/fenira/pegla
Na ovu frizuru si još uvijek mogu priuštiti raznorazne egzibicije sa bojom
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- keyboard_kant
predobrocallac wrote:
@k_k boja je i dalje takva, jedino što sam sinoć stavila onu revlon masku pa je još intenzivnije narančasta, malko neprirodnija, ali isprat će se i super što mogu tako nešto postići samo time ako se ponekad zaželim kričavije farbe. I kosa je stvarno zdravija, sjajnija, mekša i lakše se oblikuje/fenira/pegla
Na ovu frizuru si još uvijek mogu priuštiti raznorazne egzibicije sa bojom
- elrania
bila sam baš nakratko do h&m-a i moram reć da me dosta oduševilo nekoliko komada odjeće i dodataka.
je da ima hrpetina nečega čemu ne bih ni primirisala, al zasad samo palac gore. još da imam to, koliko god jeftino bilo, kupit s čim, bilo bi super.
i da, onaj konzum dolje u tom novom centru je prebrutalan. senf s crnim ribizom, neki ekstra dodaci za kinesku kuhinju, začini, razne fensi šmensi tjestenine...aaaaah.
je da ima hrpetina nečega čemu ne bih ni primirisala, al zasad samo palac gore. još da imam to, koliko god jeftino bilo, kupit s čim, bilo bi super.
i da, onaj konzum dolje u tom novom centru je prebrutalan. senf s crnim ribizom, neki ekstra dodaci za kinesku kuhinju, začini, razne fensi šmensi tjestenine...aaaaah.
- keyboard_kant
Iznenađujuće dobra ponuda, defelrania wrote:bila sam baš nakratko do h&m-a i moram reć da me dosta oduševilo nekoliko komada odjeće i dodataka.
Ja sam mislila da će biti puno lošija ponuda od recimo austrijskih H&Mova, ali na kraju je ispalo da stvarno velik dio kolekcije dobivamo.. i cijene su kao i vani. Prezadovoljna sam
Kupila sam si već par stvari
- callac
e, a nećeš vjerovati, baš sam sad planirala pitati jel netko od vas žemki bio u HM-uelrania wrote:bila sam baš nakratko do h&m-a i moram reć da me dosta oduševilo nekoliko komada odjeće i dodataka.
Ja se zbog nedostatka love uopće ne usuđujem još otići pa čak ni gledati, a i ona masovna histerija u kojoj pet cura padne u nesvjest i nastaje stampedo me blago rečeno odbila, zbilja nisam takva pomodarka da bi išla čupat se za robu, neće dućan nikud pobjeći!
Šta si tačno vidjela? Mene zanimaju neke majičice, sakoići i haljine, znaš moj stil
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ma joj, još je i sada gužvetina na blagajnama i za garderobu. ove neke koje znam su bile prvi i drugi dan i čekale su po sat vremena i više da uđu il što več.
ja sam vidjela neki crno-bijeli prugasti sako, nekoliko onih laganih hipsterskih hlača, neke pletene majice/prsluke, ima ok običnih majici bez rukava i šoseva. i sve to što sam našla je do 150 kn, osim sakoa koji je 250.
e da, i kombinezoni su mi super!!
ima dosta robe u stilu 90ih, dosta nekih romantičarskih laganih boja i krojeva i onih klasičnijih bež-maslinastih.
ja sam vidjela neki crno-bijeli prugasti sako, nekoliko onih laganih hipsterskih hlača, neke pletene majice/prsluke, ima ok običnih majici bez rukava i šoseva. i sve to što sam našla je do 150 kn, osim sakoa koji je 250.
e da, i kombinezoni su mi super!!
ima dosta robe u stilu 90ih, dosta nekih romantičarskih laganih boja i krojeva i onih klasičnijih bež-maslinastih.
- Ašow
Hvala bogu da nemam takvih problema.
Ali shvacam vas, tak ni ja ne mogu izabrati pivo kad dodjem u kaufland pred 50 vrsta.
Eliminiram bezalkoholna i karlovačko i nekih par randoma i jebiga, onda plačem okolo.
Inace, pohvala za promjenu teme. Lijepe su vam kose, aj malo dosta o bojama, dosadne ste.
Ali shvacam vas, tak ni ja ne mogu izabrati pivo kad dodjem u kaufland pred 50 vrsta.
Eliminiram bezalkoholna i karlovačko i nekih par randoma i jebiga, onda plačem okolo.
Inace, pohvala za promjenu teme. Lijepe su vam kose, aj malo dosta o bojama, dosadne ste.
- keyboard_kant
Ja sam bila na vip otvorenju
i čekala sam na blagajnu pol sata
na garderobu se čekalo 45 minuta
tak da sam ja probavala ovo kaj sam mogla bez skidanja u gaće na odjelu za donje rublje
Ostalom, znam koji broj nosim pa onak odokativno vidim po sebi dal je dobro ili ne pa mogu kupiti i bez probavanja...
Mislim da bi se idući tjedan gužve već trebale smanjiti, ja namjeravam na cvjetni i u arenu idući tjedan, vidjet kak je i probat u miru pogledat sve
na garderobu se čekalo 45 minuta
Ostalom, znam koji broj nosim pa onak odokativno vidim po sebi dal je dobro ili ne pa mogu kupiti i bez probavanja...
Mislim da bi se idući tjedan gužve već trebale smanjiti, ja namjeravam na cvjetni i u arenu idući tjedan, vidjet kak je i probat u miru pogledat sve
- elrania
situaciju s pivama jako dobro razumijem tako da mi je to dodatni teret uz robu. i opet je tebi lakše!Ašow wrote:Hvala bogu da nemam takvih problema.
- callac
+1elrania wrote:situaciju s pivama jako dobro razumijem tako da mi je to dodatni teret uz robu. i opet je tebi lakše!Ašow wrote:Hvala bogu da nemam takvih problema.
a di je još kozmetika, parfemi BOJE ZA KOSU
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania